9 bedste modeller af rejsepunge til mænd og kvinder

Sikkerhed er pålideligt en stor sympati for mange opdagelsesrejsende, uanset hvor dit mål er eller i hvilket omfang din udflugt. Rejsepunge er beregnet til at sikre dine ressourcer, rejsearkiver, kredit- og betalingskort og penge mod røveri eller tilfældig ulykke. Der er et udvalg af rejsepunge til mænd og rejsepunge til kvinder, alle er beregnet til størst sikkerhed og trøst.

rejse-tegnebøger-til-mænd-og-kvinder

Der er masser af forskellige stilarter, slags og værdistørrelser, man skal overveje, når man køber en rejsepung. Du har helt sikkert brug for noget energisk, noget du virkelig kan lide, men udover dette skal du genkende visse faktorer: sikkerhedshøjdepunkter, mål osv..

Enkle og nye rejsepunge til piger og drenge:

Lad os se på de bedste designs af rejsepunge til mænd og kvinder.

1. Bellroy Leather Elements Travel Wallet til kvinder:

bellroy-læder-rejse-tegnebog-til-kvinder

Denne beslutning er a la mode, mørk og ser øverst på stregen. Det er formodentlig derfor, at den er en af ​​de bedste rejsetasker til kvinder. Det er lavet af vandsikkert materiale med lynlås, der består af overvældende pligtskind.

2. Z CLIP Travel Wallet til mænd:

z-klip-rejse-tegnebog-til-mænd

På trods af at Z -klippet ikke er ubetydelig i værdi, er det den mest smagfulde mænds rejsepung, der er optaget. Dette er en ekstremt robust cash cut/tegnebog, der kan bruges ubarmhjertigt i lang tid, men alligevel opretholde et pletfrit udseende uden at miste dets anvendelighed af en stram forståelse, som mange andre kontantnedskæringer løsner efter nogen tid.

3. Pacsafe Sleuth kvinders tegnebog til rejser:

pacsafe-sleuth-womens-travel-wallet

Lav værdi indebærer stor agtelse i denne beslutning! Denne rejsetaske til kvinder findes kun i en farve, mørk og er smuk til sejlende damer på farten. Dette er en meget konservativ koordinator end en rigtig tegnebog, så det indebærer, at du kan opbevare al mulig vigtig dokumentation ét sted uden at stresse over papirstykker, der vilkårligt smides i din greb gearpose.

4. Nuts and Bolts Men’s Travel Wallet:

møtrikker-og-bolte-herre-rejse-tegnebog

Den mest sammensatte af det betydelige antal tegnebøger på denne oversigt. BASICS Travel Wallet For Men er rimelig eller mere alt, nyttig til det mest forhøjede beløb. Tilpas penge, din nøgle til hjemmet og op til 15 kort med fordel uden problem med besværlighed.

5. Samsonite bagage rejsepung:

samsonite-bagage-rejse-tegnebog-til-kvinder

Travel Wallet til kvinder er lavet af polyurethan og er tilstrækkeligt ekspansiv til en billet, mens den også indeholder plads til din rejsetilladelse, kort og kontanter. Det færdige materiale giver indtryk af omkostninger, når det virkelig er meget beskidt, med en moderne mørk ydre.

6. MACHINE-ERA CO. Rejsepung til mænd:

maskine-æra-med-rejse-tegnebog-til-mænd

Machine-Era Co. tegnebogen er et stærkt, glat og førsteklasses kvalitetsstykke, der er yderst rimeligt! Omkostningerne er yderst fornuftige, når de står i kontrast til den kvalitet, de tilbyder. Den fås i metal, gunmetal og mørke nuancer.

7. Herschel pastholder:

herschel-pas-indehaver-til-både-mænd-og-kvinder

Holderen er lavet af polyester og er foret for ekstra sikkerhed med et specifikt slutmål om at holde dine rapporter langt fra vand eller andre skadelige stoffer.

8. The Ridge Men’s Travel Wallet:

the-ridge-men-travel-wallet

Ridge Wallet er meget berømt i kategorien mænds tegnebøger. Denne tegnebog er meget god til brug og havde modtaget positiv feedback fra folk, der har brugt den.

9. Optaget B -familiepung:

den travle-b-familie-tegnebog-til-rejse

Dette er en fantastisk rejsepung til familier på farten; du vil opdage plads til op til seks rejsetilladelser, og derudover kortåbninger og plads til alt dit andet trykt materiale.

På det tidspunkt, når du vælger Mænds rejsepunge, bør du ligeledes søge efter antallet af rum. Det er bydende nødvendigt at overveje, hvad du har brug for at formidle og vælge på samme måde. På det tidspunkt, hvor du køber Women’s Travel Wallet’er på nettet, bør du også kontrollere indsigten om garanti.