Top 9 forskellige farver tegnebøger til mænd og kvinder i trend

De første tegnebøger var med snore, da de kun bar penge og mønter. Disse tegnebøger var bundet til deres seler. En tegnebog er et lille værktøj, der bruges til opbevaring af kontanter og mønter. Det er ofte lommestørrelse. For sent er mange andre artikler, herunder kontanter, gemt i en tegnebog som kreditkort, ID -kort, licens osv. Det er ofte lavet af læder eller stof. Tidligere brugte kun mænd tegnebøger og kvinder brugte punge. I dag er der kommet en kvindelig version af tegnebogen. Kvinder bærer tegnebøger inde i punge.

Nyeste og stilfulde farvepungedesign til herrer og damer inden for mode:

Lad os se på de 9 bedste farvepunge.

1. Rustfrit stål sølv sort tegnebog:

farve-tegnebøger

Denne fantastiske tegnebog i rustfrit stål er fremragende til at bære kreditkort. Den leveres med en RFID -beskyttelse, der hjælper med at beskytte kreditkort mod tyveri. Det har 3 kreditkortpladser og et ID -vindue.

2. Kvinders pink mellemstore tegnebog:

Pink Medium pung til kvinder

Denne pink stilfulde tegnebog er elegant og trendy. Den har rigelig plads til at bære en kvindes daglige nødvendigheder-kontanter, ID-kort, kreditkort osv. Denne tegnebog er også vandtæt og holder længe.

3. Farverig trykt tegnebog:

Farverig trykt tegnebog

En tegnebog med tryk, den har to lommer med lynlås og kan rumme kreditkort og mønter. Denne tegnebog er sart og sød – en sikker fangst af college -teenagere. Det har også en armbånd, der hjælper dig med at holde fast i det, mens du handler.

4. Kvindernes kosmetiske sorte rejsepunge:

Kvinders kosmetiske sorte rejsepungebog

Det er en fantastisk tegnebog specielt lavet til kvinder, da de ikke kan rejse uden kosmetik. Det er en Roll n go -tegnebog til smykker, kosmetik og toiletartikler alt i én tegnebog. På trods af at bære alt dette, er det ikke omfangsrigt. Den har 4 rum med lynlås til at bære alle tingene. Den har også en hængsløjfe og kan foldes op i en tegnebog med snaplukning, et must for alle kvinder.

5. Flerfarvet etnisk stil tegnebog:

Flerfarvet etnisk stil tegnebog

Dette er en etnisk håndbroderet tegnebog. Den har 2 lynlåslukninger. Disse tegnebøger passer til ethvert etnisk slid, det være sig en saree, en farverig lehenga eller trendy Kurtis. Denne tegnebog er et must i enhver piges skab.

6. Kvinders mørk pink lædermønt mini -tegnebog:

Kvinders mørk pink lædermønt mini -tegnebog

Denne tegnebog definerer enkelhed såvel som nytteværdi. Det kan også indeholde kontanter, kort og mønter. Det er en todelt slags. Og alt materialet er let tilgængeligt. Der er en lynlås til at lukke tegnebogen for at sikre, at der ikke falder noget af. Det har også en sød kvastrem til dekoration, som også er aftagelig.

7. Mænds særlige brune farvepung:

Mænds særlige brune tegnebog

Den er en unik tegnebog til mænd og har billedet af en regning på 100 dollar påtrykt på ydersiden. Denne tegnebog kommer i to nuancer af brun. Den er lavet af kunstlæder. Denne tegnebog har plads til omkring 5 kort og kontanter.

8. Kortholder Tan Slim Wallet:

Kortholder Tan Slim Wallet

Denne tegnebog er lavet af ægte læder og har en stærk holdbarhed på grund af dets materiale af høj kvalitet. Det har 6 til 7 pladser til kort. Det midterste rum har lynlås. Meget materiale kan bæres uden at gøre tegnebogen omfangsrig. Det har også en RFID -blokering for at forhindre tyveri.

9. Brun Blød Trifold Pung:

Brun Blød Trifold Pung

Denne tegnebog repræsenterer klasse og stil. Den er lavet i mørkt læder og har et flot mønster på indersiden. Det har 8 slots til kreditkort, 3 vinduer til ID. Det har også 2 rum til sedler og en møntlomme med en lynlås. Der er blevet fastsat bestemmelser om nøgler med ekstra lynlås, kontrastfarvesømning tilføjer til sin skønhed.

Dagens tegnebøger findes i forskellige stilarter og materialer. Varianter som vaskbare, vandtætte, tyverisikre, almindelige, neon, mønstrede og tynde har dukket op. Der er også tegnebøger, der også er designet til at indeholde vores checkbøger. Du kan tjekke efter dit budget ved at shoppe online. Vælg mellem en bred samling farvepunge, der passer til din personlighed.