15 Top og populære mærkevarer tegnebøger i Indien

Tegnene på en moderne person er behagelige i hans egen livsstil, herunder dets tøj, tilbehør og endda fodtøj til forlængelsen, der afspejler din personlighed og stil. Blandt dem er tegnebøger, der ikke siger så meget, men har et vigtigt sted og ikke kan ignoreres. Mange pulserende mærker laver tegnebøger til både mænd og kvinder, der får dig til at se stilfuld ud, når du bærer dem, og mens du betaler dine regninger, kan du endda blinke med din mærketegnebog og oprette en erklæring om din.

tegnebøger

Mest kendte tegnebogsmærker til mænd og kvinder:

Lad os se på de 15 bedste designs af mærkevarer -tegnebøger.

1. MONT BLANC Læderpung til mænd:

Mont Blanc læderpung til mænd

Mont Blanc er kendt over hele verden for sine traditionelle tegnebøger og muligheder. Denne brune tegnebog har firmanavn og logo med den suveræne veldesignede pung i hjørnerne. Den er lavet af slidstærkt kalveskind, og det er et godt valg for mænd at bruge dagligt.

2. Slim Fit HIDESIGN tegnebøger:

Slim Fit skjul tegnebøger

Med lønbølgeteknologi er tegnebøger også designet som en slank pasform, da der ikke er behov for at have mange kontanter med. Kort har taget deres plads, og tegnebøgerne bliver slankere og smartere. Tegnebogen har et stort antal lommer til at holde dine kort og en flap til at holde tegnebogen intakt. Da den er en slank pasform, er den meget let at bære og håndtere. Da det på grund af dets make -up ikke lommer ud, giver det et pænt og stilfuldt look.

3. Bi-Fold HERMES tegnebog:

Bi Fold Hermes tegnebog

Den smukke og attraktive dobbeltfoldede pung er meget efterspurgt af en kvinde, da den er meget let at have med. Disse tegnebøger fås i pulserende og pastelfarver, og du kan matche dem efter dit outfit og markere din egen stil. Pungens forside ser imponerende ud, fordi den lagdelte funktion og kontrastsømmen på kanterne får den til at se unik ud. Det har god plads til at opbevare værdigenstande. Denne mærketegnebog kan være til fester, der giver dig et prangende og stilfuldt look.

4. Flap Over GUCCI -tegnebog til kvinder:

Flap over Gucci tegnebog til kvinder

Gucci -tegnebøger er en af ​​de mest ønskede af både mænd og kvinder på grund af deres unikke design og mønster. Disse tegnebøger kan bruges overalt fra bestyrelseslokalet til fester og endda til shopping. De minimalistiske designs, grafiske tryk og Guccis unikke designerflap er perfekte til at vise din unikke stil frem. Denne tegnebog ser imponerende ud, fordi det unikke print og klappen med kombinationen af ​​mørkegrøn og rød gør tegnebogen fantastisk. I bunden af ​​klappen er Gucci præget stilfuldt.

5. CALVIN KLEIN tegnebøger med flere rum:

Multi -rum Calvin Klein tegnebøger

KØB NU

Denne type Calvin Klein pung med flere rum er perfekt til mænd, der kræver mere plads til deres plastikkort og valuta. Tegnebogen har en glat finish indefra og et stilfuldt ydre med mange kortpladser og valutalommer i fuld længde. Pungen fremstillet af dem har et godt opbevaringsområde, har en pæn finish og har et glat udseende.

6. Luksus ARTIUS tegnebøger:

Luksus Artius tegnebøger

Som navnet antyder, ser Artius tegnebøger kongelige ud, og den er lavet af ægte glat nubuck læder. Tegnebogens design er enkelt, men moderne at se på, med lidt kontrast til gråt og brunt læder. Tegnebogen har en glat finish, der får den til at se ekstraordinær ud og giver et elegant look. Det har rigelige indehavere til at gemme dine kort og et rum i fuld længde til at rumme din hårdt tjente valuta.

7. Farverig TOM FORD Money Wallet:

Farverig Tom Ford tegnebog

Her kommer de sofistikerede og seje tegnebøger af Tom Ford. Disse tegnebøger fås i forskellige farver med smart skinnende lynlås, der holder tegnebogen intakt. Det ser meget stilfuldt ud og kan bruges overalt og kan bæres med ethvert tøj, der giver dig et glamour look. Det er en tegnebog, hvor du kun kan bære dine nødvendige ting og små skabe til at holde valuta og kort.

8. COACH Slim Wallet til piger:

Coach Slim Wallet til piger

KØB NU

Det berømte mærke Coach havde designet tegnebøger fremstillet i læder og ser stilfulde ud og hjælper dig med at bære dine væsentlige ting ét sted. Det har mange slots, hvor du kan beholde dine plastikkort og rigelig plads til andre nødvendige ting at opbevare. De er meget lette i vægt og gør ikke ondt i dine hænder på grund af deres vægtløse funktion. Det får dig til at se attraktiv og stilfuld ud, når den bæres med det rigtige outfit.

