A legjobb 20 Veet szőrtelenítő termék a piacon 2021

Mindannyian hallhattunk az otthoni szőrtelenítő Veet termékekről. Az új kor módszerei és berendezései megkönnyítik munkánkat azzal, hogy otthonaink kényelmével rendelkezünk eszközökkel mindehhez. Bemutatjuk Önnek a Veet viaszcsíkokat, amelyek hatékonyan kielégítik minden igényét. Bár a viaszcsíkok nem újdonságok a mai generáció körében, a Veet szőrtelenítő krém és hasonló termékek megkönnyítik és megkönnyítik a dolgunkat. A különféle krémek, csíkok és kütyük mindezt könnyen elvégezhetik. Ez az útmutató bepillantást enged a szőrtelenítéshez kapható bestseller és legújabb Veet termékekbe.

Mi az a Veet?

A Veet krém és szőrtelenítő eszközök azok, amelyek segítségével könnyen eltávolíthatjuk a nem kívánt szőrszálakat. Férfiak és nők egyaránt használhatják a Veet termékeket a hatékony munkavégzés érdekében.

Ennek a márkának a különböző szőrtelenítő termékei közé tartozik a szőrtelenítő gép, a trimmer, az eltávolító krém (férfiaknak és nőknek), a borotvák és a viaszcsíkok. Mindezek könnyen elérhetők Indiában.

Tartalomjegyzék

 1. Veet szőrtelenítő csíkok
 2. Veet szőrtelenítő krémek
 3. Veet szőrtelenítő gépek
 4. Veet szőrtelenítő termékek mellékhatásai
 5. Gyakran Ismételt Kérdések & Válaszok

Veet szőrtelenítő csíkok:

Míg a legtöbben azon tűnődünk, hogyan lehet a legjobban használni a Veet termékeket és készleteket gyantázáshoz, azért vagyunk itt, hogy útmutatást nyújtsunk Önnek, hogyan teheti ezt meg könnyedén. A Veet csíkok egyedileg készülnek, hogy fájdalommentesen távolítsák el a nem kívánt szőrt a kezekről és a lábakról, minden gond nélkül. Testre szabottan készülnek, hogy megfeleljenek a különböző bőrtípusoknak és textúráknak. Ezek kiváló módszerek a Veet szőrtelenítés használatára férfiak és nők számára.

A Veet viaszcsíkok használata?

 • Vegye a Veet -et használatra kész viaszcsíkokra a kezében.
 • Vigyen fel púdert, vagy győződjön meg arról, hogy nincs nedvesség a bőrön, ahol a hajat eltávolítják
 • Helyezze az eltávolító csíkokat a két keze közé, és dörzsölje át, hogy felmelegedjen.
 • Most lassan húzza le a viaszcsíkokat.
 • Fogja meg a viaszcsík oldalát, és nyomja lassan a bőréhez.
 • Dörzsölje simán 5-7 másodpercig, és ügyeljen arra, hogy a haj növekedési iránya felé dörzsölje.
 • Tartsa szorosan a bőrt, mielőtt gyorsan lehúzza a csíkot a hajnövekedéssel ellentétes irányba.
 • Használja újra a csíkot annyiszor, ahányszor úgy gondolja, hogy hasznos lehet, hogy több szőrt távolítson el.
 • Áztassa a gyapotot babaolajba, és dörzsölje át a frissen viaszolt bőrre.

Veet viaszcsíkok – Előnyök:

 • Használatra kész.
 • Nem rendetlen vagy fűtés.
 • Az illata kellemes.
 • Választás bőrtípusonként.
 • Hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Elég megfizethető és olcsó.
 • Hatékony.

Veet viaszcsíkok – hátrányok:

 • Időigényes folyamat, amelyet egyedül kell elvégezni.
 • Nem működik kemény és durva haj esetén.
 • A viaszt a bőrön néhány patch területen nehéz eltávolítani.

A legjobb 5 Veet csík:

1. Veet teljes testű gyantázó készlet száraz bőrre:

Veet teljes testű gyantázó készlet száraz bőrre

VÁSÁROLJ MOST

A vadonatúj Veet viaszcsíkok a teljes testre szabottak, különösen azok számára, akik száraz bőrt szenvednek. A készlet könnyű gélviasz technológiával rendelkezik, amely használatra kész, és segít pontosan eltávolítani a nem kívánt szőrszálakat. Nincs fűtés és nincs rendetlenség; csak hámlasztott és gyengéd sima bőrt kap. Aloe verát és lótuszt tartalmaz, ami kiváló a száraz bőrű emberek számára. A Veet for Men hideg hideg viaszcsíkok használata száraz bőrre is használható, de legyen óvatos, amikor ezeket a csíkokat a mellkasán használja..

