Top 10 Dress Up spil til piger

Verden er et bedre sted, når du som barn husker den ulykke, du ville gøre. Nu som ung eller voksen ser du det samme blive afspejlet. Som barn brugte jeg timer på at sidde på sengen og stirre på min mor eller storesøster, der blev pjattet med deres legetøj. Deres makeupkasser fulde af levende farver, deres påklædning og tøj. Som barn gik vi alle igennem den fase, hvor en af ​​vores yndlingsstjerner gik ned på scenen iført en stjernehimmel, og vi ville straks have lyst til det. Det ville ske meget, når en af ​​dine søstre ville få et nyt par høje hæle, og du ville dø indeni bare for at vokse op til den alder, hvor du selv har råd til en. Dette er en del af livet, men heldigvis kan den nuværende generation opleve det bedre, end vi kan.

Som barn var vores eneste udvej for at opfylde denne brændende flamme at snige sig ind i skabene, og når ingen kigger, trækker tøjet ned, prøv de dårligt tilpassede beklædningsgenstande på og gem dem tilbage for senere at blive fundet ud af og straffet. I disse dage, i den verden, der understøtter digitalisering, kan du som ældste nu hjælpe dit barn eller din lillesøster med de mange forskellige påklædningsspil, der findes. Disse spil giver dig en garderobe fuld af det ønskede trendkyndige tøj. Den animerede version gør oplevelsen endnu mere forlokkende, og derfor er her en liste over alle de bedste dress up -spil, som internettet kan tilbyde dig.

Fashion Star Dress Up:

Mode stjerne kjole op

Dette spil giver dig en førstehåndsoplevelse af at være i et modeshow lige blandt den travle bagstadie, hvor du ville være kjoleorganisatoren, der sorterede modellerne der sidste kjoler til turen. Det starter med at bede dig om at vælge mellem en række modeller. Når du har valgt de tre, du vil arbejde med, vil der blive leveret en række forskellige tøj sammen med tilbehør og sko, så du kan rette op på det perfekte look, før dine modeller er ude på scenen for at blive bedømt.

Valentins parklædning:

Valentine -par klæder sig ud

Som barn er alle enige om, at nogle verdener ikke kolliderer med vores på et tidligt tidspunkt, men hvorfor vil det forhindre dig i at have det sjovt nu? Valentine par kjole op er et dress up spil, hvor du skal være stylist af både pigen og drengen. Pigen kommer først, hvor du kan ændre hele hendes oprejsning ved at skifte paryk og kjole. Så er drengens påklædning også i dine hænder.

Celebrity Makeup Spil:

Celebrity makeup spil

Celebrity makeup -spil er ret berømte, da du nu endelig kan klæde din berømthed på som du altid har ønsket. Disse spil er virkelig selvtilfredsstillende, da du klæder din foretrukne berømthed på med masser af blænding. Her i dette spil har vi Vanessa Hudgens, der venter på, at du giver hende en garderobe -makeover.

Girl Power:

Girl power

fortæl mig ikke, at du ikke har spekuleret over, hvor godt og varmt du ville se ud i det Britney Spears -kostume, der sænkede ned på scenen og holdt fast i en mikrofon, der sang for dine fans. Her er et område til at gøre din drøm til virkelighed med dette fantastiske rockstjerne -dress up -spil, hvor du kan vælge dit bidetøj og se, hvordan kombinationen med din ønskede frisure vil se ud på dig.

Barbie Wedding Dress Up:

Barbie bryllupskjole

dette er et sjovt spil, hvor din barndoms bedste ven Barbie vil have din hjælp til hendes bryllupsdag ceremoni. Du skal hjælpe hende med at få hendes hår til perfektion ved at vælge den passende frisure til udseendet. Så kommer den hårde del af at vælge kjolen blandt så mange muligheder og til sidst slå sig ned for skoen og armbåndet.

Juleklædning:

Juleklædning

Når du drikker en kop æggesnap, beder din virtuelle avatar dig om at fuldføre sit aftenlook, så hun kan vende hovedet i sin julefest. Til dette er der julepynt og tøj, der ligner julet og munter. Start med hendes normale tøj og top det af med en lys redningsvest og handsker, et tørklæde og glem ikke at gøre håret op.

Spring Dress Up:

Forårs kjole

I lighed med juledressespillet er dette tema forår, det vil sige den passende påklædning til foråret og her kravene over flow, men på en ekstravagant måde. Foråret er sæsonen for farver og sommerkjoler, fjedre og kigger tæer, en hat og et tørklæde og for at toppe det hele er der også forårspilspil.

Kulturelt påklædningsspil:

Kulturelt påklædningsspil

Hvem vidste, at et simpelt internetspil ville være så informativt og kyndigt. Der er særlige spil, der kun henvender sig til bestemte kulturer, men selvfølgelig kan spilles af alle. en lille pige til Indien, ved, hvordan hun skal klæde sig ud til karnevalet i Rio, mens pigen fra Kina ved, hvordan vi indianere ruller under et stort bryllup. Dette spil kan også være en kilde til uddannelse, da børnene lærer om andre kulturer, mens de spiller.

Disney Princess Dress Up:

Disney prinsesse kjole op

selv at være prinsesse, er det ikke underligt, at du er stærkt forelsket i disse Disney -prinsesser. Vil det ikke være fantastisk, hvis du nu kan klæde dem på, som du kan lide? En Disney -prinsesse har altid sit faste tøj, blå og hvide og ujævn rådne, men det ville simpelthen være fantastisk, hvis du kan hjælpe disse prinsesser med at beslutte sig om deres slid.

Prom Dress Up:

Prom dress up

Vi har set vores storesøsters freak out om den perfekte kjole at have på i gallaball. Vi har set vores ven gøre en stor ting ud af det, men da din dag endnu ikke er kommet eller i nærheden, kan du spille et af disse spil, før du går ud for at shoppe. Disse prom -spil giver dig en række ideer til, hvordan du klæder dig på og gør dit hår perfekt, så du ved, hvad du skal lægge på hvilket sted.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80