9 bedste lommer til frontlomme i herremode

Punglommer foran er meget gode tilføjelser til de traditionelle tegnebøger, som mænd bærer. De tjener formålet med hurtig adgang til genstande og kan opbevares i skjorte lommer samt bukselommer.

Stilfulde og moderigtige frontlomme -designs til herrer i trend:

Lad os se på de 9 bedste frontpungedesign.

1. Slank frontlomme:

Slank frontlomme med lomme

Dette er en meget minimalistisk pung til en mand, der har en slank fornemmelse. Pungen har en enkelt lomme til kort. Den anden lomme er på forsiden af ​​tegnebogen til regninger eller andre papirer. Det er et meget pænt mønster og noget, der let kan passe ind i enhver bukse eller bukselomme eller endda skjorte lommer.

2. To -lommebog foran med lomme:

lommebøger foran

Her er en anden version af den slanke pung foran. Denne tegnebog har to kortpladser i fronten til at holde nogle flere kort, som du måske har. Pungens brunfarve er meget charmerende. Regningen rum er også tilgængelig på forsiden sammen med en i midten af ​​tegnebogen.

3. ID Front Pocket Wallet:

ID Front Pocket Wallet

Dette er en læderpung med sadelryg med en frontlomme til opbevaring af dit ID -kort. Det har en klar plastforing, der hjælper dig med at vise dit ID -kort, hvor det er nødvendigt, uden at skulle fjerne det fra tegnebogen. Dette gør det meget praktisk og nyttigt.

4. Money Clip Front Pocket Wallet:

Money Clip Front Pocket Wallet

Få dette fantastiske produkt lavet i ægte læder, der har en frontlomme til kort. Den ekstra fordel ved denne tegnebog er pengeklemmen foran, der lader dig holde regninger, der er foldet. Pengeklippet har kraftige magneter til at holde regningerne på plads.

5. Rem Lomme Pung:

Rem Lomme Pung foran

En lomme med frontlomme er altid praktisk til hurtig adgang til dine ting. Den forreste lommebog vist her har en rem, der holder sedler i stedet for et klip. Remmen er bred nok til at holde de foldede regninger vidunderligt. Dette er en slank pung og kan derfor passe meget godt, selv i en skjorte lomme.

6. Klappelukning med frontlomme:

Klappelukning med lomme foran

Denne fantastiske mandige tegnebog er den ultimative frontlommebog. Pungen fremstillet i overlegen læder har en ru finish og ser meget maskulin ud. Forlommerne på denne tegnebog er forseglet med en klap, der bliver gemt i en rem foran. Der er to kortpladser på forsiden til at holde dine kreditkort.

7. Rektangulær frontlomme:

Rektangulær lomme med frontlomme

Her er en sej version af lommebøgerne foran. Denne tegnebog er i en rektangulær form og har tre kortåbninger foran. Tegnebogen er lavet i læder af god kvalitet, og syningen på kanterne er meget sofistikeret. Pungen er slank og holder sedler i midterrummet. Dette er en vidunderlig tilføjelse til at holde dine ting og også have dem praktisk i din skjorte lomme.

8. Designer frontlomme:

Designer frontlommebog

Dette er en sej designerlomme med frontlomme, der har en vidunderlig kurveformet åbning til åbningen. Logoet er trykt på indersiden af ​​frontlommen og kan ses af den buede åbning. Lommen kan indeholde både kort og regninger. Vælg denne designerpung for at vise din trendy side frem.

9. Metal foran lomme tegnebog:

Metallomme med frontlomme

Her er et moderne bud på den traditionelle tegnebog. Metalpungen er designet som en skiveholder. Den forreste lommebog i metal indeholder kreditkort og regninger. Denne vidunderlige trendy stillomme i frontlomme er bedst til nutidens generation af børn, der er meget i teknologitilstand.

Punge med lomme foran fås i farver lige fra sort til brun og brun. Det læder, der bruges her, er af høj kvalitet, og detaljerne er minimalistiske. Vælg denne tegnebog for dens brugervenlighed.