12 mest farlige veje i verden alle skal vide!

Hvis du er en ivrig rejsende og eventyrjunkie, har du nu rejst over stejle skråninger, smalle veje og farlige sving for at være vidne til de smukke destinationer. Men har du nogensinde været igennem disse farligste veje i verden? Visse skræmmende og mest udfordrende veje er markeret som farligste og dødeligste! Men hey – hvordan kan vi se en regnbue uden torden, ikke sandt?

I dag skal vi udforske alt om de farligste veje i verden. Disse skræmmende veje er super udfordrende, og du skal rejse gennem dem, hvis du er en eventyrer.

De skøreste veje i hele verden, hver rejsende skal opleve:

Her går vi med listen over de farligste motorveje i verden og nogle af de hårdeste at krydse for også at nå de smukkeste steder! Disse veje kræver specifikt den langsomste rejse som muligt, og mange farer finder ofte sted her omkring. De er også værd at udforske.

Disse 12 farligste veje i verden med billeder er her.

1. Skippers Canyon Road – New Zealand:

Skippers Canyon vej

Ved du, at Skippers Canyon Road i New Zealand stadig er blandt de farligste veje i verden, der spænder over årtier? Det kræver hundredvis af liv hvert år. Denne vej eksisterede lige fra 1890, og alligevel er den i samme stand, som den blev anlagt, i betragtning af de udfordringer, man hele tiden står over for. Dette er blevet et berømt guldmineareal kendt for de skøre sving, skarpe sving, stejle klipper og vendinger på tværs. Vejen har flere bakker og veje, der endnu ikke er pænt brolagt. Turistbusoperatørerne og bilerne passerer stadig gennem denne farlige sti. Ruten strækker sig til over 16,5 miles. Det er blandt de dødeligste veje i verden.

2. 99 Bend Road to Heaven – Kina:

99 Bend Road To Heaven-skræmmende vej i verden

Bøjningsvejen 99 ligger i Tianmen Mountain National Park i det centrale Kina, er blandt farlige veje rundt om i verden. Som navnet antyder, har den 99 farlige og skræmmende hårnålesving, der er konstrueret i en højde af 3855 fod. Vejens længde strækker sig til omkring 7 miles. Regionen er også kendt for sine pludselige langvarige jordskælv. Flere dødsfald hvert år finder stadig sted omkring vejene! Nå, det er bestemt ikke for en svaghjertet at rejse rundt her-det er en blandt verdens farligste krøllede hårnålsveje!

3. Karakoram Highway – Pakistan til Kina:

Karakoram Highway-skøreste vej i verden

På hovedvejen, der passerer fra Pakistan til Kina, ligger begge lande denne smukke, men farlige vej. Det strækker sig over kogende 810 miles og er kendt for skræmmende klipper, oversvømmelser, laviner, jord og klippeskred. Det er bygget omkring 1966-1979, ud over 15000 fod havniveau, og har meget ru og hårde passager og betingelser. Karakoram -motorvejen er kendt som den højeste asfaltvej og har alligevel imponerende landskab og skønhed rundt omkring. Det er faktisk en af ​​de farligste veje på jorden.

4. Kolyma Highway og Lena Highway – Rusland:

Kolyma Highway og Lena Highway

Kolyma og Lena Highway strækker sig til omkring 2000 miles rundt og er kendt for dårligt terræn, vanskelige veje, mudderveje, is og hårde vejrforhold. Motorvejen er forbundet fra sibirisk vej til Magadan og er også kendt som Knogles vej. Det er blandt de mest koldeste regioner i verden, hvor man endda støder på isfrosne veje. Mange ulykker og dødsfald sker angiveligt under rejser over disse motorveje, hvor køretøjer vides at falde gennem isen.

5. Pan American Highway – Alaska til Chile:

Pan American Highway-dødeligste vej i verden

Pan American Highway ligger omkring Nord-, Central- og Sydamerika. Vi har allerede gættet, at det er så stor en længde: det spænder fra Nord til Sydamerika – det er omkring 30.000 miles. Pan American Highway er kendt for sit vanskelige terræn at rejse gennem og meget hårde og uforudsigelige vejrforhold. Den farligste del af vejen med dødelig vind kommer på tværs af Mexico og mellemamerikanske ruter, og mange mener, at narkotikakartel -terrorister og oprørere bevæger sig rundt i området. Dette er blandt de dødeligste motorveje i verden.

6. Taroko Gorge Road – Taiwan:

Taroko Gorge Vej-farligste veje på jorden

Hey, lad os ikke gå glip af den spektakulære og smukke skønhed omgivet af denne sti; det er simpelthen smukt og fantastisk. Taroko Gorge Road er brolagt og udskåret midt i bjergene. Vi kan forestille os undren omkring det, men vejen er også super skør med de farlige sving. Det har også blinde hjørner og stenfald i vejen. Den kraftige nedbør og jordskred, og klippeskred rammer ofte området, hvilket gør vejen endnu mere skræmmende at passere igennem. På trods af at vejen er skræmmende og frygtindgydende, rejser mange eventyrere gennem denne vej, og hvorfor ikke? Det er det hele værd. Busser, biler, cykler og scootere kan passere igennem denne, den ene efter den anden, givet smalle sving. Vejlængden er over 11,8 miles og er verdens skræmmende veje at køre på.

