17 egészséges és biztonságos energiaital a terhesség alatt

Lehet, hogy mindezt a nagy energiájú ételt fogyasztja. Az étrended dióból gyümölcsbe indulhat, mindezt azért, hogy aktív maradjon és végigmenjen. Azonban rájössz, hogy a legjobb étrend ellenére, amit követsz, a nap valamely pontján még mindig fogy az energiaszinted. Mit csinál ilyenkor? Lehet, hogy túl fáradt vagy ahhoz, hogy ugyanazt az ételt egyél. Szóval, mi van néhány energiaitallal? Az energiaitalok és a terhesség együtt járnak, és italok széles választékát kínálják.

Itt van egy cikk, amely felsorolja a terhességre biztonságos energiaitalok minden fajtáját.

Biztonságos az energiaital fogyasztása terhesség alatt?

Teljesen! Az energiaitalok igazi megmentők, amikor valóban érezni lehet, hogy a test energiaszintje csökken. Ezek kompenzálják a magzati és anyai szövetekben lerakódott összes zsírt. Ezenkívül kompenzálja az elégetett kalóriákat a fokozott anyagcsere érdekében. A legtöbb nő fizikailag nagyon aktív a terhesség alatt. Számukra az energiaitalok segítik a test feltöltését, és egész nap hidratálják őket.

Házi energiaitalok:

Íme néhány természetes és könnyen elkészíthető energiaital terhes nők számára.

1. Citromlé:

Energiaitalok fogyasztása a terhesség alatt 1

A citromlé egy nagyon megfelelő energiaital, amely otthon könnyen elkészíthető nyers citrom segítségével. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megfiatalítsa magát a terhesség alatt anélkül, hogy a koffeinben és cukorban gazdag energiaitalokba merülne. A citromlé C -vitaminban gazdag, ami nagyon jó energiafokozó.

Elkészítés: Nyomjon össze két citromot, és adjon hozzá hideg vizet. Adjon hozzá ízlés szerint cukrot vagy mézet. Adjunk hozzá egy csipet sót is.

2. Banán és eper turmix:

terhesség alatti energiaitalok

Ahelyett, hogy kémiailag gazdag energiaitalokra támaszkodna, igyon egészséges és gazdag turmixokat és gyümölcsleveket, amelyek kalóriadúsak, és lehetővé teszik a baba megfelelő fejlődését. Azt mondják, hogy egy csecsemőnek naponta több mint 230 kalóriára van szüksége, és ezért több kalóriát kell fogyasztania.

Elkészítés: Vágja darabokra a banánt és az epret. Tegye őket a konyhai robotgépbe, és adjon hozzá egy csésze tejet. Ízlés szerint adjon hozzá cukrot vagy mézet.

4. Gránátalma lé:

Energiaitalok fogyasztása a terhesség alatt 3

Ez az egyik legjobb házi egészségügyi ital, amelyet a terhesség alatt fogyasztania kell, ha segíteni szeretne a baba fejlődésében. A szín hívogató, és gazdag tápanyag- és ásványi anyagforrás, így kiváló házi ital minden kismama számára, így az egyik legjobb egészségügyi ital a terhesség alatt.

Elkészítés: Egyszerűen őrölje le a magokat mézzel vagy cukorral, és szűrje le ital előtt.

5. Mangó és almalé:

Energiaitalok fogyasztása a terhesség alatt 4

A mangó és az almalé egy nagyszerű házi ital, amely ízt kölcsönöz a raklapnak, lehetővé téve a fáradtság elleni küzdelmet, valamint biztosítja a baba megfelelő fejlődéséhez szükséges tápanyagokat..

Elkészítés: Hámozzuk meg az almát és vágjuk apró kockákra. Tedd a kockára vágott mangóval és egy csésze tejjel együtt. Ízlés szerint adjon hozzá cukrot vagy mézet.

6. Chia Fresca:

Energiaitalok fogyasztása a terhesség alatt 6

Ha egészséges alternatívát keres a koffeinhez vagy más energiaitalhoz, akkor próbálja ki ezt a nagyszerű egészségügyi italt, amely megfelelő energiaitalként is szolgál. A Chia Fresca egy klasszikus energiaital a terhes nők számára, és jó energiaital a terhes nők számára.

Elkészítés: Áztasson be egy kanál chia magot, és jól keverje össze. Hagyja a magokat szivárogni, és hagyja körülbelül 10 percig. Adjon hozzá friss lime -levet a jobb íz érdekében.

7. Tea:

Energiaitalok fogyasztása a terhesség alatt 7

A tea valószínűleg az egyik legfiatalítóbb folyadékfogyasztás, amit valaha is fogyasztasz. A Tea hangulatjavító és stresszoldó sokunk számára. A terhes nők számára ez biztosan jó módja a kikapcsolódásnak és a lazításnak.

Valóban meg kell mondanunk, hogyan készítsünk teát?

