9 Seneste og populære gætte tegnebøger til mænd og kvinder

Gæt som et mærke anses for at være et af de bedste til tilbehør og andre gaver. Mærket er også kendt for sine tegnebøger lavet til både mænd og kvinder. De bedste tegnebøger, du kan vælge imellem, er angivet her. Vælg din perfekte Guess -tegnebog til mænd og kvinder.

Moderigtige og stilfulde designs fra Guess -tegnebøger til herrer og damer:

Lad os se på de 9 bedste designs af gættepunge.

1. Guess-tegnebog med fuld lynlås til kvinder:

Guess -pung med fuld lynlås til kvinder

Smuk i pink er denne smukke Guess tegnebog til kvinder. Pungen har en lynlås i hele sin længde. Guess -tegnebogen har to rum til regninger og en lynlåspose i midten. Guess -emblemet er sat i midten af ​​tegnebogen i et trekantet metalstykke.

2. Two-Tone Guess Wallet til mænd:

gætte tegnebøger

Her er en attraktiv Guess tegnebog til mænd. Det er en dobbelt billfold tegnebog, der har to farvetoner. Den sorte er i kontrast med smuk brun og logoet er fastgjort i et trekantet stykke. Slots med kreditkort er tilgængelige, og rum til regninger er to.

3. Block Guess -tegnebog til kvinder:

Block Guess -tegnebog til kvinder

Kontrasten i farverne virker meget flot. Her er en fantastisk Guess tegnebog til kvinder i sort og hvid. Blokfarverne hvid og sort giver et fantastisk look til denne tegnebog. Tegnebogen er snappet med et metalmonogram af Guess -logoet. Pungen har også to rum til regninger og slots til kreditkort.

4. Slank clutch Guess -tegnebog til kvinder:

Slank clutch Guess -tegnebog til kvinder

Blandt de mere traditionelle tegnebogsmønstre er denne slanke Guess -pung med clutch. Pungens dæmpede lyserøde tone er den bedst sælgende farve. Buen på tegnebogsklappen er attraktiv. Syningen på pungen gør den meget sofistikeret og attraktiv.

5. Floral Guess Wallet til kvinder:

Floral Guess -tegnebog til kvinder

Her er endnu en vidunderlig Guess -pung til kvinder. Tegnebogen har et blomstermønster, der er præget med beige stof. Den sorte kontur af blomsterne giver et meget fantastisk resultat. Tjek disse blomster Guess -tegnebøger, og du vil helt sikkert blive forelsket i dem.

6. Ternet hul Guess tegnebog til mænd:

Ternet hul Guess tegnebog til mænd

Dette er en sej og sofistikeret Guess tegnebog til mænd. Det sorte læder er almindeligt foran. Det er derefter vidunderligt mønstret med huller på en tavle måde. Dette giver det et virkelig maskulin look. Tegnebogen har plads til kreditkort og flere rum til opbevaring af dine ejendele.

7. Rem Guess Wallet til kvinder:

Strap Guess tegnebog til kvinder

Tjek denne hvide Guess tegnebog til kvinder. Denne super fede tegnebog er lavet med hvide og grå nuancer, og striberne er også i kontrast. Pungen har en rem i enden for at holde tegnebogen eller hænge den. Lynlås-stilen i denne tegnebog giver dig mere plads til at lægge ting i.

8. Rektangulær Guess -tegnebog til mænd:

Rektangulær Guess -tegnebog til mænd

Dette er en smuk tan farvet Guess tegnebog til mænd, der er lidt anderledes end de traditionelle tegnebøger. Tegnebogen er rektangulær i form og holdes på langs. Tegnebogen er lavet af læder i overlegen kvalitet, og den viser håndværket meget godt.

9. Denim Guess Wallet til kvinder:

Denim Guess tegnebog til kvinder

Denne fantastiske denim pung til kvinder er meget elegant og trendy. Tegnebogen er lavet af denim materiale og har et smukt broderi design på højre side af tegnebogen. Guess -logoet er fastgjort foran. Tegnebogen er perfekt til unge piger og giver en fantastisk effekt.

Gæt tegnebøger til mænd og kvinder er meget sofistikerede og avancerede. Tegnebøgerne er pænt organiseret med slots til kreditkort og regningsrum. Kvindernes tegnebøger fås i smukke farver som lyserød og hvid. Mændenes tegnebøger er traditionelt sorte og brune.