9 bedste modeller af små tegnebøger til mænd og kvinder

Tegnebogen er en enhed, der bruges til at opbevare vigtige ting som penge, visitkort, debet- eller kreditkort, kørekort og nogle gange mønter. Det er for det meste foldet. Da de er beregnet til at passe i din lomme, er de lavet små. De fleste mænd og kvinder bruger det dagligt. Hvis du skal ud for at købe dagligvarer eller handle.

Nyeste og enkle design af små tegnebøger:

Alle tegnebøger er ikke ens, forskellige typer opfylder vores forskellige behov. Vi skal bare vælge efter vores behov. Du kan matche det til dit outfit eller dit behov. Her er en liste over 9 smukke små tegnebøger til mænd og kvinder.

1. Læder type lille tegnebog:

små tegnebøger

Som navnet antyder, er små små tegnebøger i læder lavet af læder, hvilket ikke er andet end behandlet dyrehud. Det kan være af ethvert dyr, derfor er enhver farve og mønster mulig. Normalt er de fint syet, men nogle gange i henhold til design kan dette også variere. Du kan bære den med formelle og afslappede outfits. Det bruges til både mænd og kvinder.

2. Aluminium lille tegnebog til kreditkort:

aluminium-lille-tegnebog

Den er lavet af aluminium. Det bruges hovedsageligt til sikkerhed af kreditkort, og vi har forskellige farver på aluminiums tegnebøger og er nemme at have med i tasken. Den er unisex.

3. Visitkort lille tegnebog:

visitkort-lille-tegnebog

Visitkort lille tegnebog er en lille tegnebog beregnet til at opbevare dit eller andres visitkort. Det er kompakt og let at bære. Visitkortet er sikkert, og det bliver ikke ødelagt. Det holder kortene fri for vand i de fleste typer. Det kommer i læder, plast og metal materiale. Det er også unisex og let at bære.

4. Clip Small Wallet:

klip-lille-tegnebog

Clip lille tegnebog er ligesom en tegnebog. Den har et lille klip til at holde penge. Klippet er fast og lader ikke pengene falde. Det er normalt beregnet til at blive opbevaret i en lomme. Det bruges hovedsageligt af mænd. Den fås i læder og andre materialer. Det kommer også i forskellige farver, men de fleste er sorte og brune.

5. Pas lille tegnebog:

pas-lille-tegnebog

Et pas lille tegnebog bruges til at bære et pas i det. Det er rummeligt nok til at beholde kreditkort og penge. Det er meget nyttigt til rejser, da det holder alt sammen og sikkert. Den er kompakt og kan opbevares i en taske eller taske. Det bruges af mænd og kvinder. Den fås i alle farver og mønstre. Det er det bedste at bruge, når du skal til udlandet.

6. Simple Pocket Small Wallet:

lomme-lille-tegnebog

Pocket small tegnebøger er små og kompakte tegnebøger. De er beregnet til at passe i din lomme. Det bruges til penge, kreditkort og mønter. Der er masser af fashionable muligheder. Normalt opbevares de i baglommen af ​​mænd og i pungen af ​​kvinderne. Den fås i forskellige materialer og farver, som alle kan lide.

7. Nylon lille tegnebog:

nylon-lille-tegnebog

I henhold til navnet er den lille nylonpung lavet af nylonmateriale. Som vi alle ved, er nylon et meget fleksibelt materiale, det er pengepungen også. Det kan bøje eller folde i henhold til vores krav. Nylon lille tegnebog har normalt velcrobånd i enden for at holde den godt lukket. Den er lavet i mange designs og stilarter og er unisex.

8. Vandtæt lille tegnebog:

vandtæt-lille-tegnebog

Vandtæt lille tegnebog er lavet for at forhindre indtrængen af ​​vand i tegnebogen. Det er kompakt og har normalt kun plads til penge og kredit-/betalingskort. Det bruges af svømmere og også, hvis du skal på resort, ved poolen eller stranden. Det holder din værdifulde sikker og tør. Den findes i mange designs. Det kan bruges af både mænd og kvinder.

9. Håndleds lille tegnebog:

håndled-lille-tegnebog

Håndleds lille tegnebog er en tegnebog, der bar rundt om håndleddet. Det bruges mest af cyklist, løbere og vandrere. Du kan bruge det, når du vil holde dine ejendele tæt. Du kan simpelthen bære den og lave al eventyraktivitet uden at bekymre dig om noget. Det har forskellige stilarter og bruges af alle.

Således kan små tegnebøger være af forskellige typer og stilarter. Det kan bruges i henhold til dit behov og din stil. Det er perfekt til både mænd og kvinder, der ikke ønsker at bære store poser. Små tegnebøger er det nye tilbehør til den unge generation.