9 Seneste aluminiumspunge i forskellige designs

En tegnebog er en nødvendig ting for hvert menneske. Det ser dine penge og kort. Aluminiums -tegnebogen giver den største beskyttelse til dine kort, da du kan opbevare hvert kort separat. Aluminiums -tegnebogen giver en masse separate holdere, hvor du kan opbevare dine kort sikkert. Aluminiumspungen ligner en lille kuffert, og den bliver endda låst med et klip. Du kan gemme alle dine ting i en holder og opbevare i en bukselomme. Damer kan også bruge aluminiumspungen og opbevare den i en pung. Når du går ud, er alt, hvad du skal samle, kun en aluminiumspung.

Bedste aluminiums tegnebøger til mænd & Kvinder:

Her leverer vi de top 9 aluminiums tegnebøger til mænd og kvinder i trend. Vælg den bedste fra nedenstående liste over aluminiumspunge.

1. Enkel aluminiumspung:

Enkel aluminiumspung

Det er den almindelige og enkle aluminiumspung til dine kort. Som vist på billedet kan du arrangere alle dine debet- og kreditkort separat. Dine kort sidder ikke fast med hinanden og får ikke ridser. Denne sølvfarvede almindelige pung i aluminium er almindelig.

2. Populære mænds aluminiums tegnebøger:

Populær aluminiumspung

Disse er populære mænds aluminiums tegnebøger i forskellige farver. Hvis du ikke vil beholde en almindelig sølvfarvet pung, har du også farveindstillinger. Disse farver kører også bredt på markedet, og det har vandret foring over tegnebogen i samme farve.

3. Designer aluminiums tegnebøger:

Designer Aluminium Walle

Alle disse er designer aluminiums tegnebog med forskellige koncepter. Få tegnebøger er almindelige, og få har designs. Der er prikdesign, sommerfugledesign og blomstermønster på tegnebogen. Denne form for tegnebog ser fancy ud og får øjeblikkelig opmærksomhed fra offentligheden.

4. Dot Pattern Aluminium Wallet til kvinder:

Dot Pattern Aluminium tegnebog

Dette er en baby pink farve pung aluminium med sort prik design. Denne pink tegnebog ser smuk ud i kvinders hånd. Dette aluminiumsmetal skinner også pænt og iøjnefaldende. Den har små prikker på den lyserøde pung, der fremhæver den lyserøde farve.

5. Zebra Design Women’s Aluminium Wallet:

Zebra Design Aluminium Pung

Dette er en alvorligt røgfyldt aluminiumskortpung. Det kan bruges af mænd og kvinder. Tegnebogen har zebraprint, der ligner næsten ægte zebrahud. Dette mønster ser unikt ud i tegnebogen og formidler din stærke natur.

6. Møntformet aluminiums tegnebog:

Møntformet aluminiums tegnebog

Det er en af ​​de bedste tegnebøger i aluminium, og den er rund som en mønt. Denne form er ny til tegnebogen og ser også lækker ud. Selvom tegnebogen er en cirkel, men indeni er der lige kortholderplads. Der er en lille knap, som du skal trykke på for at åbne den.

7. Farverig Flower Aluminium Wallet:

Farverig blomsterlommebog i aluminium

Det er farverig tegnebog aluminium med blomsterprint. Der er en lille og stor blomst med forskellige farver. Grundfarven er sort, så andre udskrifter glitter ud. Dette design blomstrer ud som blomster og lader det lugte bagefter.

8. Aluminiums tegnebog med sommerfugl:

Aluminiums tegnebog med sommerfugl

Dette er så smuk pung i aluminiumskort med en række sommerfugledesign. På hvid bundfarve er der små og store sommerfugle. Dette er et så smukt tryk på tegnebogen. Denne tegnebog vil gøre dig afhængig af at have den overalt.

9. Trykte aluminiumspunge:

Trykt aluminiums tegnebog

Denne pung i aluminium indeholder forskellige designs af fugle, himmel og solopgang. Denne lyse skygge af tegnebog ser cool ud. Det er vist, at fugle hænger på træer og ser fantastisk ud. Piger vil øjeblikkeligt afhente denne type tegnebog. Dette vil se smukt ud på din hånd.

Hovedformålet med at have en tegnebog er at holde dine penge og kort sikkert, mens du går ud. Dette er en enkelt pengepung. Du kan bruge dette overalt, og det er også beskyttende. Disse tegnebøger tager fart i øjeblikket og bruges af alle. Dette er en one-stop tegnebog. Du behøver ikke at huske hver ting separat og opbevare i en pung. I dagens liv har mænd travlt. Dette vil gøre deres arbejde let.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80