9 forskellige typer af mænds kædepungesamling

Mænd i deres dagligdag har brug for masser af tilbehør for altid at være sammen med dem. Tegnebøgerne er betydelige værdier, som mænd altid har med sig. Nogle mennesker mener endda deres mening om andre, når de ser tegnebøgerne brugt af en. I den forstand kan mænd let lave en dynamisk post og et billede med deres stilfulde tegnebøger.

kædepunge

Tegnebøger i dag er blevet en stilerklæring i mændenes modeverden. Enkle stilfulde tegnebøger til de storslåede kæde -tilpassede tegnebøger, tegnebøger med deres karakteristiske designs gør mænds identitet. Forretningsfolk med klassiske tegnede tegnebøger passer bedst til deres travle og professionelle påklædning. Cyklister med de lænkede tegnebøger gør en sej indflydelse blandt deres bande. Fantastiske designs i lænkede tegnebøger kan ses på markedet.

Stilfulde og moderne designs af lænket punge til mænd:

Lad os se nogle af de bedste tykke og tynde kædepunge, der populært bæres af mænd, der er lavet af læder.

1. Mænds sorte tegnebog med kæde:

herre-sort-lænket-tegnebog

Den sorte klassiske lænket pung kan være meget let for alle mænd at holde deres tegnebøger i lommen med en sikkerhed. Mærket pung bruger den bedste læder og rustfrit stål kæde, der ser fantastisk ud hængende fra lommerne. Sort skummet dyrskindet design ser fantastisk ud i lommerne på forretningsmænd.

2. Traditionel mænds kædepung:

traditionel-herre-kæde-tegnebog

Traditionelle mænds tegnebøger med en lænket krog ser fantastisk ud med vintage design -tegnebøger. Mænd i alderdommen vil elske et sådant design. Selv cyklister, der elsker et groft udseende, vil elske en brun traditionelt syet simpel pung.

3. Bifold mænds tegnebog på kæde:

bifold-herrer-kæde-tegnebog

En Bifold tegnebog med en kæde med kan gøre det meget let for mænd at bære deres vigtige papirer, som kort, id’er, kontanter og endda andre nødvendige papirer. Sådanne designede tegnebøger har plads nok til at bære hver ting i separate lommer.

4. Designer Skull Leather Wallet Chain:

designer-kranium-lænket-tegnebog

En designer pung med kraniet design i kæden ser fantastisk ud. Mænd med et stilfuldt valg vil se fantastisk ud i lommerne på cyklisterne. Læderpunge med kæder gør det let for folk at bære deres vigtige ting.

5. Ægte læder kæde tegnebog til mænd:

herre-læder-tegnebog

En lysebrun læderpung med læderkæder er et fantastisk design. De rustne kroge giver også en designereffekt. Sorte knapper giver designet et vintage look.

6. Storslået tegnebog til mænds kæde:

herre-kæde-storslået-tegnebog

Designer tegnebøger med dekoration på ydersiden giver et dynamisk udtryk. En rigtig punk herremodebog med designerklemte negle og en glat kæde med lynlås til er bare en sej pung til enhver cyklist.

7. Kostumeret læderkædet pung:

udklædt-læder-lænket-tegnebog

Læder tegnebøger med udklædte designs, trykt på det udvendige læder ser fantastisk ud. Kraniet gør det mere funky og cool for cyklisterne. Der er kæder endnu mere eksotisk designet, der passer fantastisk med seje drenge på cykler.

8. Langkædede tegnebøger:

langkædet pung

En brun stor dobbeltfoldet pung med en lignende brun kæde dækket med læder ser også fantastisk ud. Mænd med et køligt image med en større sag med vigtige dokumenter, der skal medbringes, vil have en fuld facilitet med de tofoldede lædermænds tegnebøger.

9. Cobra Weave Chain Wallet til mænd:

kobra-væve-lænket-tegnebog

Kæder af tegnebøger findes i mange fantastiske designs, der har en fantastisk effekt. Mænd iført jeans vil også få et fashionabelt look med en rød kobravævet kæde, der er lavet med hårdt stof. Pungen kan på samme måde gøres kølig.

Kædepunge har ikke kun været en pung til at opbevare vores dokumenter. Men designet og mønstrene, der findes i tegnebøger, skaber et modeudtryk. Mennesker i dag synes, at tegnebøger er den bedste gave, der skal gives til deres kære. Kæreste -tegnebøger eller en tegnebog til din far kan designes efter deres krav. Tegnebøger gør alle mænds identitet. Designet af tegnebøger, der er specificeret med designere, fantastiske, håndlavede og biker -tegnebøger har alle deres forskellige specifikationer.