Hogyan lehet teherbe esni a Depo Shot -on

A depo injekció elsősorban fogamzásgátló, amely megszünteti a napi fogamzásgátlás szükségességét. Ez egy 12 hetes folyamat, ahol be kell adnia egy depo injekciót, amelyet szakképzett orvos végez, hogy megszüntesse a napi fogamzásgátlás szükségességét. Ez nemcsak megszünteti az egyéb fogamzásgátló módszerek, például a tabletta használatának szükségességét, hanem inkább teljes bizonyítási eljárás, mint minden más fogamzásgátló módszer, amelyeknek huroklyukaik vannak.

Ahhoz, hogy teherbe eshessen, amikor a depo lövésen van, elsősorban abba kell hagynia az orvos látogatását és a lövés beadását. Ezzel lehetőséget ad a szervezetének, hogy új teret építsen több megtermékenyíthető tojás számára. Mint minden fogamzásgátló módszer, a depo lövés is elsősorban megöli vagy tönkreteszi a méhben lévő petesejtet, és korlátozott ideig megállítja a megtermékenyítést. Általában ez az időszak körülbelül 12 hétig vagy három hónapig tart, ezért 12 hetente szükséges a depo felvétel.

A Depo Shot előnyei és hátrányai:

Hogyan lehet teherbe esni a Depo Shot -on

Ha 12 hétnél hosszabb időre le tudja állítani a depo -felvételt, akkor a teste alkalmas lesz a gyermekvállalásra. Ebben az időben megpróbálhat egy babát, akitől biztosan sikeres lesz. A depo utáni teherbeesés némi időt vesz igénybe, mint fentebb említettük, a depo adag körülbelül 3 hónapig tart. De ez nem nehéz dolog az adagolás lecsökkenése után, mert akkor a test teljesen természetes módon visszatér a normális állapotba. A legjobb része a depo -nak az, hogy nincs ismert mellékhatása, és nagyon teljes bizonyíték, így nem kell aggódnia semmi miatt.

Néha felmerül a kérdés, hogy teherbe eshet -e a depo -oláson, ami egyáltalán nem lehetséges, mivel a depo -shot egy nagyon erős fogamzásgátló, amely egyenlő arányban működik három hónap alatt. Bár teherbe eshet, ha több mint három hónapig tartózkodik a depo lövéstől. Nem olyan nehéz kezelni a terhességi ciklust a depo felvétel után, amint fentebb említettük, nincs ismert mellékhatása.

A dolgok elvégzésének előnyös módja:

Hogyan lehet teherbe esni a Depo Shot -on

Nagyon ritka eset a teherbeesés depo felvételkor, de a nap végén minden lehetséges. Érdemes azonban a depo lövéstől távol maradni, amikor teherbe akar esni, mivel ebben az időszakban a teherbeesés esélye jóval nagyobb, mint amikor rajta van.

Elemzés:

Amikor a depo -oltáson való teherbe esésről konzultál, konzultálnia kell orvosával, de látva, hogy a depo -fogamzásgátló fogamzásgátló, szükség van arra, hogy távol tartsa magát a depó -oltástól, amint baba próbálkozni szeretne. Ha a depo felvételnél, bár nincs mellékhatása, ütközni fog a gyermekvállalási érdeklődéssel, mivel a nap végén fogamzásgátló.

a depo injekció egy fogamzásgátló, amelyet néhány havonta kell bevenni, amikor nem próbálkozik babával. Ez egy teljes bizonyítási eljárás, mellékhatások nélkül, de amikor babát próbál, előnyös, ha abbahagyja a depo felvételt.