7. James Dalton Highway – Alaska:

James Dalton Highway-hårdeste veje i verden

James Dalton Highway, der ligger i Alaska, også kendt som North Slope Hall Road, er kendt for meget stejle skråninger og klipper, dårlig sigtbarhed, vanskelige fortove og terræn og dyreliv rundt omkring. Det meste af motorvejen er ikke godt asfalteret og er ret udfordrende og stringent at rejse. For det meste er det kun vognmænd, der bruger vejen, der rejser sammen med oliefelterne omkring motorvejen og ofte vides at sidde fast i betragtning af terrænet. Længden af ​​disse hårdeste veje i verden er omkring 414 miles.

8. Killar til Pangi Road – Indien:

Killar To Pangi Road-verdens mest ekstreme vej

Vejen er placeret over 9000 fod, og cirka 70 miles kører helt gennem bjergene uden skinner, asfalteret terræn, isolation og stejle klipper. Den kan kun passe til en jeep eller bil ad gangen. Det farlige stenede terræn og hængninger gør det ofte yderligere udfordrende at køre igennem det. I betragtning af vanskelighederne i selve stien er vejen ikke blevet repareret, selv en gang efter at den blev asfalteret for flere hundrede år siden.

9. Guoliang Tunnel Road – Kina:

Guoliang Tunnel Road-fantastiske veje i verden

Nå, ja, Kina har virkelig mange farlige og udfordrende veje i det globale scenario. Guoliang -tunnelvejen ligger omkring Taiahang -bjergene i Henan; Det er en tunnel bygget af landsbyboere selv for at lette bevægelse. Kun 300 landsbyboere bor i og omkring kvarteret, der bruger tunnelvejen, og den er fyldt med klipper, stenfald, mudder og ingen skinner. Tunnelen er omkring 12 fod bred med 15 fod i længden, og den kan ikke rumme mere end to biler og køretøjer på én gang. Dette er blandt de mest udfordrende og vanskelige veje i verden.

10. Sichuan – Tibet Highway – Kina:

Sichuan-Tibet-motorvejs hårdeste veje i verden

Denne særlige farlige vej er en motorvej beliggende på tværs af Kina og Tibet. Vejen blev anlagt mellem 1950-54. Det er en langdistance motorvej, der forbinder Sichuan i Kina (som navnet antyder) til Lhasa i Tibet. Vejen er kendt for de pludselige jordskred, laviner, klippeskred, klipper, dårlige sving, skarpe sving og toppe. Hvis du har rejserelateret sygdom, vil det helt sikkert være dødeligt for dig! Ikke bare det, flere nyheder hævder, at omkring 8000 dødsfald finder sted på vejen for hver 100.000 bilister. Vejlængden varierer omkring 1330 miles med over 15400 fod højde.

11. Zoji La Pass – Indien:

Zoji La Pass vej

De 6 miles spænder over Zoji La Pass i Indien er kendt for en meget smal vej med vanskeligt terræn, asfalteret og fyldt med stejle klipper. Der er heller ingen vagtregn i landskabet og er ofte vidne til flere farer, der finder sted omkring stien. Den snavs mudderfyldte vej er også kendt for jordskredene, ofte med skøre zigzags. Det forbinder Sri Nagar og Leh nær det vestlige Himalaya og er åbent for offentligheden fra omkring 1947.

12. North Yugas Road – Bolivia:

North Yugas Road-de mest skræmmende veje i verden

Har du nogensinde hørt om dødens vej? Hvis ja, er dette den samme! Beliggende i Bolivia er The Road of Death cirka 50 miles og er fyldt med jordskred, stenfald, smal fortov og klipper. Det har også over 200 hårnålesving. Der er pludselige lodrette fald imellem, som falder til omkring 3000 fod. Hvert år vides det over 500 rejsende at dø i disse farlige sving og fald, og først i de seneste årtier kom der to-sporet asfalteret pæn vej til køretøjer. Dem, der ikke er besvimede, prøver det dog stadig.

Vi er både begejstrede og bange for at vide om disse farligste veje i verden. Hvad tænker du? Har du rejst personligt i nogen af ​​dem? Lad os vide i kommentarerne; vi elsker at høre fra dig!

Ansvarsfraskrivelse:

Alle oplysninger om de farligste veje i verden er kun givet fra de kilder, der findes på internettet og uddannelseswebsteder. Disse oplysninger må udelukkende bruges til vidensformål. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle fejl.