Főbb összetevők: Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis levéllé, Citronellol, nátrium -benzoát, parfüm, szilícium -dioxid, polietilén és még sok más.

Értékelés: 4.5/5

2. Veet teljes testű gyantázó készlet normál bőrre:

Veet teljes testű gyantázó készlet normál bőrre

VÁSÁROLJ MOST

A Veet Teljes test viaszcsíkok normál bőrre azok számára készültek, akiknek nincs bőrérzékenységi problémájuk. Három egyszerű lépésben könnyen megszabadulhat a nem kívánt szőrtől a hidratált és hámló bőrrel együtt. A shea vaj és a bogyók segítenek hidratálni a bőrt a belső rétegekből, és sima felületet adnak otthon.

Főbb összetevők: Hidrogénezett sztirol/metil -sztirol, paraffinum, folyadék, szilícium -dioxid, parfüm, limonén és még sok más.

Értékelés: 4/5

3. Veet teljes azonnali gyantázó készlet érzékeny bőrre:

Veet teljes azonnali gyantázó készlet érzékeny bőrre

VÁSÁROLJ MOST

Az új Veet viaszcsíkok az érzékeny bőrre testre szabottak azoknak a bőrtípusoknak, amelyek nagyon érzékeny bőrűek. Mandulaolajjal és E -vitaminnal a csíkok segítenek nemcsak eltávolítani a nem kívánt szőrszálakat, hanem mélyen hidratálják a bőrt. A tökéletes befejező törlőkendők további hidratálást biztosítanak a bőrnek. Ezt akár Veet viaszcsíkként is használhatjuk hónaljban.

Főbb összetevők: Szilícium -dioxid, parfüm, Linalool, hexil -fahéj, polietilén, paraffin -folyadék és még sok más.

Értékelés: 4/5

4. Veet Face precíziós gyantázó készlet felső ajak, arc és áll számára:

Veet Face precíziós gyantázó készlet felső ajkakra, arcokra és amp; Áll

VÁSÁROLJ MOST

A használatra kész Veet Face precíziós gyantázó készlet előzetesen bevont csíkokkal rendelkezik, amelyek gyönyörű és lágy ragyogó bőrt biztosítanak otthonában. A shea vaj, bogyós gyümölcsök és változatok segítenek hidratálni a bőrt, és még az érzékeny bőrön is segítenek tökéletesen eltávolítani a nem kívánt szőrt az áll és a felső ajak környékén.

Főbb összetevők: Hidrogénezett sztirol; paraffinum liquidum; parfüm; hexil -fahéj; linalool; és több.

Értékelés: 4.5/5

5. Veet viaszcsíkok szőrtelenítő bikini, karok és arc alatt:

Veet viaszcsíkok szőrtelenítő bikinihez & amp; Hónalj terület

VÁSÁROLJ MOST

Az egyedi készítésű Veet viaszcsíkok a bikinihez, a hónaljhoz és az archoz könnyen használhatók, és kifejezetten az érzékeny bőr érzékeny területek kezelésére szolgálnak. A nem kívánt szőr könnyen eltávolítható, sima bőrt hagyva maga után az E -vitamin és a mandulaolaj hidratáló formulájának hatására. A simaság négy hétig tart Veetben a bikini területen, valamint a szőrtelenítésnél a hónalj régióban.

Főbb összetevők: Hidrogénezett sztirol; paraffinum liquidum; parfüm; hexil -fahéj; linalool; és több.

Értékelés: 4/5

Veet szőrtelenítő krémek:

A Veet szőrtelenítő krém egy vadonatúj termék, amely nagy gond nélkül eltávolítja a szőrt a gyökérből. A selymes és sima bőr kevesebb mint öt perc alatt hatékonyan eltávolítható. A férfiaknak és nőknek szánt Veet krém könnyen eltünteti a makacs hajszálakat, valamint a lábakon, a kezeken, a karokon és a bikini vonalon lévőket. Itt van a Veet szőrtelenítő krém felülvizsgálata.

Hogyan kell használni a Veet szőrtelenítő krémet?

Íme, hogyan használható a Veet krém használata:

 • A krémet egyenletesen vigye fel a szőrtelenítés területére.
 • 2-4 perc elteltével, amint azt az utasításokban említettük, a szőrt a készletben található spatulával lehet eltávolítani.

Veet szőrtelenítő krém – Előnyök:

 • Praktikus csomagolás csőben.
 • Könnyen eltávolítható.
 • Hajmentes bőr kevesebb idő alatt.
 • Nincs viszketés.

Veet szőrtelenítő krém – hátrányok:

 • Kémiai alapú krém.
 • Rossz szag.

