Top 9 bedste magiske tegnebøger til mænd og kvinder i trend

Magiske tegnebøger er virkelig godt tilbehør, som enhver mand skal have. Den sejeste tegnebog nogensinde til at holde alle dine penge er denne magiske tegnebog. Tegnebogen organiserer dine penge på en magisk måde, og den blev opfundet af franske tjenere for at holde deres tip sikre. Tegnebogen er lavet af læder og har normalt to udvendige kortåbninger. Vælg fra denne fantastiske liste over magiske tegnebøger og bliv hypnotiseret af magien.

Nyeste og smukke designs af magiske tegnebøger til herrer og damer:

Lad os se på de 9 bedste magiske tegnebøger.

1. Personlig magisk tegnebog:

Personlig magisk tegnebog

Her er en vidunderlig magisk tegnebog, der er personlig og gjort speciel. Det kølige nødstilfældede læder er meget sofistikeret og giver et godt udsagn. Pungen har plads til kreditkort. Den magiske tegnebog har bånd til at holde regningerne sikkert.

2. Magisk læderpung:

Læder Magic Wallet

Denne magiske læderpung er et ganske godt køb. Tegnebogen er lavet af overlegen læder i grøn farve og holder regninger let og magisk. Tegnebogen er lavet af to separate polstrede læderhalvdele. Disse læderhalvdele holdes derefter sammen af ​​et gitter af elastik. Elastikken er det, der holder kontanterne sikre i pengepungen.

3. RFID Blocking Magic Wallet:

RFID Blocking Magic Wallet 3

Dette er en state of the art magisk tegnebog, der har et RFID -blokerende materiale, der beklæder kreditkortlommerne. Tegnebogen er fremstillet i kontrastlæder i sort og rød. Den har en stærk, holdbar elastik til den magiske tegnebog. Vælg denne new age -tegnebog for at holde dine penge sikre både på magisk og teknologisk vis.

4. Flerfarvet magisk tegnebog:

Flerfarvet Magic Wallet 4

Denne utrolige flerfarvede magiske tegnebog er et godt køb til mænd, der gerne vil formindske størrelsen på deres tegnebøger. Denne tegnebog kan indeholde 10 kort og kontanter, og selv da er den mindre end ½ tommer tyk. Dette gør det fantastisk for dig at bære dine ting, selv i skjortens frontlommer.

5. Magisk tegnebog til kalvehår:

Kalvehår magisk tegnebog

Dette er en magisk tegnebog i leopardprint i kalvehår. Tegnebogen er fantastisk til den vilde side af dig. Vælg denne magiske tegnebog til kvinder som en gave til en, du elsker, eller som elsker det store udendørs. Tegnebogen holder dine kontanter sikre og lader dem ikke glide let ud. Med stærke elastikker er tegnebogen meget holdbar og langvarig.

6. Custom Magic Wallet:

Brugerdefineret magisk tegnebog

Vil du give nogen noget helt unikt, så er dette det bedste valg, du har. Den magiske tegnebog er specialfremstillet til at have initialen eller navnet på personen indgraveret på læderpungen. Den magiske tegnebog vil helt sikkert overraske den person, der får denne gave, når magien udfolder sig. Vælg en farve, som personen kan lide, og du vil helt sikkert vinde hjerter.

7. Aluminium Magic Wallet:

Aluminium magisk tegnebog

Her er en anden version af den magiske læderpung. Denne magiske tegnebog er lavet i aluminium. Aluminiumspladerne holdes med stærke elastikbånd, der hjælper med at sikre dine kort eller kontanter. Tegnebogen er ret kompakt og vejer kun 75 gram. Få denne futuristiske magiske tegnebog i dag.

8. Trykt magisk tegnebog:

Trykt magisk tegnebog

Dette er en cool tilføjelse til din tegnebogssamling. Den magiske tegnebog har et logo eller design trykt på læderpanelet. Den magiske tegnebog er i brun, og logoet er trykt i kontrastsort. Elastikbåndene er også i sort, og det giver tegnebogen et meget rustikt og robust look.

9. Designer Magic Wallet:

Designer Magic Wallet

Få denne kvindelige magiske pung i pink, der har et designer look. De kontrasterende limegrønne elastikker er fantastiske at se på. Designeren pengeklip pung er perfekt til trendsætteren og de fashionable kvinder derude.

Magiske tegnebøger er gode til at sikre dine penge på magisk vis. De elastiske bånd på panelernes paneler gør det muligt at holde pengene intakte. Vælg en tegnebog til mænd eller kvinder, og giv den perfekte vare.