15 bedste pengepenge til mænd i læder

Efterhånden som beklædningsindustrien ekspanderer dag for dag, gør tilbehørsindustrien det også. På markedet findes der forskellige pengeklip-tegnebøger til mænd, f.eks. Dobbeltfoldet pung, slank og sej pung, checkbogpung og meget mere for at imødekomme ens behov og forventninger. Tegnebog med pengeklip er specielt designet til at opbevare kontanter såvel som plastikpenge og fremstillet med forskellige materialer som metaller, titanium, kulfiber og magnetiske.

pengeklip -tegnebøger

Seneste modeller af mænds slanke tegnebøger med pengeklip:

Mænd anses for at være den mest krævende og selektive markedsandel sammenlignet med kvinders på grund af deres forvirrende krav. Så her er de forskellige typer Money clip tegnebøger til mænd.

1. Frontlomme i læderlomme med pengeklips:

læder-front-lomme-penge-klip-tegnebog

Det er produceret fra Alpine Swiss til de personer, der aldrig har brugt den slanke Pocket -pung. Den består af tre slots til opbevaring af regninger, kort og ID -kort og fås i to forskellige nuancer af sort og brun. Kvaliteten af ​​denne tegnebog kan opleves gennem den detaljerede syning på overfladerne.

2. Dosh Mænds Prægede Penge Klip Pung:

dosh-mens-præget-penge-klip-tegnebog

Dette er den bedste pengeklip -tegnebog, fordi den består af 6 slots, der kan indeholde alle de nødvendige ting, der kræves af en person, såsom penge, papirer, kort osv. Den består af polymer og rustfrit stål med flip af holdbare gummier og er således meget holdbar. De specifikationer, der gør det bedst, er, at det er en vandtæt tegnebog.

3. Carhartt Long Neck Money Clip Wallet:

carhartt-lang hals-penge-klip-tegnebog

Denne læderpung med pengeklip er slank og klassisk i designet. Det består af seks slots med et hovedrum, som gør det muligt for enkeltpersoner at beholde deres visitkort sammen med ID -kort. Denne pengeklip i læderpung viste sig bedst for forretningsmænd og fås i forskellige farver.

4. Fin læder magnetisk pengeklip tegnebog:

fint læder-magnetisk-penge-klip-tegnebog

Denne herrepung med pengeklip er produceret af T -app -samlinger. Det består af kunstlæder og har 3 slots, herunder to på bagsiden og en enorm slot til opbevaring af kortene. Den består også af et magnetisk klip til opbevaring af penge.

5. Klassisk sølvpenge med pengeklip:

klassisk-sølv-kontanter-penge-klip-tegnebog

Denne pengeklip -tegnebog fra Alaska Bear (R) er ikke en rigtig tegnebog, men er kendt for sit elegante og designer look med sin stil. Den er bygget i rustfrit stål, hvilket øger dens holdbarhed og er meget tilpasselig, dvs. man kan justere tykkelsen efter deres behov.

6. Adamant tegnebog med pengeklip:

adamant-money-clip-wallet

Denne pengeklip -tegnebog er en perfekt kombination af holdbarhed, let at bruge og billig. Det er lavet af læder og har et lille klip til opbevaring af regninger, vigtige papirer og plastikkort. Det er bedst for mænd, der altid forbliver på ture for deres forretning.

7. Trykt korn okseskind læder penge klip tegnebog:

trykt-korn-okseskind-læder-penge-klip-tegnebog

Denne pengeklip -pung er delikat håndlavet af dygtige og fremragende håndværkere fra Indien og kommer i to nuancer sort og brun. Den består af 5 slots til opbevaring af vigtige kort og id’er og vigtige regninger. Det er den bedste kombination af faux og læder, hvilket øger dets holdbarhed og ydeevne.

8. Skjul sting ægte penge klip tegnebog til mænd:

skjul-sy-mænd-ægte-penge-klip-tegnebog

Denne pengespil med 8 slotmænd til mænd er let i vægt og holder længe. Det er et perfekt tilbehør til at fuldføre sit udseende og koster meget.

9. Pung med pengeklip i Bosca -læder foran:

bosca-læder-for-penge-klip-tegnebog

Denne pengepung i pengelæder i læder foran er kendt for sit detaljerede design og sømme. Den har 4 slots til opbevaring af kort og to indvendige lommer. Hovedattraktionen ved denne klip tegnebog er tegnebogens farve, der tilføjer en rig personlighedsfunktion i mænds samling.

10. Distil Union Money Clip Wallet:

distil-union-money-clip-wallet

Formålet med Distil Union er at skabe en smartere måde at transportere færre penge på. Denne tofoldige pung til mænd giver en person mulighed for at tage en flok kort ved at skubbe læderremmen. Det bedste denne tegnebog har, består af en plads til at skjule de vigtige kort.

11. Slim Money Clip Wallet i rustfrit stål fra SHARKK (R):

rustfrit stål-slank-penge-klip-tegnebog

Denne pengepung til pengespil i amerikansk sølv er den bedste til de personer, der ønsker at medbringe kontanter til øjeblikkelig brug. Den består af rustfrit stål, og kanterne på denne clip -pung er runde, hvilket giver denne tegnebog glat og elegant tøj.

12. Tumi Monaco Leather RFID Money Clip Wallet:

tumi-monaco-læder-rfid-penge-klip-tegnebog

Denne læderpung med pengeklips har 2 slots og en lomme til opbevaring af dine væsentlige regninger og genstande. Denne tegnebog er yderst holdbar og kompakt og har en streng beskyttelsesfunktion, der beskytter kortet mod tyve og lommetyve.

13. Læder Spring Wallet Money Clip til frontlomme:

læder-forår-penge-klip-front-lomme-tegnebog

Det bedste valg blandt mændene er pengebåndet i læderfjederpenge. Det har et enkelt design, men tilbyder alligevel funktioner som kompakte og elegante for den person, der bruger det. Det læder, der blev brugt til at gøre det, er glat i tekstur. Det består af displayvinduet, der har 10 slots, så man let kan sætte sit ID -kort eller kreditkort.

14. Goson (R) Læderpung med pengeklips:

gosonr-læder-penge-klip-tegnebog

Denne herrepung med pengeklip består af 5 slots til opbevaring af kort og væsentlige regninger sammen med en gennemsigtig slot til ID -vindue. Denne tegnebog er lavet af premium læder fra The P&P Inc. som gør den stærk og holdbar.

15. Penge med guldklip og sølvpenge:

guld-og-sølv-penge-klip-tegnebog

Denne pengeklip -tegnebog er en unik pengepungstil. Tegnebogen har fuld kapacitet til at gemme kort. Denne forgyldte tegnebog er det bedste valg for forretningsmanden, der ikke regelmæssigt vil tage deres kort ud. Det har buede formede kanter, så der er ikke noget problem med, at bukserne bliver revet.

Alle ved, at alle individer har forskellige valg og præferencer, når det kommer til mode og tilbehør. Vi kan dog ikke garantere, men ja har forsøgt at fremvise vores samling i henhold til stilarter, specifikationer og behov. Money Clip -tegnebøger til mænd modtager store komplimenter og vurderes højt på grund af dets tekstur og gennemførlighed.