12 kotihoitoa migreeniin ja vakaviin päänsärkyihin

Päänsärky on nykyään hyvin yleinen hermoston ongelma. Toinen kipeä kipu ihmisen aivoissa on migreeni, joka on tuskallisen tuskallista ja voi pahentua, jos sitä ei hoideta ajoissa. Migreenin esiintymiseen on useita syitä, kuten: B. hormonaaliset muutokset, huono ruokavalio ja juomat, paljon stressiä tai jännitystä, liiallinen alkoholinkäyttö ja tupakointi, usein unihäiriöt, ylikuormitus ja ympäristön muutokset. Ennen kuin se muuttuu sietämättömäksi, voit kokeilla seuraavia migreenikohtaisia ​​kotihoitoja. Katso ensin …

Mitä tehdä migreenin kanssa?

Kotilääkkeet migreeniin ja päänsärkyyn

Vaikeat päänsäryt ja migreeni – onko siihen olemassa kotihoitoja??

Kotihoito päänsärky migreeni

Kotilääkkeet migreeniin ja päänsärkyyn

inkivääri

Inkivääri on läsnä lähes jokaisessa taloudessa, koska sitä käytetään pääasiassa keittiössä. Siksi inkivääriteen juominen 3 tai 4 kertaa päivässä tai raa’an ja tuoreen inkiväärijuuren pureskelu voi vähentää pitkälle migreeniä ja päänsärkyä. Se tasapainottaa ruoansulatushäiriöitä, auttaa vähentämään stressiä ja rentouttaa aivojen hermoja.

Päänsärky helpottuu myös inkiväärin monista parantavista vaikutuksista

Koti korjaustoimenpiteitä migreeni inkivääri

cayennenpippuri

Puoli lusikallista cayennepippuria voidaan sekoittaa lämpimään veteen ja hunajaan sekä muutama tippa sitruunaa. Se stimuloi verenkiertoa ja sisältää kapsaisiinia, joka on luonnollinen kipulääke. Se poistaa päänsäryn eikä aiheuta sivuvaikutuksia.

Ota cayennepippuria kotona?

Kotihoito migreeniin cayennepippuria

Kylmä pakkaus

Käytä jääpaloja käärimällä ne puhtaaseen pyyhkeeseen tai muovipussiin ja asettamalla ne sitten päähän / otsaan / kaulaan. Toista tämä useita kertoja vähintään 10-15 minuutin ajan. Kuumat ja kylmät pakastimet ovat myös hyödyllisiä. Se on kuitenkin erittäin helppo tapa lievittää päänsärkyä.

Kylmä pakkaus voi lievittää kipua

Kotilääkkeet migreenin kylmäpakkaukseen

Vesihoito

Toinen erittäin hyödyllinen hoito, joka voidaan suorittaa asettamalla jalat kylpytynnyriin vedellä ja asettamalla kylmä pakkaus joko päähän tai kaulaan, on samaan aikaan.

Anna itsesi rentoutua vedessä!

Vesiterapia auttaa päänsärkyyn ja migreeniin

Laventeliöljy

Laventeliöljyn hengittäminen tai levittäminen paikallisesti on erittäin hyödyllinen työkalu päänsärkyyn. Se tuoksuu erittäin hyvältä ja 2 tai 3 tippaa riittää laittamaan kiehuvaan veteen ja hengittämään höyryt.

Eteerisillä öljyillä on osoitettu olevan parantavia ominaisuuksia

Kotihoito migreeniin Laventeliöljy

piparminttu

Mintun teen juominen hunajan kanssa voi auttaa vähentämään tulehdusta. Se on luonnollinen kipulääke, joka sisältää mentolia, joka luo viilentävän tunteen ihmiskehoon. Sillä on myös antispasmodinen ja antibakteerinen vaikutus.

