25 nyeste og smukke tegnebøger til damer i Indien

På ældre måder blev tegnebogen defineret som en taske til opbevaring af det nødvendige udstyr til rejser. Men nu er definitionen på tegnebog blevet omformet af kvinder som et vigtigt og nødvendigt element, der hjælper dem med at bære deres fornødenheder, mens de er i bevægelse. Tegnebøgerne repræsenterer kvindens stilerklæring, og det afspejler endda en persons personlighed. Ligesom andet tilbehør har tegnebøger en vigtig plads i kvinders pleje, og bevægelse uden tegnebog er noget, der ikke kan forventes.

nyeste-simple-tegnebøger-til-kvinder-i-indien

Moderigtige modeller af kvinders tegnebøger med billeder:

Nu designer en dags designer stilfulde, fashionable og unikke tegnebøger, der forbedrer en kvindes udseende og får dem til at se forbløffende ud. Lad os se på de 25 bedste design af tegnebøger til kvinder.

1. Tung lilla brudepung:

tung-lilla-brudepung

Kvinder er vilde med deres udseende og lader ingen sten stå for at få det ønskede look. Her kommer en tegnebog, der er ideel til en brud at bære. Den unikke form på den lilla tegnebog får den til at se fantastisk ud, og de skinnende sten præget ved kanterne på tegnebogen ser smukke og fantastiske ud. Stenene er besat i et unikt mønster, hvilket forbedrer udseendet med mange folder.

2. Sød pink og hvid kvinders tegnebog:

sød-pink-og-hvid-tegnebog

Farvekombinationen pink og hvid får tegnebogen til at virke forbløffende. Blomsterprintet på denne læderpung og det lille hjerte besat på toppen af ​​tegnebogen, hvilket får det til at se sødt og smukt ud. Tegnebogen har rigelige kamre til at rumme dine kort og et rum i fuld længde til at rumme valutaen.

3. Kvinder Tri-Fold Sort Læder Tegnebog:

tri-fold-sort-læder-tegnebog

Trifolds tegnebøger til kvinder er dem, der foldes om to gange og har mere plads eller lokaler til din valuta, kort og mønter og til id’er. Det er perfekt til de kvinder, der har flere kort og holder alt intakt i en tredobbelt tegnebog. Tegnebogen er lavet af læder, og kontrastsyningerne i kanterne forbedrer det visuelle look.

4. Cool lang tegnebog til kvinder:

lang tegnebog-til-kvinder

Disse tegnebøger er meget bekvemme at bruge, da de har et antal rum, hvor du kan gemme dine kort og Ids -kort. Den har en lille lomme med lynlås fastgjort til, så du kan opbevare dine værdigenstande eller mønter, mens du rejser. Designet af tegnebogen er enkelt, men med et strejf af moderne look i den.

5. Cutwork Designer tegnebøger til kvinder:

cut-work-designer-tegnebog-til-kvinde

Denne ekstravagante designerpung har et enestående snit på ydersiden og får den til at se fantastisk ud. Det anvendte læder er af topklasse, hvilket giver en glat overflade. Denne type tegnebog er også ideel til at have med i fester og bryllupper. Indehaveren af ​​denne tegnebog ser ud til at være eksklusiv og vil blive fyldt med komplimenter.

6. Smukke designer tegnebøger til kvinder:

designer-tegnebog-til-kvinde

Disse er de smukkeste og mest fascinerende tegnebøger, som kvinder elsker at bære. Disse tegnebøger er ideelle til at blive båret til aftenfester, der giver dig et alsidigt og charmerende udtryk. Den blev båret med det perfekte outfit, og det ville få dig til at fremstå som en varm kage til festen. Den smukke blomst præget på tegnebogen forstærker skønheden, og der er et elegant træhåndtag fastgjort til at gøre den praktisk at bære.

7. Enkle læderpunge til piger:

simple læder-tegnebøger

Enkel ser også elegant ud, og du kan oprette din egen stilerklæring med den. Disse typer af nedstigningstegnebøger fås i forskellige farver og mønstre, og du kan vælge og vælge den i henhold til din komfort og brug. Disse enkle læder tegnebøger har god plads, hvor du kan indsætte dine kort og to lange områder til at gemme valuta og også en vigtig dagbog. Foran er stilfulde knapper præget for at holde tegnebogen intakt. Læder tegnebøgerne er gode til daglig brug og også gode at have med på kontoret.

