Top 9 Iskcon -templer i Indien

Iskcon står for International Society of Krishna Consciousness. Denne berømte organisation arbejder utrætteligt med det formål at gøre vores samfund bedre. Det blev fundet i det 19. århundrede, og indtil da er denne organisation i øjeblikket ansvarlig for en række religiøse forbedringer over hele verden og har mere end 100 centre globalt. Der er en række Iskcon -templer i Indien, blandt hvilke de bedste diskuteres nedenfor.

1. Iskcon Bangalore (Sri Radha Krishna Temple):

Iskcon Bangalore

Da det blev etableret i det 19. århundrede, er dette også en af ​​de mest populære religiøse steder i byen og landet. Templerne ser storslåede ud udefra og kan siges at være de samme indefra. Dette tempel besøges af millioner af mennesker årligt i gennemsnit. Templet har høje gæstfrihedsfunktioner, såsom gæsteværelse for besøgende, ashrammer til mændene, medlemsordninger for hele livet osv..

2. Iskcon Vrindavan (Sri Krishna Balaram -templet):

Iskcon Vrindavan

Dette tempel blev bygget i år 1975 og har en iøjnefaldende arkitektur. Folk over hele verden kommer for at se fremvisningen af ​​den unikke arkitektur. Templets personale tilbyder strålende service til tilbederen og de besøgende.

3. Iskcon Mayapur (Sri Mayapur Chandrodaya -templet):

Iskcon Mayapur

Dette tempel er hovedsædet for ISKCON og blev bygget i 1972. Dette tempel har meget at tilbyde de besøgende. Inde i templets lokaler er der en række forfriskningsmuligheder for de besøgende. Inde i templet finder du gavebutikker, restauranter osv. Ashram -personalet er til rådighed 24 × 7.

4. Iskcon New Delhi (Sri Sri Radhikaraman-Krishna Balaram Temple):

Iskcon New Delhi

Dette tempel blev bygget i 1984 og er et af de mest berømte Krisha Balaram -templer i landet. Det blev rekonstrueret i 2005 og blev flyttet til et helt nyt kompleks, hvor det står i øjeblikket. Hvis du besøger dette tempel, får du gæstehuset, ashram osv. Og mange andre faciliteter. Dette særlige tempel kører en række programmer, der dog er beregnet til forbedring af samfundet.

5. Iskcon Mumbai (Sri Sri Radha Rasabihari Ji Temple):

Iskcon Mumbai

Placeret som 5. på denne liste, blev ISKCON -templet i Mumbai bygget i år 1978 og betragtes som et af de mest storslåede templer i landet. Det får millioner af hengivne hvert år. Templet tilsynsførende har arrangeret forbløffende faciliteter for mennesker for tilbedere og besøgende.

6. Iskcon Pune (Sri Sri Radhavrindavanchandra Temple):

Iskcon Pune

Kend også som ISKCON NVCC dette tempel blev indviet i år 2013 af den nuværende præsident for vores land, Pranab Mukherjee. Dette tempel blev nomineret som et verdensarvsted på grund af dets fremragende faciliteter til rådighed for besøgende, tilbedere og pilgrimme.

7. Iskcon Hyderabad (Sri Sri Radha-Madanmohan Mandir):

Iskcon Hyderabad

Som et af de bedste ISKCON -templer i landet er dette religiøse sted hovedsædet for ISKCON i Sydindien. Da det blev etableret i det 19. århundrede, leverer dette tempel en række tjenester til de hengivne tilhængere af Radha Krishna, der kommer for at besøge templet.

8. Iskcon Noida (Sri Sri Radha Govind Mandir):

Iskcon Noida

Dette tempel blev konstrueret til et godt formål for at vokse og sprede bevidstheden om Krishna blandt lokalbefolkningen. Templet tilbyder livstidsmedlemskabsfaciliteter, tjenester vedrørende hjemmeprogrammer og fungerer også som skole i weekenden.

9. Iskcon Ahmedabad (Sri Sri Radha Govind Dham):

Iskcon Ahmedabad

Dette er et af de smukkeste templer i Indien og er kendt for sin arkitektur. Sammen med gæstefaciliteter forkynder dette tempel også vigtigheden af ​​de lektioner, som Radha Krishna lærte menneskerne.