9 Bedste og nyttige tegnebøger til pas på rejser

Paspungerne er noget, der er ekstremt vigtigt for dem, der rejser meget. Det er også et vigtigt tilbehør at have for enhver rejsende. Det hjælper dig med at organisere alle dine rejsedokumenter på en bekvem måde. De fleste af pas -tegnebøgerne kommer nu med RFID -funktionen, så dit pas forbliver sikkert for alle former for elektromagnetiske signaler og potentielle hackingstrusler. I det følgende beskrives forskellige former for pasindehavere, idet man husker på de mest praktiske, der ville være egnede til rejsende.

Seneste og stilfulde paspunge til mænd og kvinder i Tours:

Lad os se på de 9 bedste design af tegnebøger til et pas.

1. Den klassiske paspung:

pas -tegnebøger

Der er muligvis mange materialer tilgængelige nu som nylon eller bomuld, men det er næsten umuligt at slå læderet som materiale til enhver form for tegnebøger. En klassisk pungholderpung ville være lavet af læder og have mulighed for at beholde dit pas og alle dine rejsedokumenter synkroniseret på en ordentlig måde. Tegnebogen har også et intelligent udformet rum til en pen, og det er det, der forsegler handlen.

2. Slank paspung:

Slank paspung

Dette er den mest passende type for dem, der har til hensigt at holde deres stil og rejse så minimal som muligt. Smukt designet, så du altid har dit pas og en mikropen til rådighed, den super stilfulde slanke pastholder er en nedskaleret version af den klassiske læderpaspung.

3. Notebook Passport Wallet:

Notebook Passport -tegnebog

Hvis du ikke kan holde din trang til at skrive domineret på noget tidspunkt, så er dette det rigtige valg for dig. Bestemmelsen om at opbevare en lille notesbog sammen med dit pas og rejsedokumenter giver dig mulighed for at notere selv de mindste detaljer fra dine rejser. Det smukt udformede læder ydre på pas rejsetasken giver dig endnu en god grund til at smile.

4. Metal paspung:

Metal paspung

Ikke for minimalisterne, kom med en erklæring med en metalmands paspung. Det glatte læderinteriør og nikkelmetallet udenfor, dit pas er garanteret sikkert for næsten alt. Det har også mulighed for også at gemme få af dine kort.

5. Lynlås paspung:

Passet pung med lynlås

Hvis du også skal have dit familiemedlemmers pas med og kræve nok plads med stor sikkerhed, ville en familiepaspung med lynlås passe bedst til dig. Med flere lommer og kortåbninger, der alle er sikret inde i et lynlåsemiljø, kan du også opbevare en hel del rejsedokumenter inde i sikkerheden. Alt sammen uden at være for omfangsrig, denne er en intelligent rejsepaspung.

6. Passport -tegnebog i kuvertstil:

Kuvert -stil paspung

Envelope -formet paspungslæder er fantastisk med opbevaringskapacitet. Dette er smukt udformet med læder på en sådan måde, at du kan gemme alle dine vigtige id’er samme sted. Dette er bedst egnet til dig, hvis du har en tendens til at gøre din pengepung al klodset med millioner af kvitteringer.

7. Multipurpose Passport Wallet:

Multipurpose paspung

Hvorfor begrænse din fantasi? Få mest muligt ud af din paspung og opbevar en mobiltelefon, kreditkort, kuglepenne på en ordentlig måde. Canvaspasholderen leveres også med lynlås, så alle dine skatte bliver sikret, selvom du har travlt. Dette er en ideel paspung til mænd, der er klodset hele tiden.

8. Krokodille læder paspung:

Krokodille læder paspung

To ærmer og smukt design er, hvad du kan forvente af den krokodille-præget læderpaspung. Det elegante ydre og det praktiske interiør vil helt sikkert få fat i mange øjne. Folk vil helt sikkert misunde skønheden i dine hænder og gætte om din førsteklasses flyvning, selvom du går økonomisk.

9. Farverig paspung:

Farverig paspung

Hvorfor være kedelig i dit valg til en paspung, når din hverdagstil handler om farver. Sprøjt nogle farver i lufthavnen, når du går med en smuk paspung til indtjekning. Vær funky og indsprøjt en pop farver, naturligvis med bekvemmelighed i tankerne. Flere lommer og en række flotte farver gør denne paspung til kvinder til en af ​​dine mest værdsatte ejendele.

Pasindehaveren eller paspungebøgerne har været igennem en masse udvikling på det seneste. Unikke designs og typer er tilgængelige, hvorfra du kan vælge baseret på din nødvendighed. Der er mange pas -tegnebøger, som giver dig plads nok til at opbevare din mobiltelefon, penge og vigtige dokumenter i ét rum.