8. Bi-fold Polka Dot Wallet til teenagere:

bi-fold-polka-dot-tegnebog-til-teenagere

En teenagepige ønsker altid ting, der ser prangende, attraktive ud og er lette at håndtere eller bære. De små dobbeltfoldede tegnebøger er ret bekvemme at have med på grund af den lille størrelse. Selvom den er lille i størrelse, men har rigelige værelser til at gemme dine kontanter og kort. Den fantastiske farvekombination af lyserød, mørk gul og den lange rem trykt med prikker med forskellige farver forstærker den visuelle effekt af tegnebogen.

9. Bred sort og hvid tegnebog med lynlås:

bred-sort-hvid-tegnebog-med lynlås

Nogle hunner kræver brede tegnebøger, da de har flere kort og fotos -id’er til at bære. For dem er denne type tegnebog perfekt, som har flere rum eller rum til opbevaring af deres fornødenheder. Ydersiden af ​​tegnebogen har en glat finish, og den øverste hvide bue får den til at se attraktiv ud. Pungen har en stærk lynlås til at beskytte dine værdigenstande.

10. Kvinders multifunktionelle tegnebog med nøgleholder:

multi-funktionel-tegnebog-med-nøgleholder

Disse tegnebøger er alle i en tegnebog, hvor du kan gemme dine kort, mønter, personlige id’er, valuta, og du har også god plads til at hænge nøglerne til din bil og dit hjem. Nøgleområdet er på bagsiden af ​​tegnebogen, så det ikke bliver rodet med valuta og har en lynlås til beskyttelse. Disse typer tegnebøger foretrækkes af kvinder på rejsetidspunktet.

11. Tribal Style Fabric Wallet Kvinder:

tribal-stil-stof-tegnebog

Denne type tegnebog ser meget attraktiv ud, da de er skabt ved hjælp af farverige stoffer og har ekstraordinære tryk præget på den. Stoffet, der bruges, har en fantastisk finish og lukkes med lynlås til beskyttelse af værdigenstande. Disse tegnebøger bruges af college -piger, da de matcher det med deres tøj og ser trendy ud.

12. Små mærketegnebøger til kvinder:

lille tegnebog-til-kvinder

Små tegnede tegnebøger er meget efterspurgte af kvinder, da de har to side om side rum, hvor den første har en sød stilfuld lås og den anden har en lynlås for at beskytte værdigenstande indeni. De er praktiske at bære, da du får et godt greb og kan bæres overalt, hvor du ønsker det. De findes i forskellige farver, og du kan håndplukke den efter behov og stil.

13. Tegnefilmprægede tegnebog til piger:

tegneserie-præget-tegnebog-til-piger

Her kommer små, søde og smukke tegnebøger til unge piger. Disse piger kan også designes i læder eller i stoffet. Når de bæres af unge piger, forbedrer det deres udseende og får dem til at se søde og charmerende ud. Fed og tegneserieprint er præget på tegnebogen, hvilket gør det tiltalende for øjnene.

14. Trykt og stenbesat kvinders tegnebog:

trykt-og-sten-besat-tegnebog

De trykte tegnebøger ser fantastiske ud, da mønsteret i tryk er iøjnefaldende og farvekombinationen forbedrer den visuelle appel. Den har lange kamre, hvor valuta og kort kan gemmes. Tegnebøgerne ser lyse og muntre ud, og stenene besat øverst på klappen giver det et kongeligt præg.

15. Vintage rejsepunge til damer:

vintage-rejser-tegnebøger-til-kvinde

Disse typer tegnebøger er designet til at bære og endda beskytte dine hårdt tjente penge, mens du er på rejse. Denne vintage rejsepung er designet til at indeholde rejsedokumenter som pas, visum og rejsebilletter, så alt er intakt ét sted og holder dig organiseret, mens du rejser.

16. Tynde flade tegnebøger i forskellige farver:

tynd-flad-pung

Tegnebøgerne er slankere og slankere og flade i naturen. Disse tegnebøger betegnes også som tynde flade tegnebøger, men selvom de er slanke i udseende, men har rigelig plads til opbevaring af kortene, identitetskort og valuta. Det har endda et separat rum til opbevaring af mønter.

17. Farverig tegnebog med strimler:

farverig-tegnebog-med-strimler

Denne farverige tegnebog ser imponerende ud, når den bæres af hunner, da de lange strimler giver et langstrakt udseende. De ser meget stilfulde ud, når de bæres af sig selv, betegnet som clutch -tegnebøger. Disse seje tegnebøger til kvinder forbedrer en persons udseende, når de bæres med et perfekt outfit.

