Guggolás a terhesség alatt

Biztonságos a guggolás terhesség alatt? Csinálhatok guggolást terhesség alatt? Ezek a nők által leggyakrabban feltett kérdések. Ez a cikk azonban széles körű vitát fog biztosítani, amely minden lehetséges kétséget eloszlat ebben a témában.

Guggolás a terhesség alatt

Mindenekelőtt beszéljünk egy kicsit a gyakorlatról és annak pozitív eredményeiről. A guggolás a nők egyik legjobb gyakorlata, és az egyik legfontosabb. Ezek a guggolás lehetséges előnyei.

Különböző guggolás a terhesség alatt:

1. Növeli a kismedencei izomerőt:

Bebizonyosodott, hogy a guggolás valóban előnyös a medenceizmok számára. Növeli ezeknek az izmoknak az erejét és erőteljessé teszi őket. Ezek az izmok szükségesek ahhoz, hogy az alsó medence felálljon és merev legyen, és megakadályozza a sérüléseket is. Egy nőnek meg kell erősítenie a medenceizmokat, hogy segítsen neki a gyermek születése során. A medencefenék megerősítésekor sok probléma elkerülhető az alsó medencével kapcsolatban, és ez az egyik fő oka annak, hogy a nők elsősorban guggolnak. Ez sokkal jobb, mint a gerincgyakorlat.

2. Jó a munkához:

A terhesség alatt álló nőknek néha ajánlott guggolást végezniük, mivel ez segíti a szülést. Szóval most megvan. A nők guggolást végeznek a terhesség alatt, és ez az egyik oka annak, hogy először is ezt teszik.

Bebizonyosodott, hogy a guggolás megfelelő és gyakori elvégzése segíti a nőket a vajúdásban. A guggolás egyike azoknak a gyakorlatoknak, amelyek kifejezetten az izmok bizonyos csoportjait célozzák meg, hogy a nő könnyedén vajúdhasson anélkül, hogy súlyos fájdalmat és fájdalmat tapasztalna. A gyakorlat erősíthet bizonyos izmokat, amelyek segítenek bizonyos pozíciókban a gyermek születése során. A guggolás segíti a nőt az összehúzódásokban, és segíti a korai és késői szülést is. Ez a guggolás valóban azt mondják, hogy az egyik legjobb gyakorlat a terhesség alatt élő nők számára. A baba mélyebbre süllyed a medencébe. Tehát ha terhes nő vagy, akkor kezdj lassan ringatni néhány guggolást a padlón.

3. Segítség a szüléshez:

Mi itt a minimális cél. Gyermek születése. Itt a gyermek születése a fő cél. A terhesség alatt álló nőnek meg kell hoznia a legnehezebb (néha a legidegesítőbb) intézkedést, hogy segítse őt a terhességben, és végül jól jöhet a szülés során. Szinte mindent megtesz, hogy átvészelje a gyermek születése fájdalmát. A guggolás is itt van, hogy segítsen neki. A guggolás segíti a nőt, a nőt abban, hogy könnyen erőteljes gyermek születési helyzetbe kerüljön.

Erősítik a lábizmokat és a segítő izmokat (a szüléshez), és segítenek a szülésben. Egy nő számos guggolást (különböző típusú guggolást) végezhet, hogy minden szögből erősítse a lábizmait. Ez az egyik fő oka annak, hogy a nők guggolást végeznek. Ezenkívül biztosítja azt az állóképességi tényezőt, amely szükséges a gyermek születése során. Nyilvánvaló, hogy ez az egyik legjobb gyakorlat a terhes nők számára. A szülési helyzetekben való kitartásra valóban szükség van a gyermek születése során.

A guggolásnak még egy előnye van a gyermek születési helyzetével kapcsolatban. A guggolás lehetővé teszi a nő számára, hogy igénybe vegye a gravitációt, hogy szélesebbé tegye a medence nyílását, ami lehetővé teszi a baba átnyomását. Ez sok teret biztosít a babának, hogy szerződést köthessen vele.

4. Jó kinézetű popsi!

Ki ne szeretné ezt? Szinte minden nő ezt teszi. Ez egyike azoknak a finom gyakorlatoknak, amelyek segítenek abban, hogy a fenekét a kívánt módon alakítsa ki. A nők mindig bizonytalanok, ha egyik testrészük nincs arányban a test többi részével. Tehát ha sovány nő vagy, akkor a guggolás kötelező számodra. A guggolások megtartják a hát formáját, és nagyon jól is néznek ki, és mentális elégedettséget nyújtanak a szépségével kapcsolatban.

A megfelelő hátsó rész jó a terhességre és a szülésre, akár hiszed, akár nem. Van még egy előnye is. A terhesség után a test bizonyára hajlamos lesz kimozdulni az alakjából. De tudod irányítani. Vagyis a popsi előformázásával egyszerűen megmutathatja a hátát a terhesség után. A feneked továbbra is formában lesz, ha rendszeresen guggoltál a terhesség előtt (egy bizonyos határig).

Mikor ne végezzen guggolást:

Vannak azonban olyan esetek, amikor egy nőnek nem ajánlott guggolást végezni.

Amikor a baba optimális helyzetben van – A nőknek ajánlott, hogy ne viseljenek el semmilyen fizikai stresszt, amikor a baba optimális helyzetben van, pontosabban 30 hetes kint. Ez az az idő, amikor teljesen pihenniük kell, és most nincs guggolás.

Fájdalom a hátsó részen- Néhány nőnek sok fájdalmat kell átélnie a terhesség előtt, és ez az egyik oka annak, hogy guggolás közben sokat fognak tapasztalni ezt a fájdalmat. Tehát nincs guggolás nekik sem. A terhesség előtt nem szeretné formában tartani a testét, hogy ne essen ki a kezéből a terhesség után. De semmit sem lehet tenni ellene, mivel komoly hátproblémákkal kell szembenéznie, ha továbbra is hátproblémákkal guggol.

A guggolás terhesség alatti technikája:

Itt van. A terhesség alatti guggolásnak és a normál guggolásnak nincs jelentős különbsége, de vannak olyanok, amelyek eltérnek a szokásos technikától, és a terhes nőnek szem előtt kell tartania ezeket. Nyújtsa ki kicsit jobban a lábát, mint általában. Nincs konkrét kézállás. A kezeit a vállmagasságban tarthatja, vagy tarthatja őket az oldalán. A nők hajlamosak sok guggolást kivinni. Nos, ez nem lesz megfelelő az Ön állapotában.

A fenti bekezdésekben a legjobb előnyöket, óvintézkedéseket stb. Nyújtjuk a terhes nőkkel kapcsolatos guggoláshoz. A guggolás jó neked, de amikor terhes vagy, vannak komoly korlátozások is.