8 luotettavaa kotihoitoa hammassärkyyn – joka tapauksessa!

Tiedetään, että menet hammaslääkäriin hammassärkyä. Tämä ei kuitenkaan voi mennä niin hyvin, jos matkustat repun kanssa ja haluat pärjätä ilman sivilisaatiota jonkin aikaa. Sitten Murphyn lakien pitäisi tulla voimaan kaikkina aikoina ja voit tuntea ensimmäiset merkit hammassärkystä. Sinulla pitäisi olla muutamia käytännön vinkkejä mukanasi, jotta voit auttaa itseäsi paremmin. Hammassärkyä ei voi sivuuttaa, mutta on parasta tehdä asialle jotain välittömästi. Emme voi tietää, mikä aiheuttaa kipua, ja voimme silti rauhoittaa hampaan jonkin aikaa, kunnes voimme vihdoin nähdä hammaslääkärin. Voit tarjota ensiapua, jos tiedät kotihoitoja hammassärkyyn tai ainakin pystyt määrittämään ne.

Matkoilla sinun pitäisi tietää muutama kotihoito hammassärkyyn

kotilääkkeet hammassärkyyn lennon aikana

Luonnollisia kotihoitoja hammassärkyyn

Luonnollisia kotihoitoja ei tarvita vain lomalla erämaassa. Joskus et voi turvautua perinteisen lääketieteen ratkaisuihin muista syistä. Jotkut ihmiset yksinkertaisesti eivät siedä tiettyjä huumausaineiden aineita ja tarvitsevat siksi vaihtoehtoa.

On myös usein tapauksia raskaana oleville tai imettäville naisille, jotka ovat usein epätoivoisia hammashoidosta. Lapset kuuluvat myös potilaiden ryhmään, jotka usein reagoivat paremmin luonnonvalmisteisiin. Mutta katsotaanpa, mitkä hammassärkyyn erikoiset kotilääkkeet toimivat hyvin.

Voit väliaikaisesti lievittää kipua luonnollisilla ja erittäin terveillä keinoilla 

kotihoito hammassärkyyn kynsiöljyä

Pelkkä veteen liuotettu suola voi tarjota huomattavaa helpotusta suun huuhtelun jälkeen

kotihoito hammassärkyyn vehnänalkio

Vehnäheinä

Vehnänoran pureskelusta vapautuu mehuja, joilla on suotuisia vaikutuksia vaurioituneelle alueelle. Sanotaan myös, että vehnänoras vähentää hammaskiveä samanaikaisesti.

Voit kasvattaa vehnäheinää itse ja poimia sen aina tuoreena tai ostaa mehua apteekista

kotiin korjaustoimenpiteitä hammassärkyyn wheatgrass

sipuli

Raa’an sipulin pureskelu ei ole erityisen miellyttävää, mutta erittäin tehokasta. Kuuluisan kasviksen vaikuttavat aineet ovat antibakteerisia ja rauhoittavat hammassärkyä. Hyvä kotihoito, jota useimmissa tapauksissa sinulla on edelleen kotona.

Epämiellyttävä mutta tehokas – sinun pitäisi pystyä syömään raakaa sipulia 

kotihoito hammassärkyyn sipuli

Neilikka / kynsiöljy

Kynsiöljy on tehokas kynsiöljy, joka lievittää kipua miellyttävällä ja aromaattisella tavalla. Kynsiöljy rauhoittaa vaurioitunutta aluetta ja tunnet pian helpotusta. Voit pureskella neilikan nuppua tai levittää laimentamatonta öljyä vaurioituneelle alueelle korvatyynyllä.

Neilikka on ihmelääke, joka odottaa edelleen löytämistään 

kotihoito hammassärkyyn

Guava lähtee

Guava toimii hyvin hammassärkyä vastaan ​​yksinkertaisesti antiseptisten ominaisuuksiensa vuoksi. Valmista tuore tee guava -lehdistä ja lepää mahdollisimman paljon.

Eksoottinen ja herkullinen – guava -lehdistä valmistettu tee auttaa myös hammassärkyä vastaan 

kotiin korjaustoimenpiteitä hammassärky guava lehtiuute

valkosipuli

Valkosipulia käytetään hammassärkyyn samalla tavalla ja samalla vaikutuksella kuin sipulia. Raakana pureminen voi olla todella hyödyllistä. Mutta se on aina sen arvoista.

Rohkeustesti numero 2 pureskele raakaa valkosipulinkynttä 

kotihoito hammassärkyyn valkosipulia

Laita pala valkosipulia vaurioituneelle hampaalle ja ole iloisesti yllättynyt 

koti korjaustoimenpiteitä hammassärky äkillinen kipu

Kylmä pakkaus

Kylmä auttaa kaikkiin tulehduksiin ja on hyvä myös hammassärkyyn. Jos sinulla ei ole muuta apua kotona, voit käyttää pakastinta heti.

Kylmä auttaa vaikeassa tulehduksessa 

kylmä pakkaa kotilääkkeitä hammassärkyyn

Vetyperoksidi

Jos sinulla on hammassärky, liota sen kanssa vanupuikkoa ja aseta se tuskallisen hampaan päälle. Jo muutama tippa suuvettä auttaa paljon.

kotiin korjaustoimenpiteitä hammassärkyä huuhtelemalla vedellä

Suolaveden huuhtelu

Toinen kotihoito, jota voidaan käyttää välittömästi hammassärkyyn, on suola. Suolavesiliuos voi lievittää hammassärkyä.

kotihoito hammassärkyyn suolavesiliuos

kotihoito hammassärkyyn suun pesuun

Ole huoleton hyödyllisellä tiedolla luonnosta

Emme missään tapauksessa sulje pois kipulääkkeiden hyviä ja ennen kaikkea nopeita vaikutuksia, mutta jos sinulla on vielä luonnollisia vaihtoehtoja, voit aina valita. Elämä on paljon mukavampaa, jos sinulla ei ole hammassärkyä. Hyvä suuhygienia ja säännöllinen ennaltaehkäisy vähentävät yllätysten todennäköisyyttä lomalla tai aina, kun hammassärky tulee. Hanki tapana ostaa aina luonnollisia kotihoitoja hammassärkyyn ja muihin vaivoihin. Vältä valkoista sokeria ja anna kaikille elämässäsi terve hymy!

koti korjaustoimenpiteitä hammassärky tunnottomuus raskaus

kotihoitoja lasten hammassärkyyn

kotihoitoja hammassärkyyn

kotihoito hammassärkyraskauteen