15 bedste og enkle læder tegnebøger til mænd i Indien

Tegnebøger er en nødvendighed for alle mænd og kvinder. Når vi flytter ud af huset, er det vigtigste, vi skal have med os til en meget vigtig brug i hver fase af arbejdet. Kreditkort, betalingskort, ID, licens, hårde kontanter, vigtige kontakter, hævekort, selv pas har brug for en særlig lomme til at have alt i en pose. Sådanne juridiske kort og vigtige aktiver har brug for en tegnebog for at være trygge hos enhver person.

bedste-af-simple-læder-tegnebøger-til-mænd-i-indien

Tegnebøger er et nødvendigt aktiv, der skal overvejes omhyggeligt vil købe. Med folk, der er vilde med mærker, leder de endda efter bestemte modehus -tegnebøger, som har haft en betydelig indflydelse på tegnebogens og pungens verden. De italienske læderpunge, Bottega Veneta, Saddleback læder tegnebøger, Boshh, Nike osv. Virksomhederne har etableret deres mærkenavne i de enorme sorter af tegnebøger og pung til mænd.

Stilfulde og forskellige typer læderpunge til mænd:

På det indiske marked findes et stort udvalg af læderpunge til mænd. Her er en liste over 15 mest stilfulde og afslappede læderpunge til mænd, der er angivet nedenfor.

1. Mænds sort læderpung:

herre-sort-læder-tegnebog-1

Sortfarvede mænds læderpunge har en betydelig og dynamisk effekt, når de tages ud af lommerne. Udformningen af ​​tegnebøger med coach -mærker og dem med præget coach -symbol ser fantastisk ud med sine funktioner. En separat lomme til kort og sedler og mønter skaber et specielt rum til hver nødvendighed. Mænd med et klassisk udvalg af mærkevarer kan helt sikkert have en dynamisk indflydelse på trænerpungene, især de sorte.

2. Saddleback mænds læderpung:

herre-sadelryg-læder-tegnebog

Saddleback læder tegnebøger til mænd er de bedste i det fashionable synspunkt og endda i opbevaringsfaciliteter. Det sammenrullede design med tykt læder i forskellige farver ser endda cool ud med alle aldre. De syede på læderpungerne er også lavet forskelligt til alle valg. Læderpungen er lavet kunstnerisk med tunge og lette sømme på hjørnerne, så den ser fantastisk ud.

3. Multipurpose mænds læderpung:

multifunktions-herre-læder-tegnebog

En multipurpose håndtaske til mænd kan være til mest nytte for alle. Ældre mennesker eller mænd med stor arbejdsbyrde vil helt sikkert foretrække multifunktionelle tegnebøger. Et tydeligt udseende med en stilfuld veludstyret tegnebog kan gøre din indgang magnetisk ved blot at bruge mærkevarer. Et læderologisk fremstillet produkt laver sit eget billede i lommerne.

4. Crocodile Print læder tegnebøger til mænd:

krokodille-print-læder-tegnebøger

Mænd med et stort og fedt valg vil helt sikkert elske krokodilleprintene på læder til tegnebøger. Læderprintet med krokodilleprint eller endda hoved- eller haletryk er meget efterspurgt i modepunge blandt mænd. Læderet er også holdbart og langtidsholdbart. Det eneste er at huske på, at læderet kan se kedeligt ud efter en periode, men det vil også give et vintage look til tegnebogen.

5. Brown Pass Case Wallet:

brown-pass-case-wallet

En tegnebog til passkuffer er meget nyttig for mænd i det daglige liv. Kort og id skal bruges nu og da. Fremstillet med 100% rent læder tegnebøger glat finish på ydersiden og blødt stof i lommerne holder dine fornødenheder sikre og sikre. Tommy Hilfiger -tegnebøgerne med sit metalsymbol syet til hjørnet af tegnebogen gør det til en standardpung.

6. Shark Skin mænds læder tegnebog:

haj-hud-læder-tegnebog

En hajskindslæderpung er et valg af mange. Og når det kommer til hvide farvepungebøger, er det også en modeerklæring. Hajhuden er stærkere end støvler cirka 10 gange mere; det bruges mest i våddragter, kamgarn og jakkesæt. Tekstur er også glat rullesten, der ser fantastisk ud. Dyreskindets tegnebøger er endda anerkendt som de rigtige mænds tegnebøger. Nå, det er spørgsmålet om valg; der er mennesker, der endda er imod dyredrab og brug af deres hud.

