Testváltozások a terhesség alatt

Mi történik a testeddel a terhesség alatt?

Ami a testeddel történik a terhesség alatt, minden nő elgondolkozott valamikor. Azok a nők, akik várakoznak, többet gondoltak erre, mint mások. Íme tehát néhány testváltozás, amelyet minden nő tapasztal ez alatt a kilenc hónap alatt.

A test változásai a terhesség alatt

A melle valószínűleg az első testrész, amely a terhesség alatt testváltozásokat tapasztal, amikor a baba elkezd növekedni benned. Nagyok, gyengédek és fájdalmasak lesznek, és még a megérintés gondolata is fájdalmat okoz. Ez a legjobb alkalom a kismamamelltartók vadászására kedvenc fehérneműboltjában!

Hogyan változik a teste a terhesség alatt:

1.  Ahogy a test megváltozik a terhesség alatt, nem csak a fizikai változásokhoz kell köze. A pszichológiai változások félelmetesebbek, mint a fizikai változások valaha is látszanak. Azok a terhességi hormonok, amelyek elkezdenek áramlani a rendszeren, képesek arra, hogy a legkisebb dolgokon is összeomoljon és sírjon, mint egy gyerek. Ez ugyanolyan csekély dolog lehet, mint a kedvenc teáscsésze törése! Szóval húzd be az övedet, és készülj fel a rendetlenségre, de a legjobb az egészben, hogy az emberek továbbra is szeretni fognak, és imádnivalónak találnak minden ágyaságyad ellenére.

2. A reggeli rosszullét a terhesség alatti testváltozásokkal is jár; hogy a tested hogyan reagál a benned zajló változásokra. Bár egyes nők egyáltalán nem érzik ezt, mások hajlamosak megszabadulni tőle, bármennyire is próbálkoznak, majd egy -három vagy négy hónap elteltével magától elmúlik, mintha meg sem történt volna. Ha a terhesség első heteiben jár, készüljön fel lelkileg egy igazán hosszú másnaposságra, hogy később megmentse magát a betegség veszélyétől.

3. A visszerek ismét egy nagyon gyakori terhességi tünet. Ezek kidudorodó erek a szeméremtestedben, és néha még a lábadban is. A terhesség további súlya miatt a visszerek meglehetősen vonzóak lehetnek. Az orvosával való megbeszélés segíthet, mivel ő elmondhatja, hogyan kell úgy ülni, hogy ne gyakoroljon nagy nyomást ezekre a vénákra..

4. Biztosan sokat hallott a terhesség alatti testváltozásokról, amelyek tiszta és ragyogó bőrhöz vezetnek. Sajnálom, hogy felrobbantotta a buborékot, de nem minden nő kap tiszta és ragyogó bőrt, amikor vár. Időnként a terhességi hormonok visszaütnek, és nagyon érzékeny, pattanásos bőrt hagynak maga után. Vannak olyan esetek is, amikor az arc elszíneződött, kiütések és jelek jelentek meg. Ha a helyzet rosszabbodik, a legjobb, ha orvoshoz fordul, de a legtöbb esetben a baba megszületése után a bőr normalizálódik.

5. A terhesség alatti testváltozások közé tartozik a folyadékvisszatartás a testben, ami az arc, a kezek és a lábak duzzadását okozza. Ez azt mutatja, hogy a szervezetben túlzott a víz. Ne korlátozza azonban a vízfogyasztást, ha ez megtörténik, mivel ez káros lehet az egészségére. Különösen nyáron igyon sok vizet, és forduljon orvosához, ha megduzzad a keze és a lába.

6. A striák és a terhesség olyanok, mint a rég elveszett nővérek! jöjjön az egyik, és potenciálisan el kell kezdenie a felkészülést a másikra. Mindig csúnya vörös foltok lesznek a combon, a háton és a gyomorban. A nők közel kilencvenkilenc százaléka tapasztal striákat a terhesség alatt, és ez egy nagyon gyakori testváltozás a terhesség alatt. A legjobb módja annak, hogy ezt elkerülje, ha az olívaolajat óvatosan kenje a bőrre a terhesség kezdetétől, hogy elkerülje a striákat!

7. Mi történik a testével a terhesség alatt? Ahhoz, hogy ezt megértsük, nagyon világos elképzeléssel kell rendelkeznie arról, hogy mi történik a testében abban a kilenc hónapban. Ahogy a baba nő a méhében, a szerveknek nyomódik. Időnként úgy tűnhet, hogy a baba nagyon rosszul nyomja a húgyhólyagját. Ez megnöveli a vágyat, hogy a WC -re menjen, és időnként akár fokozott vizelési szivárgáshoz is vezethet. Annak ellenére, hogy látszólag a legnagyobb sebességgel fut, egyszerűen nem ér oda időben. Ez gyakori az elmúlt hetekben, amikor a baba fejjel lefelé helyezkedik, és készen áll a világra.

8. A terhesség a carpalis alagút szindrómához is vezet, amikor a carpalis alagút egy adott vénája felduzzad a szervezetben megnövekedett véráramlás miatt. A csípőre és a medencecsontokra is nagyobb nyomás nehezedik, és normális, ha intenzív fájdalmat érez a fenekében, amely látszólag lefelé sugárzik a lábai felé.

9. Ahogy a teste megváltozik a terhesség alatt, valóban csoda! Ez alatt a kilenc hónap alatt a test folyamatosan fejlődik, és minden nap történik valami új. Egy nő, akinek egész életében vasgyomra volt, hamarosan gyomorégést és székrekedést tapasztal. Az emésztési zavarok a mindennapi élet rendszeressé válnak. ha terhesség alatt vaspótló készítményeket szed, a székrekedés esélye egy fokkal magasabb lesz. Bár úgy tűnik, székrekedése és gyomorégése van, a mindenféle dolgok iránti vágya nőni fog. A nők a baba napjaiban vágynak olyan dolgokra, mint a homok és a sár. Bár nincs tudományos ok, ami megmagyarázná, miért vágynak a nők, teljesen természetesnek érzem, hogy engedjünk a kényeztetésnek, ha történetesen valamilyen étel felé fordulnak, mert mindannyiunknak bűnös örömei vannak!

A terhesség az egyik legjobb időszak az életedben, ezért élvezd a lehető legteljesebben, anélkül, hogy sokat stresszelnél, hogy mi és hogyan fog történni. Végül minden kiderül, és hamarosan karjaiban lesz az örömkötege, és azon a napon, amikor megteszi, megnézi és felismeri az összes fájdalmat, amit átélt, az álmatlan éjszakákat, amikor ébren fekszik, és minden csöndes könnyét. amikor a baba belülről rúgott, annyira megérte. Semmi sem lehetett teljesebb.