9 Seneste modeller af Slim Wallets Collection til mænd

Tegnebøger har været et vigtigt tilbehør for mændene siden de blev opfundet. De er fyldt med hver eneste nødvendige ting, mændene skal have med sig. Men i første omgang syntes de at være omfangsrige på grund af den store mængde, de plejede at bære eller kreditkort, visitkort osv. Sådanne tegnebøger, når de blev båret, syntes at være en byrde.

Slanke tegnebøger

Stilfulde og nye mænds slanke tegnebøger med billeder:

Med ændringen i modetilbehør dukkede der også en ændring op i tegnebogen. Dette gav et nyt tegnebogdesign, nemlig slank tegnebogsdesign, som er ret populært på markedet. Lad os se på nogle forskellige sådanne slanke tegnebøger til mænd.

1. Envelop Slim Wallet i rødt:

kuvert-slank-tegnebog

Et nyt mænds slank tegnebogdesign, der får et kuvertdesign, er ret populært i disse dage. Den slanke læderpung får en foldet åbning for at give sikkerhed for dine værdifulde penge og kort. Desuden tiltrækker den brune farve stort set alle mændene med sin charmerende glans.

2. Metal Slim Wallet:

metal-slank-tegnebog

Leder du efter et mere spændende tilbehør til at fortsætte! Prøv en metalslank pung med blank sølv. Metalpungen giver sikkerhed for dine penge og kort, når de glider mellem metalvæggene. Det er den sikreste måde at bære dine værdigenstande med et stilfuldt look.

3. Almindeligt læder sort tegnebog:

almindelig-sort-tegnebog

Vil du have et simpelt, men trendy tilbehør! En slank læderpung i den almindelige sorte farve er det bedste, der passer dig. Den trendy tegnebog får en særlig lomme, der kan gemme dine penge og kort separat med vandtæt emballage. Du kan også gemme den mere brugte ting i frontlommen for at undgå at åbne hele pungen hver gang.

4. Slank træpung:

træ-kort-tegnebog

En unik, slank pung til mænd i træ giver et sikkert udseende til bæreren. Pungen er lavet af træ og læder til en unik kombination. Træfronten giver sikkerhed til de kort, den holder fra bøjning. Det trædesign, den rummer, tilføjer sin unikhed.

5. Multi-Pocket Slim Wallet:

multi-pocket-tegnebog

En superslank pung designet i læder bruges i vid udstrækning af forretningsmændene til at opbevare deres værdigenstande. Tegnebogen har flere lommer til opbevaring af kontanter, kreditkort, visitkort osv. Forskellige steder. Dette giver også trøst, mens du søger efter et kort eller kontanter.

6. C Cut Wallet til mænd slank:

c-cut-tegnebog

En slank tegnebogsmand med et c-snit i kanten bruges meget af mændene til hurtig fjernelse af kontanter eller kort. Pungen er lavet med kulfiber, hvilket gør den mere attraktiv med sit fantastiske design. Tegnebogen er slank nok til at bære til et stilfuldt look.

7. Slim Wallet til to sider til mænd:

dobbeltsidet pung

En dobbeltsidet pengepung er en meget brugt tegnebog blandt mænd. Den slanke læderpung har en sidelomme til opbevaring af dine penge uden at folde dem. Selvom der er flere andre kortlommer til opbevaring af bankkort og visitkort også. Tegnebogen deler byrden i flere lommer, hvilket giver et slankt udseende, når den bæres.

8. Slim Card Wallet til mænd:

slank-kort-tegnebog

En superslank pung fremstillet specielt til kortene er populær i disse dage blandt almindelige mænd og iværksættere for at gemme deres kort. Kortholderen er åben i den ene side, som er stram nok til at forhindre, at et kort glider fra det på grund af dets elasticitet.

9. Banded Wallet:

banded-tegnebog

En pung med et smukt udseende giver et glimrende indtryk til seerne. Tegnebogen er i stand til at bære kontanter og 6 til 8 kort sammen med den. Det kan også bære en lille dagbog fast i den, som ville stramme med et sort bælte. Det giver et klassisk look med formals og casuals.

De slanke punge til mænd hjælper med at give et fabelagtigt udseende frem for at bære de omfangsrige tegnebøger i dine bukser, der giver din ryg et beskidt udseende. Stort set alle mærke tegnebøger giver med flere stilfulde slanke tegnebøger at vælge imellem efter dine behov.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80