A legjobb 9 Iskcon templom Indiában

Az Iskcon a Krisna Tudat Nemzetközi Társasága áll. Ez a neves szervezet fáradhatatlanul dolgozik azzal a céllal, hogy társadalmunkat jobbá tegye. Században találták meg, és addig ez a szervezet jelenleg számos vallási fejlesztésért felelős világszerte, és világszerte több mint 100 központja van. Indiában számos Iskcon -templom található, amelyek közül a legjobbakat az alábbiakban tárgyaljuk.

1. Iskcon Bangalore (Sri Radha Krishna Temple):

Iskcon Bangalore

Században alakult, ez az egyik legnépszerűbb vallási helyszín a városban és az országban is. A templomok kívülről csodálatosak, és belülről is elmondhatóak. Ezt a templomot átlagosan évente több millió ember látogatja meg. A templom magas vendégszereteti jellemzőkkel rendelkezik, mint például a vendégszoba a látogatók számára, ashramok a férfiak számára, egész életre szóló tagsági programok stb..

2. Iskcon Vrindavan (Sri Krishna Balaram Temple):

Iskcon Vrindavan

Ez a templom 1975-ben épült, és szemet gyönyörködtető építészettel rendelkezik. A világ minden tájáról érkeznek emberek, hogy megnézzék az egyedi építészet bemutatóját. A templom személyzete ragyogó szolgálatot tesz az imádónak és a látogatóknak.

3. Iskcon Mayapur (Sri Mayapur Chandrodaya templom):

Iskcon Mayapur

Ez a templom az ISKCON központja, és 1972 -ben épült. Ez a templom sok mindent kínál a látogatóknak. A templom belsejében számos frissítő lehetőség áll a látogatók rendelkezésére. A templom belsejében ajándékboltok, éttermek stb. Találhatók. Az ashram személyzete 24 × 7 áll az Ön rendelkezésére.

4. Iskcon New Delhi (Sri Sri Radhikaraman-Krishna Balaram Temple):

Iskcon New Delhi

Az 1984 -ben épült templom az egyik leghíresebb Krisha Balaram templom az országban. 2005 -ben rekonstruálták, és egy teljesen új komplexumba helyezték át, ahol jelenleg is áll. Ha meglátogatja ezt a templomot, a vendégház, az ashram stb. És sok más létesítmény biztosított. Ez a templom számos programot futtat, amelyek azonban a társadalom javítását szolgálják.

5. Iskcon Mumbai (Sri Sri Radha Rasabihari Ji Temple):

Iskcon Mumbai

A listán az 5. helyen álló Mumbai ISKCON temploma 1978 -ban épült, és az ország egyik legcsodálatosabb templomának tekintik. Évente több millió bhaktát kap. A templomfelügyelők elképesztő létesítményeket szerveztek az embereknek az imádók és a látogatók számára.

6. Iskcon Pune (Sri Sri Radhavrindavanchandra templom):

Iskcon Pune

ISKCON NVCC néven ezt a templomot 2013 -ban avatta fel hazánk jelenlegi elnöke, Pranab Mukherjee. Ezt a templomot a világörökség részévé jelölték, mivel kiváló felszereltsége áll a látogatók, az imádók és a zarándokok rendelkezésére..

7. Iskcon Hyderabad (Sri Sri Radha-Madanmohan Mandir):

Iskcon Hyderabad

Mivel az ország egyik legjobb ISKCON temploma, ez a vallási hely az ISKCON dél -indiai központja. A 19. században alapított templom számos szolgáltatást nyújt Radha Krisna odaadó híveinek, akik ellátogatnak a templomba.

8. Iskcon Noida (Sri Sri Radha Govind Mandir):

Iskcon Noida

Ezt a templomot jó cél érdekében építették, hogy Krisna tudatát növeljék és elterjesszék a helyi emberek körében. A templom életre szóló tagsági lehetőségeket, otthoni programokkal kapcsolatos szolgáltatásokat kínál, és hétvégén iskolaként is működik.

9. Ikonikon Ahmedabad (Sri Sri Radha Govind Dham):

Iskcon Ahmedabad

Ez India egyik legszebb temploma, és híres építészetéről. A vendéglátóegységek mellett ez a templom is azt hirdeti, hogy milyen fontosak azok a leckék, amelyeket Radha Krisna tanított az embereknek.