A legjobb 5 Veet krém:

1. Veet szőrtelenítő krém normál bőrre:

Veet szőrtelenítő krém normál bőrre

VÁSÁROLJ MOST

A Veet szőrtelenítő krém azt ígéri, hogy otthon könnyedén szaténszerű felületet kölcsönöz a bőrnek. Az otthoni hatékony szőrtelenítés mindössze 3-6 percet vesz igénybe, és hatékonyan távolítja el a makacs és apró szőrszálakat a lábakról, a kezekről, a hónaljról és a bikini vonalról. Ezenkívül a krém 24 órán keresztül hidratálja a bőrt. A lótusztej és a jázmin illata tovább növeli a bőr lágyító és nyugtató tulajdonságait. Ez a vadonatúj Veet gyantázó készlet része.

Főbb összetevők: Ásványi olaj, cetearil-alkohol, kálium-tioglikolát, kalcium-hidroxid, talkum, Ceteareth-20, glicerin, szorbit és sok más.

Értékelés: 4.5/5

2. Veet szőrtelenítő krém érzékeny bőrre:

Veet szőrtelenítő krém érzékeny bőrre

VÁSÁROLJ MOST

A Veet érzékeny szőrtelenítő krém kifejezetten érzékeny bőrre készült, segít eltávolítani a rövid és makacs szőrszálakat fájdalom és irritáció nélkül, még érzékeny bőrtípusok esetén is. Az E -vitamin formula és a mandulaolaj tovább nyugtatja a bőrt, és puhává és rugalmassá teszi a bőrt. Így a Veet érzékeny bőr ideális a szuperérzékeny bőrűek számára. Ez a krém hónalj szőrtelenítő krémként is használható.

Főbb összetevők: Cetearil-alkohol, kálium-tioglikolát, kalcium-hidroxid, talkum, Ceteareth-20, glicerin, szorbit, illatanyag és még sok más.

Értékelés: 4/5

3. Veet selyem és friss szőrtelenítő krém száraz bőrre:

Veet selyem és friss szőrtelenítő krém száraz bőrre

VÁSÁROLJ MOST

A száraz bőr Veet selyem és friss szőrtelenítő krémje segít eltávolítani a hajat a hajgyökerekről. A befejezés professzionális, és most könnyedén elérhető ezzel a termékkel. Nem csak a nem kívánt szőrszálak eltávolításában segít, hanem a száraz bőr hidratálásában és mély táplálásában is. Az aloe vera és a shea vaj segítenek a bőr tonizálásában, és akár Veet arcszőrtelenítésként is használható.

Főbb összetevők: Linalool, illatanyag, kálium -tioglikolát, talkum, glicerin, szorbit, aloe barbadensis és még sok más.

Értékelés: 4/5

4. Veet Botanic zuhanyzuhany eltávolító krém:

Veet Botanic In Shower haj eltávolító krém

VÁSÁROLJ MOST

A Veet Botanic zuhany alatti haj eltávolító krém egy új termék, amely segít eltávolítani a nemkívánatos szőrszálakat a testről, miközben Ön zuhany alatt van. A csőcsomagolás az eltávolító készlettel együtt mindössze néhány perc alatt segít eltávolítani a szőrt, és emellett hatékonyan hidratálja a bőrt. Ez egy jó Veet férfi krém.

Főbb összetevők: Ceteareth-20, kalcium-hidroxid, VP/hexadecén kopolimer, PPG-15 sztearil-éter, ásványolaj és még sok más.

Értékelés: 4.4/5

5. Veet Nikhaar szőrtelenítő krém minden bőrtípusra:

Veet Nikhaar szőrtelenítő krém minden bőrtípusra

VÁSÁROLJ MOST

A Veet Nikhar bőr eltávolító krém minden bőrtípusra alkalmas, és segít selymesen sima és világosabb bőrtónus elérésében. A kurkuma, a sáfrány és a szantálfa gazdag. Ezen összetevők jósága segít 3-5 perc alatt eltávolítani a szőrt, és ragyogást kölcsönöz a bőrnek. Ez is egy jó Veet arcszőrtelenítő krém.

Főbb összetevők: Sáfrány, kurkuma, szantálfa, glicerin, víz, illóolajok és így tovább.

Értékelés: 4/5

A legjobb 2 Veet szőrtelenítő gép:

A Veet szőrtelenítő gépek trimmerből és epilátorból állnak, amelyek segítenek eltávolítani a nem kívánt szőrt a testünkről, amikor csak akarjuk.

