De bedste ansigtsdamper -modeller til hjemmebrug

Ansigtsdampning er en af ​​de bedste hudbehandlinger, da det frigiver porerne til dyb frisk overflødig olie, snavs plus snavs for at holde din hud ren plus klar. Dampning omrører blodcirkulationen, der øger ilt plus næringsstoffer til huden, og blødgør også fugter.

ansigtsdamper 1

Ansigtsdamp udføres ofte i et spa, men hvis du har minutter ekstra, er det en af ​​de nemmeste og billigste ansigtsbehandlinger, du kan udføre derhjemme for at høste det bedste overskud til din hud med bare et kar varmt vand.

Fordele ved ansigtsdampning:

ansigtsdamper 2

• Steam ansigtsbehandling åbner dine porer til dyb ren.

• Forebyg og reducer acne.

• Efterlad din hud blød og glødende.

• Steam ansigtsbehandling åbner bihuler.

• Regelmæssig dampbehandling hjælper med at frigive al olie, snavs, bakterier, urenheder og toksiner fra din hud.

• Forøg blodcirkulationen og stimulerer sved.

• Fungerer som en afgiftning.

Seneste ansigtsdamper model:

Tjek disse ansigtsdamemaskiner i Indien.

1. Ozon ansigtsdamper maskine:

Denne ansigtsdamper fra Ozone er mest populær blandt kosmetologer. Det fungerer på Ozon -teknologi, der kan fjerne bakterier fra huden. Dampen er meget skånsom og trænger dybt ned i porerne for at afsløre en glødende hud. Det fugter huden og er din bedste partner til ansigtsrensning og afgiftning.

2. Revlon Facial Sauna:

Revlons ansigtssauna er planlagt af både en ansigtsbehandling i tankerne, ud over en mini ansigtsbehandling; værktøjet kommer med en kegle til ansigtet, med et mindre skaft til at spotte næsen, for enten foryngelse fra acne, ellers foryngelse fra sygdom. Den er udstyret med en målekop plus vægstik, der bygger den perfekt til enkle, enkelt-badeværelsesbestræbelser.

ansigtsdamper 3

Forbrugerne udtrykte stort set glæde ved Revlon-saunaen og beundrede den for sin ansigtsfremstillede form plus varme; hovedsagelig brugere så mange ændringer i huden ved pålidelig brug (naturligvis efter 4 uger), tællende fald i acne, skåret i porestørrelse plus generelt klarere, mindre fedtet hud. Kunder spænder på tværs af tavlen om købsårsagen; nogle købt for produktets skønhedsfunktion, mens andre har købt for at lindre forkølelse og bihuleproblemer. Uanset formålet med at købe, udtrykte de fleste brugere tilfredshed med produktets ydeevne.

3. Ionto Urtestamper:

En fuldt elektronisk urte plus aromastamper er også vellykket. Det er en tæt pladsbesparende stativ ved aflåselige ruller ved hjælp af et brugervenligt folie-tastatur. Nu kan den elektroniske overvågning af vand plus dampkvalitet lette din hudtilstand til store højder. Selvom alt er forgæves, er ansigtsdampere din sidste gevinst.

ansigtsdamper 4

En damp ansigtsbehandling kan tilbyde dig en sundere hud plus tage år fra dit ansigt. Det frigiver porerne i din hud plus den blide damp genopliver din hud, og ser ud til at virke glattere plus reducerer rynker.

4. Conair Facial Sauna Med Timer:

Den indeholder både en ansigtsbørste plus en næsetilbehør. Børsten kommer med en svamp og børste, den ene er planlagt til rengøring plus den anden bruges til dybdegående brug af fugtighedscreme. Conair tilbyder også kunderne en begrænset 1 års garanti, hvilket giver det et overlegen køb for enkeltpersoner med en “sort tommelfinger” i blik for elektronik.

ansigtsdamper 5

Selv personer, der brugte enheden til lindring af sinus, oplevede imidlertid en forbedring i porestørrelse og klarhed. Selvom de fleste brugere sagde, at dampen tager flere minutter at blive vist, var de fleste overraskede og tilfredse med mængden af ​​damp, maskinen producerer, idet de anførte, at den var lig med eller større end en egentlig behandling i et spa.

5. Ansigtsdamper Panasonic EH-SA31VP Nano Ansigtsdamper:

ansigtsdamper 6

Noget at huske på vedrørende en dampbåd er, at nogle kan skabe meget varm ellers stadig varm fugt. Bekræft, at din dampkoger også skaber kølig damp, ellers har temperaturen ændret sig, så du kan ringe temperaturen nedad. Forestil dig de penge plus tid, du vil spare ved at have din egen ansigtsdamper til at frigive porer, grundigt rense din hud, også tilbyde dig den stærke glans.

Hjemmeside ansigtsdampere:

Lær metoden til at forberede din egen damper og forstå også, hvordan du bruger en ansigtsdamper derhjemme:

At forberede en damp ansigtsbehandling derhjemme er en billig alternativ til dem, vi får på markedet. Hvis du overser det faktum, at de er rodet, er hjemmestampere det bedste.

Sådan forbereder du en ansigtsdamper til hjemmet:

  • Tag et stort kar og hæld vand til en fjerdedel af det
  • Bring det i kog
  • Hæld nu dette vand i en keramisk skål og anbring det på et sikkert sted
  • Din hjemmestamper er klar

At bruge:

  • Rengør først dit ansigt med et mildt rengøringsmiddel.
  • Bøj forsigtigt over beholderen/damperen og dæk dit ansigt med en klud
  • Lad nu dampen virke på huden i 5 minutter
  • Løft forsigtigt kluden op, og rengør dit ansigt med en bomuldsklud

Husk altid, at dampning også kan være farlig. Dampens temperatur er højere end kogende vands temperatur og kan bogstaveligt talt “koge” din hud, hvis den udsættes for længe og for tæt. Så hold en sikker afstand, og følg alle instruktionerne omhyggeligt. Glad dampning!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80