7. Stilfuld læder mænds tegnebog:

stilfuld-herre-læder-tegnebog

En stilfuld rød pung til mænd ser fantastisk og trendy ud, når den bruges fra lommerne. Udseendet med en rød stregpung får dit billede til at gå rundt i gangen. De indvendige lommer er lige så vigtige som den udvendige tekstur. Det vil ikke være værd, hvis det ikke kan holde noget ordentligt. En separat sag til sedler og id’er og kredit- / betalingskort osv. Er uden tvivl medbragt overalt, herunder billicens og andre kort, der er vigtige i rutinelivet.

8. Storslået læderpung til mænd:

storslået-herre-læder-tegnebog

Storslåede mænds læder tegnebøger har et stort udvalg i forskellige designs, ikke kun ved fremstilling af de indvendige lommer, men også udvendigt. Folk med et valg af håndværk vil have en overraskelse med udformede tegnebøger med forskellige design. De selvprægede tegnebøger er et stort valg blandt dem. Symboler for bestemte billeder som ørne, ankre, dyreflader osv. Er blandt sådanne designede tegnebøger til mænd.

9. Bill folder lædermænds tegnebøger:

regning-folder-doshh-læder-tegnebøger

Billfolds er specialdesignede tegnebøger lavet med det formål at bære vigtige dokumenter med os sikkert i lommerne. De spektakulære former er også iøjnefaldende og lette at gå i lommerne. Den runde finish og gevindhjørner får det til at se mere attraktivt og holdbart ud. Et specielt klip til fastgørelse af tegnebogen for at forblive låst i en særlig funktion i mange tegnebøger.

10. Sort Bifold læderpung til mænd:

herre-sort-bifold-pung

Bifold og trefoldig pung og tegnebøger til mænd er for meget travle mennesker, der skal have mange juridiske kort og dokumenter med. Når mobilen er adskilt, er der en særlig lomme i tegnebogen til alt. Penge, mønter, kort; selv flybilletter kan placeres pænt i deres respektive lommer af forskellig størrelse.

11. Bedste multi-purpose læder tegnebog til mænd:

bedste multitasked-læder-tegnebog-til-mænd

En multitasked læderpung til mænd kan endda samles og designes som specialitet til at bære næsten alle ting, der skal udføres dagligt. ID, kort, kontanter og endda mobiler har en lomme i den specialdesignede tegnebog til cyklisterne og endda kollegier, der ønsker at se cool ud.

12. Håndlavet italiensk læderpung til mænd:

håndlavet-italiensk-læder-tegnebog-til-mænd

Håndlavede læderpunge til mænd vælges specielt til at give til dine specielle mennesker. Det mandlige påklædningsdesign på pungen er præget, hvilket giver en enestående effekt. Mange ældre mennesker vil også elske at bruge sådan en smukt udformet tegnebog.

13. Bikers Læder tegnebøger:

læder-cyklister-tegnebøger

Biker’s tegnebøger er designet med specifikationer med en særlig kæde, der let kan hookes med bælterne. En særlig plads til alt, hvad cyklisten kan have øjeblikkelig brug for. En nøgleholder med prioritet, en mobillomme, kortlommer og specielle lommer til kontanter er lavet i sådanne tegnebøger. Ja; en tegnebog med sådanne specifikationer og et sejt look vil blive elsket af cykelrytterne.

14. Bedste personlige tegnebøger til ham:

bedst-tilpassede-tegnebøger

At give en gave til din far og tænke på en lommebog er en smuk idé. Folk graverer skrifter på pungens læder og giver ejeren en smuk besked. Disse er tilpassede tegnebøger, der er lavet i henhold til deres ordre. Sådanne tegnebøger er også med smukke udskæringer på ydersiden og god facilitet i lommerne indeni.

15. Vintage mænds læder tegnebøger:

vintage-herre-tegnebog

Vintage pung er valget af mange mennesker. Det gamle look giver et billede af en tegnebog, der har været brugt i mange år og er et aktiv, der rummer mange ting. Normalt er udseendet af sådanne vintage-tegnebøger udformet som ældgamle klip, der er fastgjort til begge omslag. Læderfarven er også lurvet og støvet. Folk med en smag af vintage -udseende vil helt sikkert elske det.

Så mænds tegnebøger er i mange designs, selv i stofmateriale eller plast, eller kan det være fremstillet i andet tungt materiale, læderpungers dille og dets udseende er uendelig kærlighed til det. I den første del har mænd også så meget tilbehør med sig, men en tegnebog er et must, de uden tvivl har. Billedet af mændene kan også krydses af med hvilken type tegnebog han bærer, en tyk eller tynd pung, læder eller plastik, designer eller enkel og klassisk.

Læder tegnebøgerne kan være et tegn på et brand image, der følger med dig. Folk lægger endda mærke til, hvad en mand bærer med sig i sin pengepung, når det er mest, billeder af deres kære eller hårde kontanter eller visitkort og kreditkort. En tegnebog kan være en mands signatur personlige aktiv.