6 Meg kell látogatnia a templomokat Suratban részletekkel

Ez a gudzsaráti város tele van kultúrával és csodával. Akár ősi asszociációja a selyemszövéssel, most pedig a textilközpont az, ami elvarázsol, vagy akár a történelmi Surat -kastély, amelyet a portugál inváziók ellen építettek, ez a város minden bizonnyal gazdagon és sok emlékkel küld vissza. Mi több? Hatalmas vallási jelentőségű helyek díszítik, így ezek nemcsak a helyiek rendszeresen zsúfolódnak, hanem rendkívül népszerűek a turisták és a zarándokok körében is. Igen, a nemzet minden tájáról jönnek ide emberek, hogy imádkozzanak ezeken a híres surat templomokban.

Valójában a surat templomok nagyon népesek, különösen az éves fesztiválok során, összehasonlítva bármely más indiai nagyvárossal. Tehát készülj fel és töröld ki azokat a helyeket ebből a vödör-listából, amelyeket vallásos zarándoklatodra hoztunk neked ezeken a surat templomok körül, valamint a releváns templomok környékén Surat közelében.

A leghíresebb templomok Suratban képekkel:

1. Ambaj templom (régi):

templomok suratban

Ez a város közepén található templom hatalmas jelentőséggel bír Surat hírnevének építésében. Úgy gondolják, hogy az ország egyik legrégebbi temploma. Egy „rathyatra” zajlik a suratban, és ez a templom hatalmas szerepet játszik az adott időszakban. A „rathot” vagy a szekeret emberek hajtják, és említésre méltó fesztivál. A szekeret ezüst díszíti, és ezt a koncepciót először egy régi művész vezette be, aki korábban Ahmedabadban tartózkodott. Ezt a „rathyatrát” minden dasherán előadják, és az ország szinte minden részéről érkeznek emberek, hogy megfigyeljék ezt a vallási karnevált.

2. Shri Agam Mandir:

templomok suratban

Ez az egyik legnagyobb Agam mandír vagy templom az egész országban. A városhoz nagyon közel található surat Agarm Mandir a legendás Brahmin Gopi nevéhez fűződik. Az ország minden tájáról érkeznek emberek, hogy megfigyeljék ennek a templomnak a puja mintáját és építészeti szépségét. A templomot Lord Mahavir tiszteletére szentelték, és ennek az istennek a gyönyörű szobrát tartalmazza. Ezzel együtt számos más istent is imádnak ebben a templomban. Az imádók csodálják a templom körül készült feliratokat is.

3. Chintamani Jain templom:

templomok suratban

A Surat összes temploma közül ez a legfigyelemreméltóbb. A dzsain valláshoz tartozó emberek gyakran látogatják ezt a templomot. A templom hatalmas történelmi jelentőséggel bír, mivel a mogul császárok felügyelete alatt építették a 16. században. A templom a falakon a Gujaratban található népszerű növényi festéket jeleníti meg. A templom a fafalakon levő művészi minőséget is mutatja. Ha a művészet csodálója, akkor ez lehet a megfelelő hely az Ön számára. A templom belső és külső szépsége egyaránt említésre méltó.

4. Iskcon Temple Surat:

templomok suratban

Az India körüli számos ISKCON templom közül érdemes megemlíteni a Suratban található templomot. Az egész államból és az országból érkező emberek meglátogatják ezt a templomot. Ezt a templomot Shrila Prabhupada alapította, és a Tapi folyó partján található. A templom környező szépsége miatt népszerű hely. Az iskcon templom surat időzítése megtalálható az interneten a jövőbeli látogatás egyéb részletei mellett.

5. Kantareshwar Mahadev templom:

templomok suratban

Ez Surat egyik legrégebbi temploma, és Lord Shivának szentelték. A helyi emberek szerint ezt a templomot valójában Kunti anya és a pandavák alapították. A legendák is ugyanezt mondják. Ez a város egyik legfontosabb temploma, és naponta több száz ember látogatja.

6. Ambika Niketan templom:

templomok suratban

Ezt a templomot a város egyik legszentebb istentiszteleti helyének tekintik, és híres a környező szépségéről is. A templom a Tapti folyó partján található. A legendák szerint ezt a híres templomot a 19. század közepén építették, és az Anyaistennőnek szentelték, amely Ashtabhuja Ambika istennő sok megtestesülése..

Surat tehát minden vallású ember számára kötelező látogatás. Menj lelkileg ezekre a lenyűgöző templomokra, amelyekről fentebb beszéltünk, és ígérjük, nem fogsz csalódni! India 8. legnagyobb városa, a textil- és gyémántvágó csomópont, valamint egy ilyen lenyűgöző lelki oldala… Surat az, ahol már el kell kezdenie a következő nyaralás tervezését! Csomagolja be tehát a táskáját, és ne felejtse el megosztani velünk tapasztalatait és utazási történeteit. Nem szeretünk mást, mint visszaolvasni olvasóinktól. Írja meg visszajelzéseit, hogy jobban tudjunk segíteni. Boldog utazást és sok szeretetet.