18. Vintage tegnebog med kranium præget:

vinatge-tegnebog-med-kranium-præget

Tegnebogen er meget slidstærk og vellavet pengepung med rum til måge, hvor du kan gemme valutaen. Denne sorte vintage tegnebog har billedet af kraniet på ydersiden, hvilket gør den iøjnefaldende og anderledes end andre. Denne type tegnebog er ideel til at blive båret i fester.

19. Flap Front Wallet til kvinder:

flap-front-tegnebog-til-kvinder

Denne tegnebog har et ekstraordinært udseende, og indehaveren af ​​denne tegnebog får et alsidigt udseende. Kombinationen af ​​mørke og lyse farver tiltrækker personen, og bunden af ​​klappen er smukt udformet, så den ser elegant ud. Pungen har frontklappen og har rigelige rækker, så du kan gemme dine varer. Denne type tegnebog giver et elegant look.

20. Penge til pengeklip til kvinder:

smukke penge-klip-tegnebøger

Som navnet viser, bruges denne pengepung generelt til at holde valuta ved hjælp af et skinnende metal eller et messingklip placeret på bagsiden af ​​tegnebogen, og nogle gange er det også alene. Denne type tegnebog er plads til at bære masser af kontanter og nok plads til kortene og identitetskortene endda. De er små i størrelse og meget praktisk at bruge. De findes i forskellige mønstre og mange andre funktioner, og du kan vælge den i henhold til dine krav. Du får også mange levende farver, så vælg den med geler til dit outfit og gå på mode.

21. Leaf Style Women’s Leather Wallet:

blad-stil-tegnebog

Disse tegnebøger ser meget trendy og tiltrækkende ud for øjnene, når de bæres. Pungens forside er dekoreret i en bladstil med farverige velcroer, der giver det et fantastisk udseende. De små sølvkugler, der sidder fast i hjørnet, og pengepungen er perfekte at have med på indkøb og endda til hangouts med venner og familier, der giver dig et sejt look.

22. Samlet læder dame tegnebog:

samlet-læder-tegnebog

Disse typer tegnebøger ser meget elegante og stilfulde ud til enhver aften eller til klubber. Tegnebogen er skabt ved at samle læderet i et mønster, så det ser cool og moderigtigt ud. Tegnebogen har plads nok til at rumme dine værdigenstande og på samme tid få dig til at fremstå fashionabel og alsidig.

23. Trendy bæltepung til kvinder:

trendy-bælte-tegnebog-til-kvinder

Hvad kan være et mere sikkert sted end din talje? Denne type bæltepung er ideel, når du rejser og gerne vil bære dine værdigenstande sikkert. Disse tegnebøger har nok rum, hvor du kan opbevare dine kort, nøgler og valuta sikkert uden frygt for at blive stjålet eller tyveri. De fås i forskellige farver og mønstre, og du kan vælge efter din komfort og stil.

24. Wrist Less Wallet til kvinder:

håndled-mindre-tegnebog-til-kvinder

Pung uden håndled er perfekt til kvinder, da den kan tilpasses dit håndled. Det er en tegnebog, der kan holde dine nøgler, kort, mønter, identitetskort, mobil og endda valuta sammen. De er perfekte på tidspunktet for hurtige løb til købmands- eller natfester, hvor du vil blive rodet med pung og holde dig fri.

25. Stilfuld to -lags tegnebog:

stilfuld-to-lags-tegnebog

Disse babyrosa tegnebøger ser meget stilfulde og unikke ud, da tegnebogen har to lag. Begge lag har lynlåslås, hvilket gør det ultra-sikkert. Ydersiden af ​​tegnebogen har det ru look og blomster besat får den til at se sød og smuk ud. Denne type tegnebog bæres generelt af unge piger, så de kan skabe deres egen stil og fremstå fashionable foran deres venner.

Tegnebogen er noget, uden hvilken enhver kvindes påklædning er ufuldstændig. Du får mange eksklusive designs og forskellige typer tegnebøger, og du kan vælge den efter dine behov og det design, der forbedrer dit udseende. Du får endda levende tegnebog, der får dig til at se anderledes ud end andre. Så tag en tegnebog, som får dig til at føle dig godt tilpas og let at bære.