A legjobb 9 nyári ruha a terhesség alatt

A nyári várandós ruhákat keresed? Nos, ne aggódjon, mivel megengedjük, hogy a nyári meleg esszenciáját ötvözze a növekvő hormonjaival, így olyan nővé válhat, akire mindenki felnéz a plusz csecsemőkilók ellenére. Természetesen meztelenül menni a nyári melegben nem megoldás, tehát miért nem engedheti meg magának azokat a ruhákat, amelyek a legjobbat hozzák ki a divatból, miközben kiemeli, mennyire büszke egy anyára. Remekül érezheti magát ezzel a 9 ruhával, amelyek alkalmasak a nyárra, és ugyanolyan hűvösnek fogják érezni magukat, mint az emelkedő melegben.

A legjobb nyári ruhák a terhesség alatt:

1. A klasszikus áramló kismama ruha:

terhességi ruhák nyárra

Ez egy klasszikus, könnyű kismama ruha, amely textilben és színben is megfelelő. Ez lesz a kedvenc kedvence, fényes és stílusos. Mindig kereshet egy klassz nyakdarabot, hogy még jobban nézzen ki. Ha akarod, ékkel élesítsd össze. A ruha folyékony, és így azonnal kiemeli a dudorod, így tökéletesen nézel ki a második lépéstől.

2. Empire Waist Maxi ruha:

Nyári ruhák a terhesség alatt - Empire Waist Maxi ruha

Gyakran előfordul, hogy a rövidebb ruhás szegélyek még tovább emelkednek a baba dudorának köszönhetően. Nem olyan szép jelenet. Miért ne próbálna inkább egy maxi ruhát, amely figyelembe veszi a növekvő derekát, és laza a középső részen, miközben tökéletesen szabott. Úgy hangzik, mint egy üzlet, amíg vissza nem térhet a régi jó rövid ruháihoz?

3. A Bump Hugger:

Nyári ruhák a terhesség alatt - The Bump Hugger

Semmi sem jobb, mint egy testhez simuló öleléses ruha, amely a legjobbat hozza ki belőled. Ha meleg van, és nincs kedved elrejteni a dudorod, engedd, hogy a ruhád tudassa a világgal az eljövendő anyaságodat.

4. Virágok vannak:

Nyári ruhák a terhesség alatt - virágok vannak

Semmi sem győzi le a virágmintát, amitől úgy érzi magát, mintha egy trópusi szigetre vittek volna nyaralni. Különösen, ha a nyár és a virágok minden.

5. Színes blokkoló ruhák:

Nyári ruhák a terhesség alatt - színes blokkoló ruhák

A színblokkolás több, mint trend, és eleget mondtam, hiszen még egy gyerek is tudja, mennyire városias.

6. Gondolj élénkre:

Nyári ruhák a terhesség alatt - Gondolj élénkre

A hőmérséklet emelkedik, és ezzel együtt felmerül annak igénye, hogy színesnek tűnjünk és érezzük magunkat. Légy lendületes, és ne indokold, hogy az agyad kételkedni kezdjen divatérzékedben.

7. A pöttyös királynő:

Nyári ruhák a terhesség alatt - A pöttyös királynő

A játékos polka ruha az, amitől a világ királynője lesz, amikor túlsúlyosnak és stresszesnek érzi magát a terhessége miatt.

8. Csipkésítsd fel:

Ha kétségei vannak, kiáltson csipkéket, és tegyen mindent kísérletezésre és merésznek. Az anyag aggasztó lehet, ha nem a szokásos stílus, de minden bizonnyal elegáns és stílusos lesz. Próbálja ki a barnás ékeket a lábbelikhez, és soha nem fogja megbánni a választását.

9. A farmer húzózsinór:

Nyári ruhák a terhesség alatt - A farmer húzózsinór

Ha a végtagjai duzzadtak, és a testhez simuló ruha nem igazán opció, ne aggódjon! A farmer ruha csak az, amire szüksége van. Ha magas vagy, lehet, hogy ez csak a te szülészeti ruhád. A tökéletes szövet önmagában is áldás.

A terhességi nyári ruhák csak azok, amiket meg kell érezni és megingatni egy csinos mama megjelenését. Menjen ki magabiztosan, mint valaha, és ne robbantsa fel a stílusát, mert túl lusta. A ruhákat könnyű felvenni, és „tökéletesnek” tűnnek- ez pontosan olyan, mint amit ki kell próbálni?