9. Zip Style CHRISTIAN DIOR Pung:

Christian Dior tegnebog i lynlås

Disse tegnebøger er meget attraktive at se på og meget kompakte at bruge. Da ydersiden har lynlås gør den sikker at bruge og behagelig at bære. Det er lavet af kornet læder og har masser af plads til at gemme kort, og har endda et område i fuld længde til at beholde valutaen. Disse tegnebøger er kompakte og giver et godt greb, når de bæres, og de fås i forskellige farver og stilarter, og du kan vælge den i henhold til din stil og komfort.

10. Stilfulde GOYARD -tegnebøger:

Stilfulde Go Yard tegnebøger

De er kendt for at producere luksuriøse imponerende lædervarer. Pungen fremstillet af dem har et personligt præg med tusindvis af forskellige kombinationer. Det unikke zig-zag-mønster på den blå læderpung får det til at se helt anderledes og unikt ud end andre. Kontraktsting på kanterne på tegnebogen får det til at se ekstraordinært ud, og tegnebogen har god plads til at holde dine kort, id’er og valuta. Du kan vælge enhver farve på din tegnebog og prale med din egen stil.

11. Kompakte HERSCHEL tegnebøger:

Kompakte Herschel tegnebøger

KØB NU

Her kommer en lyseblå attraktiv, stilfuld pung fra Herschel. Tegnebogen har en rigelig kortopbevaringsplads med plads i fuld længde til at beholde valutaen og et lille lukket område til opbevaring af mønter. De røde og ferskenstrimler imellem markerer et markant indtryk og får tegnebogen til at se mere attraktiv ud. Tegnebogen har en glat finish, og den attraktive kombination af farver får pengepungen til at se særpræget ud fra andre mærker. De unge elsker disse lyse farvepunge, da de elsker prangende og lyse farver.

12. JACK SPADE Anchor Wallets:

Jack Spade ankerpungebøger

KØB NU

Hvis du vil have noget anderledes og stilfuldt, bør du overveje Jack Spade -tegnebøger. På pungens yderside er ankerets form trykt, så det ser cool og stilfuldt ud. Kombinationen af ​​mørkeblå og sort er fantastisk, og den har en glat finish med diskret attraktive kontraksømninger. Det har et stort antal parenteser til at holde kortene og et område i fuld længde, hvor du kan opbevare din valuta sikkert.

13. Autentiske BALLY -tegnebøger:

Autentiske Bally -tegnebøger

Modernitet er det næste navn på bally. Håndværket på tegnebøgerne viser luksus og er et af de bedste tegnebogsmærker, som alle foretrækker. Tegnebogen er lavet af fint og rent læder i sort og har rigelige rum indeni til at bære dine fornødenheder. Hvis du foretrækker en lettere baglomme, er det et glimrende valg for dig, da design og størrelse er perfekte til at passe i dine baglommer. Tegnebogen har en glat og skinnende finish, der får den til at se attraktiv og prangende ud.

14. PERRY ELLIS Flip Clip Front Wallet:

Perry Ellis Flip Clip Front Wallet

Disse tegnebøger ser ud til at være stilfulde og meget lette at håndtere. De findes i fantastiske farvekombinationer, hvor pungens yderside er sort eller brun, hvor interiøret er i røde eller blå farver, så det ser moderigtigt ud. Det er ideelt til at holde kort, regninger med arkitektoniske slots bygget til at rumme masser. Kontrastsyningen forbedrer tegnebogens udseende.

15. Rød med klapper TOMMY HILFIGER Punge:

Rød med klapper Tommy Hilfiger tegnebøger

Tegnebogen produceret af Tommy Hilfiger ser ud til at være smuk og iøjnefaldende. Denne røde tegnebog har en frontflap og mærkenavnet og logoet får det til at se meget imponerende ud. Den sorte rem i bunden af ​​tegnebogen forbedrer pungens udseende. Det har rigelig plads til at gemme kort og rum i fuld længde indeholder kontanter. Tegnebogen giver et godt greb til dine hænder, og du kan nemt også bæres til enhver fest eller til fede hangouts.

Det er et must for hver enkelt af os at bære en anstændig og behagelig pengepung, da den rummer alle pengene. Det er grunden til, at folk foretrækker mærkevarer -tegnebøger frem for velcro- eller nylon -tegnebøger, da tegnebogene med mærkevarer er lavet af læder af god kvalitet, det har gode plisserede hjørner og jævnt krøllet. Vælg nu den tegnebog, der passer til din persona, og vis din unikke stil frem. Mærket pung ser elegant ud, når den bæres og holdbar usandsynligt den normale pung. Brug af enhver mærketegnebog kan skabe et godt indtryk foran andre, da det afspejler din personlighed og stil.