10 mest berømte templer i Amerika, du skal besøge

Hinduismen er en af ​​de største religioner i Amerika takket være det store antal immigranter fra Sydøstasien, Indonesien og Caribien. En af de store milepæle for hinduismen i Amerika er den berømte tale af Swami Vivekananda i Chicago i 1893. Senere, i 1902, tilbragte Swami Rama Thirtha omkring to år i Amerika og foredrog mennesker om Vedanta. Vedanta -samfundet er ansvarligt for at bygge tidlige hinduistiske templer i Amerika. Det første traditionelle tempel bygget i USA var Shiva Murugan -templet bygget i 1957. I øjeblikket er der omkring 450 templer bygget over hele landet. Denne artikel udforsker nogle af de bedste templer i USA, der er populære for deres kunst og arkitektur.

Berømte templer i Amerika:

1. Jaya Hanuman Temple:

templer i Amerika

Blandt alle templerne i Washington er dette tempel af særlig anerkendelse. Beliggende i Redmond, Washington, er dette tempel dedikeret til Lord Hanuman, der menes at være en af ​​de mest magtfulde hinduistiske guder. Dette tempel får hengivne tilbedere fra hele staten og er det mest populære hinduistiske tempel i Redmond.

2. Shiva Murugan -templet:

Shiva Murugan -templet

Dette tempel er dedikeret til Lord Shiva og er et af de mest populære templer i byen. Templet ligger i San Francisco og blev bygget i det 19. århundrede. Ifølge legenden blev dette tempel oprettet af en hinduistisk munk ved navn Sivaya Subramuniya Swami, der faktisk blev født i Amerika.

3. Malibu Hindu Temple:

templer i Amerika

Dette tempel blev oprettet i det 18. århundrede og er dedikeret til Ventakeshwara, en hinduistisk gud. Templet er faktisk placeret et sted kaldet Calabasas, der ligger nær Malibu, Californien. Dette tempel er under opsyn af Hindu Temple Society i det sydlige Californien. Det omgivende miljø i dette tempel er betagende.

4. Shri Swaminarayan Mandir:

Shri Swaminarayan Mandir

Dette Swaminarayan hinduistiske tempel ligger i Downey og er et af de mest historisk vigtige templer i dette område. Arkitekturen i dette tempel er ekstraordinært smuk og er faktisk en af ​​de smukkeste hinduistiske mandirer i Amerika.

5. Hindu Temple of Delaware:

Hindu -templet i Delaware

Det hinduistiske tempel i Delaware er dedikeret til gudinden Mahalakshmi, der betragtes som gudinden for velstand og rigdom. Ifølge den seneste folketælling besøger mere end 6000 hinduistiske familier bosat i Delaware dette tempel regelmæssigt.

6. Hindu Temple of Central Indiana:

Hinduistisk tempel i Central Indiana

Dette er et af de rigeste hinduistiske templer, der for nylig blev åbnet i Amerika. Pilgrimsrejsen besøges af et betydeligt antal tilbedere. I dette tempel udføres daglige pujas og kirtaner. Miljøet i dette tempel får dig til at føle dig nostalgisk. Templet er designet til at give tilbederne et indisk miljø.

7. Hinduistisk tempel i Florida:

Hinduistisk tempel i Florida

Der er en række hinduistiske templer i Tampa, blandt hvilke den bedste ligger i Florida. Dette tempel er også det kulturelle centrum i Tampa og er en af ​​de mest besøgte hinduistiske pilgrimsfærder i byen. Tempelmyndighederne har et enkelt motto, at ‘Gud er én – kloge mænd giver forskellige navne’.

8. Sri Marga Iraivan -templet:

Sri Marga Iraivan -templet

Dette er et af de smukkeste hinduistiske templer i Amerika. Hinduer fra næsten alle hjørner af landet kommer for at besøge dette tempel, især på grund af dets unikke arkitektur. Templet er dybest set en udskåret hvid granitsten, der faktisk blev formet i Indien. Denne pilgrimsvandring er dedikeret til Lord Shiva og ligger ved siden af ​​floden Wailua. En af de mest interessante fakta om dette tempel, dette er det første stenstempel nogensinde, der skal bygges i USA.

9. Boise Hare Krishna -templet:

Boise Hare Krishna -templet

Dette tempel blev indviet i det 19. århundrede og er også et vedisk kulturcenter. Templet er en af ​​de mest besøgte hinduistiske pilgrimsrejser i landet. Hovedguden i dette tempel er Sri Radha-Bankebihari.

10. Buddhistisk tempel i USA:

Byodo-in buddhistiske tempel på Hawaii er et af de smukkeste templer i Amerika. IT er placeret på øen O’ahu på Hawaii og er en kopi af et japenesisk 900 hundrede år gammelt tempel. Den er dækket af guld, og man kan finde en kæmpe klokke udenfor, der vejer 3 tons. Dette smukke tempel ligger på en spredt campus på over to hektar. Folk her føler sig i fred i skødet af naturen.

Buddhistisk tempel i USA

Med en stor procentdel af den hinduistiske befolkning i landet er templer betydningsfulde steder for ikke bare tilbedelse, men også for at genoplive deres forhold til guddommeligheden. Disse smukke templer er blevet etableret over hele landet og tiltrækker et stort antal hengivne, som ikke bare er indianere, men også amerikanere. Da hinduismen vokser voldsomt i Amerika, er disse templer symboler på, hvordan denne religion er blevet omfavnet i de vestlige lande. Vi håber, at du gør det til et punkt at besøge disse templer, næste gang du planlægger et besøg i USA.