Valmista ja nauti piparminttu teetä

Kotihoito migreeniin Piparminttu tee

cinammon

Se on mauste, jota voidaan käyttää keittiössä joka päivä. Toinen tapa on valmistaa hieno jauhe muutamasta kanelitankoista ja sekoittaa se veteen tasaiseksi tahnaksi, joka voidaan levittää otsaan. Jätä tahna vähintään 30 minuutiksi ja pese se myöhemmin haalealla vedellä. Kuluttamalla puoli teelusikallista jauhettua kanelia haalealla vedellä tyhjään vatsaan vahvistaa immuunijärjestelmää ja auttaa myös säätelemään verensokeria.

Kanelilla on monia käyttötarkoituksia

Kotiin korjaustoimenpiteitä migreeniin kanelia

Ashwagandha

Ashwagandha tunnetaan myös nimellä talvikirsikka ja on toinen ihana kotihoito kaikenlaisiin päänsärkyihin. Se voidaan ottaa jauheena juomalla puoli tl ashwagandhaa sekoitettuna 1 lasilliseen vettä kerran päivässä. Sen tiedetään vahvistavan koko hermostoa.

Tutustu talvisen kirsikan parantaviin ominaisuuksiin

Ashwagandha -jauhe auttaa lievittämään päänsärkyä

ravintoa

Ruokavalio on tärkeä rooli elämässämme. Se, ettei syö oikein, voi olla erittäin haitallista terveydellemme. Aterioiden jättäminen väliin tai ylensyönti voi johtaa ruoansulatuskanavan toimintahäiriöön, mikä puolestaan ​​aiheuttaa mielenterveyden häiriöitä, päänsärkyä sekä verenpaineen ja sokerin häiriöitä. Ravinteita ja kuituja sisältävien elintarvikkeiden syöminen on hyväksi ihmisten terveydelle. Tuoreet hedelmät ja vihannekset on sisällytettävä aterioihin. Vältä ylensyöntiä pikaruokaa. Vähennä myös alkoholin kulutusta ja vältä tupakointia.

Vältä alkoholia ja pikaruokaa ja syö terveellisesti kuin mahdollista!

Kotihoito migreeniin Ruokavalio ei juo alkoholia

nukkua

Vähintään 6-8 tunnin nukkuminen on erittäin tärkeää terveydelle. On myös välttämätöntä tarkistaa nukkumisasennot, jotta vältyt nivelten ja niskan rasittumiselta. Luonnollisen rutiinin noudattaminen, ts. Ajoissa nukkuminen ja aikainen aamulla herääminen, parantaa paitsi terveyttä myös pitää ihmiset aktiivisina päivän aikana.

Kotilääkkeet migreeniin: Nukkuminen on aina hyvä

Kotihoito migreeniin saa tarpeeksi unta

hieronta

On hyvä, että joku hieroo vartaloasi rentoutuessasi. Hierontahoitoja voidaan suorittaa molemmin puolin käsille ja jaloille painamalla niitä varovasti koko vartalolle. Sama voidaan tehdä niska -alueella. Päähieronta voi olla erittäin hyödyllistä kivun lievittämisessä.

Päähieronta – loistava idea rentoutumiseen jokapäiväisessä elämässä

Kotihoito migreeniin Hieronta päähierontaa

Jooga ja meditaatio

Jos päänsärky pahenee päivä päivältä, on aika sisällyttää joogaharjoitukset päivittäiseen rutiiniin. Nämä voivat olla erittäin hyödyllisiä päänsärkyjen ja migreenin parantamisessa.

Varaa aikaa joogalle ja meditaatiolle kotona tai joogastudiossa

Migreeniä ja päänsärkyä voidaan lievittää joogan ja meditaation avulla

Tärkein osa tehokkaan migreenihoidon löytämistä on se, mikä toimii sinulle. Usein migreenistä kärsivät voivat saada helpotusta reseptilääkkeiden ja kotilääkkeiden yhdistelmästä.

Sano hyvästit migreenillesi!

Hoito lievittää migreeniä ja päänsärkyä