9 Enkle og små kreditkortpunge til mænd og kvinder

Tegnebøger er små indehavere, der bruges til at transportere penge, kort, identifikationskort og andre små ejendele i form af papirer. Der er mange typer tegnebøger, der er lavet af forskellige stoffer. Hver type har sin egen anvendelse. Med teknologiens fremskridt reduceres brugen af ​​penge i form af kontanter, det er blevet overtaget af kreditkort.

simple-og-små-kreditkort-tegnebøger-til-mænd-og-kvinder

Nu i stedet for at transportere kontanter bærer vi vores kort omhyggeligt og holder det ordnet ordentligt i vores tegnebøger. Men hver pengepung er ikke lavet til opbevaring af kort; der er specielle kreditkortholderens tegnebøger, hvor du kan opbevare dem sikkert. Både mænd og kvinder har brug for en lille kreditkortpung, der let kan opbevares i henholdsvis deres lommer og håndtasker.

Nye og bedste modeller af kreditkort tegnebøger:

Mænd foretrækker mindre designet, mens kvinder som sædvanlig kræver smukke designs og tegnebøger. Her er nogle af de bedste kreditkort tegnebøger stilarter, som er elsket af både mænd og kvinder.

1. Aluminium Kreditkortholder Pung:

aluminium-kredit-kortholder-tegnebog

Aluminium kreditkort tegnebøgerne ser ud som en lille dokumentmappe. Inde i tegnebogen er der mange tilfælde, hvor man kan holde sine kort arrangeret. Aluminium er ikke som andre tunge metaller, det er endda lettere end læderpunge.

2. Læder Bifold kreditkort tegnebog:

bifold-tegnebog

Den dobbelte tegnebog har to folder, og hver fold har plads til at beholde kortene. Det er normalt lavet af læder og andre stoffer også. Det er en mænds kreditkortpung, der let passer i lommen.

3. Kreditkortkobling -tegnebog:

clutch-tegnebog

Det er den bedste kreditkortpung til kvinder. Det har smukke designs lavet udenfor tegnebogen og etuier indeni til at holde kortene. Det er ikke nødvendigt at lægge det inde i håndtasken; du kan bære den ved at holde den.

4. Magic Wallet Kreditkortholder:

magisk tegnebog

Som navnet antyder magi, er det virkelig en magisk tegnebog. Du kan åbne tegnebogen fra enhver side, til venstre eller højre, og den vil stadig forblive vedhæftet. Indvendigt har den stropper på hver side til at holde kortene. Dette er den bedste tegnebog til at narre tyven.

5. Mini kreditkort tegnebog til kvinder:

mini-tegnebog

Det er ikke et mobildæksel; det er en tegnebog til kreditkort. Læderet dækker aluminiumskassen, der er en pop-out kreditkortpung. Alle kortene kommer ud på en ordnet måde uden at spilde tid på at kigge indenfor for at få et bestemt kort. Det er en meget praktisk tegnebog.

6. Kvinders nylon tegnebog til kreditkort:

nylon-tegnebog

Hvis du er bange for at flytte ud i regn med dine kort, så vil nylon -tegnebogen gøre det godt for dig. Den har vandtætningskvalitet, som holder dine kort og kontanter sikre under ugunstigt vejr. Disse er endda meget lette i vægt og fås i mange farver.

7. Slank tegnebog til kreditkort:

slank pung

Den slanke pung er i sig selv et kort, der indeholder andre kort. Det er en tegnebog, der ikke bukker ud, det er en slank pung. Denne kreditkortpung kan nemt opbevares hvor som helst, og det er det bedste sted at opbevare den i lommen på din skjorte.

8. Trifold Wallet Mænds:

trifold-tegnebog

Hvis du har for mange kort og bifold ikke er tilstrækkelig til dig, skal du gå efter en trefoldig tegnebog, som vil give flere tilfælde til at placere kortene i den. Den fås til både mænd og kvinder med en lille stilændring.

9. Snap Credit Card Wallet Women’s:

snap-tegnebog

Det er en tegnebog til kreditkortholdere, der har snap til at give kort sikkerhed, så de ikke glider af sagerne. Det er en multifunktionel tegnebog, der endda bærer andre små ting i kædedelen bortset fra kort.

En dag uden tegnebog er umulig, og den nye form for penge, der er kreditkort, skal være der for at købe små ting til store ting. Kreditkortholderens tegnebøger sikrer os, at kortene opbevares sikkert et sted. Arrangering og opbevaring af kort bliver meget lettere med tegnebøger med kortkasser.