A terhesség tünetei az első héten

Bármelyik nő is legyen ott, a boldogság egyik fő oka a terhesség formájában jelentkezik, amikor az új élet születésének érzése veszi át az első helyet. A szépség, ha értékes örömköteget tartanak a kezében, és a szülői lét idegességei, és ez a felelősség is olyasmi, amit minden ember átél életének egy bizonyos pontján. Ha Ön a szerencsések közé tartozik, akik családot terveznek, vagy ha nem, akkor fontos, hogy a lehető leghamarabb észleljék a terhességet. Ez csak azért van így, mert amint teherbe esik, a legfontosabb a baba egészsége és biztonsága.

A terhesség tünetei az első héten

A terhesség első néhány hetében azonban sok nő nem tudja megállapítani terhességét. A szakértők szerint vannak olyan tünetek és jelek, amelyekkel egy nőnek tisztában kell lennie ebben az esetben. Az alábbi útmutató megadja azokat a jeleket, amelyekre a terhesség legelső hetében számíthat, és amelyek hatalmas segítséget nyújtanak.

A terhesség tünetei az első héten:

1. Emésztési problémák:

A terhesség első hetében az egyik gyakori és legfontosabb jel és tünet az emésztés. A gáztól és a puffadástól kezdve a székrekedésig bármit meg lehet tapasztalni ez idő alatt, kizárólag a méhre gyakorolt ​​túl nagy nyomás, valamint a túlzott hormonszekréció miatt. Minden embernek különböző emésztési reakciói lehetnek, de a tünet standard.

2. Hányinger és hányás:

A közismert nevén reggeli rosszullét, hányinger és hányás azok a jelek, amelyeken a személy átesik a terhesség első hetében. Ennek oka lehet a szagérzékenység, valamint a különböző belső funkciók megváltozása. Összességében a hányás hajlam általános tünet minden első hetes terhes nő esetében.

3. Gyengédség a mellben:

A mellek gyengédek és fájóak lesznek a terhesség első hetében. Ez annak köszönhető, hogy a szervezetben a hormonszint emelkedik. A fájdalommal együtt bizonyos mértékű fájdalom is tapasztalható.

4. Fáradtság és fáradtság:

A teljes fáradtságérzés a fáradtsággal együtt gyakran előforduló probléma a nők körében a terhesség első hetében. A test különböző változásokon megy keresztül, és számos testi funkció van a baba növekedéséhez való alkalmazkodáshoz. Ez fáradttá és letargikussá teszi a testet.

5. Hangulatingadozások:

A legelső tünetek között néhány nő kijelentette, hogy nem csak a terhesség első hetében, hanem a kezdeti 3 hónapban is jelentős hangulatingadozásai voltak. A hangulati ingadozások a hisztériától a túlzott érzelmekig terjedhetnek. Ez a hormonális változások következménye.

6. Kimaradt időszakok:

Bár a menstruációs ciklus körülbelül 28 napos, sok nő ugyanazt éli meg még 35 nap alatt is. Tehát ha kimarad a menstruáció, akkor lehet, hogy késik a menstruáció, vagy hatékonyan a terhesség első hete. Ez az egyik tünet, az itt említett másokkal együtt, amely megerősíti a terhességet.

7. Hormonális változások:

A fent említett tünetek többsége a terhesség első hetében a hormonális változások miatt van. Ha sokat kezd ovulálni, vagy ha bizonyos vizsgálatok szerint jelentős hormonális váladék van a szervezetben, az csak azt jelenti, hogy terhes lehet. Ez az egyik 100 % -ban biztos lövés előforduló jele.

Ezek azok a pontok és jelek, amelyekkel kapcsolatba léphet a terhesség első hetében.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80