9 bedste designs af personlige tegnebøger til mænd og kvinder

Personlige tegnebøger er en god gaveindstilling til mænd. De er tegnebøger, der kan tilpasses og designes efter dine behov. Vælg fra denne rige liste med tegnebøger for at give din elskede noget unikt.

Nyeste og stilfulde personlige tegnebøger til herrer og damer i trend:

Lad os se på de 9 bedste designs af personlige tegnebøger.

1. Citater Wallet:

personlige tegnebøger

Disse personlige tegnebøger til mænd er den bedste gave, du kan give. Du kan indgravere eventuelle særlige formuleringer, der er elsket af manden, på pengepungens omslag. Disse tegnebøger har regningsrum og kreditkortåbninger. Farven på denne tegnebog er en dejlig brunfarve med cremetrådsøm som kontrast.

2. Navn personlige tegnebøger:

Navn personlige punge

Tjek disse vidunderlige mænds personlige tegnebøger, der har mulighed for at indgravere navnet på personen på dem. Læderkvaliteten på disse tegnebøger er overlegen, og detaljerne på ydersiden er meget smarte. Den brune tegnebog har cremesting i midten af ​​tegnebogen, og navnet kan indgraveres i bunden af ​​tegnebogen.

3. Hemmelig besked Personlig tegnebog:

Hemmelig besked Personlig tegnebog

Elsker du din mand meget ?? Vis ham din udødelige kærlighed med denne enestående personlige tegnebog. Pungen har navnet på den person, der er indgraveret på den. Den hemmelige besked er derefter indgraveret på et lille stykke læder, der er placeret inde i en af ​​åbningerne. Dette vil være en gave, han ikke vil glemme i lang tid.

4. Bogformet personlig tegnebog:

Bogformet personlig tegnebog

Dette er igen en vidunderlig tegnebog for en mand, der er i form af en bog. Tegnebogen er lavet af læder af god kvalitet og har navnet indgraveret i bunden. Det har også en lynlås åbning på toppen af ​​tegnebogen. Vælg denne flotte pung i farver, der passer til din mand, herunder sort, brunbrun, brun osv.

5. Bill Flap Personlig tegnebog:

Bill Flap personlig tegnebog

Her er en anden fantastisk version af en personlig tegnebog til mænd. Læderpungen har personens navn indgraveret. Tegnebogen har også en regningsklap på ydersiden af ​​tegnebogen til at holde et par foldede regninger. Klappen er fastgjort med magneter, så regningerne ikke let glider ned. Vælg dette som en god gave.

6. Monogrammed tegnebog:

Monogrammed tegnebog

Hvis du kan lide et monogram med dit navn, er dette en meget god mulighed at vælge. Du kan indgravere monogrammet af dit navn på læderpungen for et personligt præg. Monogrammet er lavet i en delikat og indviklet skrifttype og tilføjer luksus til tegnebogen. Dette kan også tjene som en meget avanceret gave til en elsket en eller endda din chef.

7. Foto personlig tegnebog:

Foto personlig tegnebog

Dette er en fantastisk måde at vise din kærlighed til nogen. Her er en personlig tegnebog, der har et sentimentalt billede efter eget valg trykt på ydersiden af ​​tegnebogen. Du kan vælge at lægge et billede op af dig og din ægtefælle eller endda dine børn. Dette er en meget personlig tegnebog, og billedet vil tale tusind ord.

8. Skull Personalized Women’s Wallet:

Skull Personlig tegnebog

Hvis du kan lide ting funky og metallisk, så er dette den perfekte tegnebog til dig. Modig og en af ​​slagsen vil denne tegnebog helt sikkert rejse et par øjenbryn. Tegnebogen har bittesmå metalskaller på dem i en mønstret form over hele pungen. Pungen med lynlås er bedst til at holde alt på sin plads. Vælg denne dramatiske tegnebog for dens iøjnefaldende effekt.

9. Indsæt Flap Personalized Wallet:

Indsæt flap med personlig tegnebog

Her er en personlig tegnebog, der er minimalistisk og bedst til folk, der ikke vil have noget for højt. Selve tegnebogen er meget almindelig og enkel med et navn indgraveret på læder. Pungen lukkes med en klap, der er indsat i et læderbånd, der løber rundt om pengepungen.

Vælg at indgravere navnet eller et ordsprog på tegnebogen for et personligt præg. Tegnebøgerne kan også monogrammeres eller udskrives med dit perfekte billede.