9 Beskyttende og bedste sikkerheds tegnebøger til mænd og kvinder

Bærbare computere og mobiler har mange sikkerhedsfunktioner og niveauer. Men den tegnebog, vi bærer, rummer de fleste af vores værdifulde og personlige ting. Pungen skal altid beskyttes mod alle.

Sikkerheds tegnebøger

Seneste designs til tegnebøger til herrer og damer:

At holde vores kreditkort og penge intakte og sikre er af afgørende betydning. Her er 9 bedste sikkerhedstegnebøger, der gør for at beskytte dine penge og kreditkort mod tyve.

1. Chest Security Wallet:

Bryst sikkerhed tegnebog

Disse er brystsikkerhedstegnebøger i topkvalitet, der er meget lette. Tegnebøgerne er gode til at gemme pas og penge osv., Der hele tiden skal beskyttes. De farver, som tegnebøgerne kommer i, varierer fra lyse til mørke farver. Disse tegnebøger er behagelige at have på og er lette at rengøre med en justerbar rem.

2. Neck Travel Security Wallet:

Hals sikkerheds tegnebog

Denne rejsetaske er den bedste at have på under dit tøj, der hænger om halsen for ekstra sikkerhed. Tegnebogen har lette opbevaringslommer til pas, penge og kreditkort. Lukningerne er lavet af velcro, der gør det let og tilføjer et ekstra lag af sikkerhed.

3. Punge til mænds sikkerhedskæde:

Sikkerhedskædepung

Her er en god mulighed for at sikre din pengepung, selvom du ikke er på rejsedestinationer. Tegnebogen er lavet af læder og har en sikkerhedskæde, der kan fastgøres til bukserne i buksen. Tegnebogen har også en sikker knapåbning. Den indeholder fire kreditkortpladser og mere plads til kontanter.

4. Kreditkort RFID Security Wallet:

RFID Security Wallet

Denne sikkerhedspung er en af ​​de seneste, der er opfundet. Den er lavet af aluminiumspaneler og leveres foret med RFID -blokerende materiale, der beskytter mod kreditkortscannere og derfor forhindrer identitetstyveri. Den har seks slots til kreditkort, ID og andet materiale, som du gerne vil beholde. Designet er perfekt til kvinder.

5. Kabel sikkerheds tegnebog:

Kabel sikkerheds tegnebog

Du kan nemt få dig denne sikkerhedspung, der har et udtrækkeligt kabel tilsluttet sig den. Kablet tilsluttes derefter bukserne til bukserne. Ideen er, at hvis nogen prøver at stjæle tegnebogen, vil den smække tilbage og spole ind i kabelholderen.

6. Taljebælte til sikkerhed:

Waist Band Security Wallet

Denne sikkerhedslomme i talje er lavet af nylon eller polyester. Den moderne sikkerhedspung leveres med RFID -blokerende materiale, der hjælper dig med at beskytte dig mod sikkerhedstyveri. Nylon og lynlåse, der bruges, er af høj kvalitet og holdbare. Det har et specielt stof, der også holder fugt væk.

7. Leg Security Wallet til mænd:

Leg Security tegnebog

Benpunge er en fantastisk måde at holde dine vigtige ting beskyttet mod tyve. Benpungerne bæres omkring benet nær anklen og er skjult for syn under bukserne. Tegnebøgerne kan nemt indeholde kontanter. Disse er bedst til folk, der elsker at løbe hver dag og lave øvelser, da det lader dem være fri for at bære ting i lommen.

8. Mænds sikkerhedsbæltepung:

Sikkerhedsbælte

En anden god idé er dette rejsebælte, der også fungerer som en sikkerhedspung. Bæltet har en indvendig foring, der rummer lommer. Hver af disse lommer kan indeholde kontanter og holde dem sikre. Bælterne bæres normalt på bukser og bukser, og dette kan let skjule alle kontanter, som du måske vil have med som ekstra.

9. Bio-metrisk sikkerheds tegnebog:

Bio metrisk sikkerheds tegnebog

Dette er en af ​​de mest avancerede inden for sikkerheds tegnebøger. Tegnebogen kan kun åbnes, når ejerens identitet er bekræftet. Brugerne skal først tilslutte tegnebogen til computeren. De skal derefter scanne deres fingeraftryk og indstille det som sikkerhedskoden. Tegnebogen kan derefter åbnes ved at stryge fingeren hen over den. Der vil også lyde en alarm på brugerens mobiltelefon, hvis tegnebogen er væk fra brugeren i mere end 10 fod.

Vælg tegnebøger med tyverisikring og RFID-teknologi for at beskytte dine varer. Disse er et godt køb, hvis du rejser i tætbefolkede områder.