A terhesség elmulasztásának gyakori okai és okai

Ha már jó ideje próbálkozik, és még mindig nem kapott pozitív eredményt, akkor nincs szükség pánikra. Sok oka és oka lehet annak, hogy nem tud teherbe esni. És a legtöbbjük meglehetősen egyszerű és buta, mint bonyolult. Tehát nyugodjon meg, és olvasson tovább, hogy kiderítse, mit nem jól csinált.

a terhesség elmaradásának okai

A teherbe esés okai:

Ha a „Mi okozhatja, hogy egy nő ne essen teherbe?” Kérdéssel találkozik? akkor meg kell nézni ezeket az apró dolgokat.

Elég a gyakoriság?

Bármi legyen is a helyzet, mindent meg kell tennie, hogy növelje a teherbeesés esélyét. És mivel a szex vagy a közösülés, ahogy nevezheted, ez az első része, érdemes megnézned magadban, hogy van -e elegendő alkalom ahhoz, hogy javítsd az esélyeidet, vagy hogy egy kicsit túl keveset, mivel az egyik oka annak, hogy nem esett teherbe.

Akárhogy is, a kettőtök közötti szexuális életnek meg kell felelnie. Megpróbálhatja biztosítani az időzítést az ovulációs ciklusával is.

Stressz alatt?

Most, ha a barátok és a család stresszel jár, és ha úgy gondolja, hogy nem tudja a gyerekeket cipelni, és nem rendelkezik fizikailag megfelelő helyen a negatív eredményei miatt, akkor mély levegőt kell vennie, és ki kell engednie, és el kell kezdenie lassabb tempóban nézi a dolgokat. Ha jelenleg nem kíván gyermeket vállalni, álljon össze és tartsa magát hozzá. Ne ugorj bele olyan dologba, amiben félig -meddig elméd van. Továbbá, a stressz nagyságával biztosan nem tudsz teherbe esni, mivel fontos, hogy az elméd is kész helyen legyen.

Gyakori okok & amp; A teherbeesés okai 2

Sokat iszol vagy dohányzol?

Abba kell hagynia a dohányzást és az ivást, vagy csökkentenie kell azt, mivel befolyásolják a szervezet reproduktív rendszerét, és ez csak csökkenti a terhesség esélyeit, ami erős oka annak, hogy nem esik teherbe. Célszerű teljesen leállítani őket, mivel a terhesség alatt távol kell tartania ezeket a szokásokat.

Eleget alszol?

A kevés alvás az immunrendszer gyengüléséhez vezet, ami tovább befolyásolja a reproduktív rendszert. Most elég alvást kell kapnia ahhoz, hogy nyugodt és hűvös legyen, majd erőfeszítéseket kell tennie a fogantatás érdekében. Ha nem rendelkezik elegendő alvási órával, akkor ismét stresszbe helyezi magát, ami határozottan válaszol a kérdésre, hogy „mi okozhatja azt, hogy egy nő ne essen teherbe”. Ezért aludjon egy jót.

Ciklus tisztasága?

Most mennyire világos a ciklusod? Nem mindenkinek vannak a szokásos ciklusai. Vannak, akik saját gyakorisággal rendelkeznek. Az ovuláció ideje és a menstruáció is fontos. Anélkül, hogy tudnánk, pánikba esünk, és rendetlenséget csinálunk magunknak, mielőtt még az tényleges probléma lenne. Ezért, ha terhességet tervez, tervezze meg a ciklusának megfelelően a megfigyelés során, hogy ne legyen oka annak, hogy nem tud teherbe esni.

Még mindig megőrülsz? Ha követi és követi ezeket az apró okokat és okokat, amelyek miatt nem esett teherbe, akkor lehet, hogy egészségügyi állapota van, amelyet meg kell vizsgálnia. Sürgősen orvoshoz kell fordulnia, hogy az észlelés után elvégezze a kezelést. Orvosa azt is meg fogja mondani, hogyan kell eljárni és teherbe esni. Ezért ne ess kétségbe. Mindig van mód.