1. Veet Sensitive Touch elektromos vágógép nőknek:

Veet Sensitive Touch elektromos vágógép nőknek

A Veet érzékeny, elektromos érintővágó kifejezetten nők számára készült a gyengéd szőrtelenítéshez és a nem kívánt szőrzet pontos levágásához a testrészekről. Ez a gép ideális a szemöldök, a szemöldök, a felső ajak és az áll számára. Ez a könnyen eltávolítható vágófej rövid idő alatt eltávolítja a hajat. A géphez tartozékok tartoznak a pontos formázáshoz és formázáshoz. Ez kiválóan alkalmas a Veet szemöldök használatára, valamint a bikini vonalra.

Hogyan kell használni: Lássuk, hogyan kell használni a Veet szőrtelenítő vágót. A tartozékok széles választékát az arcra, más testrészekre és szemöldökre szánt géppel együtt szállítjuk. Csatlakoztassa a szükséges tartozékot a trimmerhez, és készen áll a nem kívánt szőrtelenítésre.

Előnyök:

 • Könnyen kezelhető.
 • Megfizethető.
 • Könnyen elérhető.
 • Sima működés.

Hátrányok:

 • A durva haj bizonyos időt és erőfeszítést igényel.

Értékelés: 4.5/5

2. Veet Infiniti Silk Pro fényalapú szőrtelenítő szőrtelenítő rendszer otthoni használatra:

Veet Infiniti Silk Pro fényalapú szőrtelenítő epilátor rendszer

VÁSÁROLJ MOST

Az otthoni Veet Epilator rendszer egy sokkal fejlettebb verzió, amely gyorsan eltávolítja a nemkívánatos szőrszálakat otthon. Ez a legkorszerűbb technológia otthoni használatra készült, és segít a tartós hajhullásban, amely körülbelül öt kezelést igényel a teljes szőrtelenítéshez. A fejlett technológia lehetőséget kínál a bőrérzékelő, az energiaszint és más módok kiválasztására az Ön kényelme érdekében.

Hogyan kell használni: Először távolítsa el az összes hajat, hogy a terület tiszta legyen. Állítsa be a gépet, és csatlakoztassa a hálózathoz. Állítsa be a kezelési mód és a bőrtónus szerint. A készenléti jelzőfény villogni kezd, amikor a bőrrel érintkezik. Csúsztassa és végezze el a szükséges kezelést az állandó szőrtelenítő oldatokhoz.

Előnyök:

 • Vonzó áron.
 • Megfelel a biztonsági előírásoknak.
 • Jó design.
 • Könnyen kezelhető.

Hátrányok:

 • Lassú feladat.
 • Nincs intenzitási szint.

Értékelés: 4/5

Veet szőrtelenítő termékek mellékhatásai:

Azonban a kényelem és a könnyű használat ellenére itt van néhány regisztrált mellékhatás, amelyekkel óvatosnak kell lenni, és tudatában kell lenniük használatuk során.

 • A Veet szőrtelenítő krém fő mellékhatásai, hogy rossz szaga van, és kiütéseket okozhat néhány ember számára.
 • Az érzékeny bőrűeknél a bőrirritáció továbbra is fennállhat.
 • Allergiás reakciók léphetnek fel, ha a csíkok vagy a krém nem felel meg Önnek.
 • Rendszeres használatuk kémiai égési sérüléseket is okozhat.
 • Jobb és ajánlott tesztelni őket először egy apró bőrfelületen.

Ez az átfogó útmutató a Veet viaszcsíkokról, szőrtelenítő krémekről és más gépekről jelenleg népszerű, tekintettel a könnyű és kényelmes használatra. A termékek használata során azonban óvatosnak kell lenni, és használat előtt tesztelni kell őket. Válasszon egy terméket a bőr textúrájának megfelelően, és tudassa velünk, mit érez irántuk. Ezek rendkívül kényelmesek és gyorsan használhatóak otthon!

Gyakran feltett kérdések és válaszok:

Q1. Biztonságos a Veet?

Válasz: Igen, a Veet kiváló és biztonságos krém. Sok nő és férfi használja rendszeres otthoni használatra, és egyszerű lehetőség a nem kívánt szőr eltávolítására egy alkalommal!

Q2. A férfiak is használhatják a Veet -et?

Válasz: Férfiak és nők egyaránt használhatják a Veet -et. Azonban próbálja meg elkerülni a termék használatát gyermekeknek és nagyon érzékeny bőrűeknek, akik hajlamosak kiütésekre vagy bőrpírra.

Q3. A Veet szőrtelenítő termékeket rendszeresen károsítja a bőr?

Válasz: Mehet tovább, és rendszeresen használhatja a Veet krémet és más termékeket, de ügyeljen arra, hogy kövesse a szokásos bőrápolási rutinját, és hidratálja a bőrt a mellékhatások elkerülése érdekében.