9 bedste slanke metalpunge til mænd og kvinder

Tegnebogen betragtes ikke længere som et simpelt tilbehør til at beholde kontanter og vigtige kort af mænd eller kvinder. Det er blevet en del af ens stil og beskytter dine data mod også at blive kontrolleret og stjålet af lommetyveri eller røverier. Dem, der har brug for en stilfuld og funktionel ledsagepung, der er forskellige valg af tegnebogen tilgængelig på det indiske marked, men metalpungerne anses for at være mest egnede.

Beskyttelige og trendy metal tegnebøger modeller med billeder:

Nedenfor er listen over de bedste metalpunge med en meget holdbar og pålidelig funktion.

1. RFID Protector tegnebog:

metal tegnebøger

Denne beskyttende RFID -kreditkortpung er slank i designet og er lavet af rustfrit stål, hvilket giver en glat ydre overflade. Det giver dig mulighed for at gemme op til 7 kort med dit behov og beskytter dem mod miljøforhold. Disse tegnebøger kan bruges af både mænd og kvinder.

2. Machine Era Ti5 Metal tegnebog:

maskine-æra-ti5-metal-tegnebog

Denne metalpung til mænd består af Titanium og er let i vægt. Den har en tommelfingerplads til at fjerne kort sammen med en flaskeåbner og kan rumme op til 7 kort ad gangen. Det slanke design og de runde kanter gør den velegnet til transport.

3. Sharkk Large Wallet Metal:

sharrk-stor-tegnebog

Denne metalpung til mænd og kvinder består af premium plast og aluminium og fås i forskellige farver. Det giver op til 7 slots til opbevaring af omkring 9 kort til ens behov. Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af ​​denne metalliske tegnebog, giver dette mærke en livstidsgaranti, så man kan ændre deres tegnebøger når som helst.

4. Zippo rustfrit stål tegnebog:

zippo-rustfrit stål-tegnebog

Denne slanke metalpung er designet med en kreativ form, så man let kan trække kortene ud af tegnebogen. Det giver enkeltpersoner mulighed for at gemme omkring 7 vigtige kort med deres behov og formål sammen med nogle kontanter til øjeblikkelig brug.

5. Umbra Metallic Wallet:

Umbra Metallic Wallet 5

Umbra Metallic kortholderne er en kombination af plast, elastik og metal, der øger tegnebogens holdbarhed og pålidelighed. Det giver den enkelte mulighed for at beholde en masse kontanter sammen med kortene og fås i forskellige farver.

6. Apex tegnebog:

apex-tegnebog

Apex-tegnebogen er forarbejdet i aluminium og giver nem adgang til kort og kontanter med en thump-slot-funktion. Den kan rumme omkring 2-7 kort, og dens bagfarve gør den stilfuld i udseende.

7. Designer Aluminium Metal Case Wallet til kvinder:

designer-aluminium-metal-kasse

Designer aluminiumspung i metal til kvinder er let at bære hvor som helst når som helst uden risiko for at blive lommetyver af tyve. Tegnebogen består af plastik og aluminium og har omkring 6 slots til opbevaring af kortene. Det kommer i en række forskellige mønstre og farver, og viser derfor personligheden især kvinder og piger.

8. Omega tegnebog:

omega-tegnebog

Omega Titanium Wallet er de bedste metalliske tegnebøger med design i to paneler og hjørne i rustfrit stål. Det giver den enkelte mulighed for at beholde omkring 2-10 visitkort sammen med nogle regninger og kontanter. Tommelfingeråbningen sammen med en flaskeåbner tilføjer en ekstra funktion til denne tegnebog.

9. Ultra-tynd aluminium kortholder i aluminium:

ultratynd-aluminium-metal-kortholder

Denne slanke designpung er en kombination af stål og aluminiumsmateriale. Den ultratynde pung i aluminium er let i vægt og har 6 slots til opbevaring af kortene. Det er let at bære overalt, selv i løbet af dagene. Du kan styre alle dine ting i denne tegnebog uden at gøre ondt.

Efterhånden som mode ændrer sig, sker ændringerne i tegnebogens stilarter og teksturer. I det sidste århundrede foretrak folk tidligere læderpunge, men i dag foretrækker de metalliske tegnebøger. Designet af metalpunge er slankt og fladt, hvilket matcher de nuværende trends inden for mode. De fås i en lang række priser, men listen har kun de mest populære og praktiske.