A legjobb kész energiaitalok terhes nőknek:

8. Monster energiaital:

Energiaitalok fogyasztása a terhesség alatt 8

A Monster egy nagyszerű energiaital, amelyet világszerte értékesítenek, és terhes anyák számára is elérhető. Mérsékelten jó energiaital a terhes nők számára. A terhes nők iszhatnak egy szörnyeteg energiaitalt? Igen, ez az egyetlen, hogy a felesleges mennyiség problémákat okozhat, mivel koffeint tartalmaz.

9. Redbull:

Energiaitalok fogyasztása a terhesség alatt 9

A vörös bika mérsékelt fogyasztása biztonságosnak tekinthető. Taurint, egy aminosavat tartalmaz, amelyet alapvető táplálkozási tápanyagnak tartanak. Az anyatejben és a babatápszerekben is jelen van.

10. Gatorade:

Energiaitalok fogyasztása a terhesség alatt 10

A Gatorade biztonságos energiaital egész terhesen, fogyasztásra. Segít feltölteni a testet természetes ásványi anyagokkal. Elektrolitokat tartalmaz, így segít a kiszáradásban.

11. Csípés:

Egy másik egészséges ital, amelyet terhes nők fogyaszthatnak, a Sting. Egy másik és ismételt óvatosság az, hogy vigyázzon az ivott mennyiségre. 250 ml italt hetente kétszer jónak tartanak. Mindazonáltal koffeint tartalmaz, és ezért jobb ellenőrizni a bevitelét.

12. Glucon –D:

A híres Glucon-D nagyon gyakori és szokásos ital volt sok háztartásban. Hidratálja a testet, és mindig magas szinten tartja az energiát. Vigyázzon a cukor szintjére, mielőtt ezt szedné. Ne igyál túl sokat. 250 ml Glucon D hetente háromszor jó.

13. 9. felhő:

A Cloud 9-nek van koffeinmentes változata, és javasoljuk, hogy próbálja ki. Egy doboz cloud9 163 kalóriát tartalmaz, ez jó módszer annak biztosítására, hogy ne legyen energiahiányos. Ízek sorozatában is megtalálhatók.

14. Tzinga:

Egy másik terhességre biztonságos energiaital a Tzinga. Terhes nőknek ajánlott. Koffeint tartalmaznak, és így korlátozzák a bevitelt, miután orvosával konzultáltak az ideális dózishatárért.

15. Egészséges Mama:

Az egészséges mama egy koffeinmentes, fehérjében gazdag energiaital, amely jól működik az Ön terhességi ideje alatt, és két nagyon fontos tényezőt foglal magában: a koffein hiánya, amely káros lehet a gyermeke számára, és fehérjében gazdag, ami nagyon szükséges tartsa magát és gyermekét egészségesnek és erősnek, így az egyik legjobb energiaital a terhesség alatt.

16. Óra energia:

Olyan márka, amelyet meglehetősen széles körben használnak kifinomult energiaitalként. Az 5 órás energiaital terhesség alatt az egyetlen olyan széles körben használt egészségügyi ital, amely biztonságosan fogyasztható a terhesség alatt, így a terhesség alatti energiaital fogyasztása sokkal biztonságosabb.

17. Kobra:

A Cobra energiaital terhes nők számára szintén biztonságos megoldás, ha terhes. Energiát ad, és segít abban, hogy a legjobbat hozza ki hangulatából.

A kész energiaitalok fogyasztásának előnyei:

  • A kész energiaitalok az elektrolitok és más, a szervezet számára szükséges ásványi anyagok megfelelő keverékét tartalmazzák, különösen terhesség alatt.
  • Tápanyagok és ásványi anyagok jó forrásai.
  • Hidratáltan tartanak.

A piacon energiaitalok széles választéka áll rendelkezésre. Jól kell döntenie, hogy mit igyon és mit ne. De ha megkérdezi tőlünk, az energiaital jó a terhes nők számára. A válaszunk igen! Hidratáltan tartanak, és jó ásványi anyagforrást tartalmaznak. Alternatív megoldásként a házi energiaitalokat is kipróbálhatja.

Gyakran Ismételt Kérdések & Válaszok:

1. Mi a különbség a sportital és az energiaital között?

A fő különbség az összetevők tartalma. Az energiaitalok koffeint és a sportitalok szénhidrátot tartalmaznak cukor formájában. Mindkettőben azonban vannak elektrolitok és ásványi anyagok.

2. Ihatok -e energiaitalt szoptatás alatt?

Igen, biztosan lehet! Csak korlátoznia kell az ital fogyasztását, mivel koffeint tartalmaz. A szervezetben a koffein feleslege nem tekinthető jónak szoptatás alatt.

3. Az energiaitalok abortuszt okozhatnak?

Nem, nem okoznak abortuszt. Biztonságosak, és csak a test hidratálására és az anyagcsere fokozására szolgálnak.