Chaga -tee: sen odottamattomat hyödyt ja niiden selitys

Chaga -sieni, josta valmistetaan Chaga -teetä, on superruoka ja eräänlainen taudinaiheuttaja samanaikaisesti – luonto näyttää meille yhä uudelleen, että paha ja hyvä kulkevat käsi kädessä. Chaga -sieni kasvaa puissa eikä ensi silmäyksellä näytä ollenkaan houkuttelevalta. Pikemminkin se muistuttaa tautia ja voit jopa tunnistaa sen ensi silmäyksellä kuin eräänlainen syöpä kasveissa. Chaga -sieni kasvaa koivuilla, ja se tunnetaan alun perin Venäjältä ja Suomesta sekä Aasiasta. Siellä se on ollut osa kansanlääketiedettä vuosisatojen ajan. Tämä pohjoisten metsien korjaustoimenpide tehtiin Aleksanteri Solženitsyn ja on muun muassa saavuttanut suuren suosion.

Chaga -sienen rakenne

Chaga -tee - hienoja ideoita superruokaa

Kuinka voimme tunnistaa Chaga -sienen?

Vaikka Chaga -sieni liittyy pääasiassa pohjoisten maiden metsään, sitä voidaan todella löytää koivuista kaikkialla Euroopassa. Väri vaihtelee tummanruskean ja mustan välillä ja ulkopinta on hyvin huokoinen ja kiinteä. Sisäpuoli on keltaista kellertävänruskeaan ja joskus voi olla valkoisia tai keltaisia ​​täpliä.

Sienen tälle puolelle on ominaista myös sen kiinteä rakenne, joka muistuttaa hyvin korkkia. Chaga -sienen keräämistä helpottaa osittain se, että ulkona on usein monia hauraita paikkoja. Ne voidaan sitten helposti irrottaa ja käyttää.

Chagan erottaminen puun kuoresta on suhteellisen helppoa

Chaga (Inonotus obliquus) - lääketieteellinen koivusieni

Chaga -tee ja chaga -sienien hyödylliset ominaisuudet

Tämän superruoan nauttimiseen on erilaisia ​​tapoja. Chaga -tee on hyvin yleistä ja suosittua. Jos et ole parantamassa vakavia sairauksia, vaan juot sitä ennaltaehkäisyyn ja hengityslaitteeseen, se olisi täydellinen. Tämä sisältää tärkeimmät hyödylliset ainesosat, jotka muodostavat sen erityisluonteen. On osoitettu, että siinä on paljon sinkkiä, kuparia ja kalsiumia. Siellä on myös suuria määriä rautaa ja magnesiumia. Chaga -teellä voit korvata B -ryhmän vitamiinien puutteen. Chaga -tee sisältää myös paljon mangaania, melaniinia, natriumia ja kaliumia. Luettelo terveellisistä ainesosista ei lopu tähän. Tuskin on olemassa laajalle levinnyttä tautia, jonka hoitoa ei voida edistää käyttämällä enemmän tai vähemmän keskittynyttä Chaga -sienen saantia. Sitä on käytetty laajalti onkologiassa useita vuosia.

On monia elintarvikelisäaineita, jotka on luotu Chaga -sienen perusteella

Chaga -tee terveellinen ruokavalio superfood

Valmista tai osta Chaga-tee valmiina

Chaga -tee sisältää kaikki edellä mainitut terveelliset ainesosat. Mutta pitoisuus ei ole liian korkea, ja siksi sinun pitäisi harkita sitä ennaltaehkäisevänä ja vähemmän tiettyjen sairauksien parantamiseksi. Chaga -teen intensiivinen nauttiminen pitkän ajan kuluessa voi puhdistaa kehosi. Tällöin immuunijärjestelmää edistetään täysin luonnollisella tavalla. Videoita Chaga -teen valmistuksesta löytyy Internetistä. Nämä näyttävät kuinka jauhe valmistetaan itse. Toisaalta tämän voi ostaa valmiina kaupoista. Mikä on nyt parempi??

Chaga kasvaa enimmäkseen pohjoisessa, Aasiassa, mutta myös täällä olevilla koivuilla

Chaga -tee innoittaa terveelliseen elämään

Tietenkin olisi kestävämpää, jos kaikki menisimme metsään ja saisimme sieltä chaga -sienen. Mutta se ei ole liian käytännöllistä tai mahdollista. Täällä on myös sääntöjä: jotta resurssit eivät ehtisi, mieluummin saisi sienen sieltä, josta puut poistetaan pian. Lisäksi sinun ei pitäisi saada liian suuria määriä samasta puusta. Vaikka se näyttääkin sairauden muodolta, chagalla on terveellinen tehtävä puun kuorelle ja kasvin elämälle yleensä! Jos ostat sitten jauhetta, on erittäin tärkeää varmistaa, että se on hankittu kestävästi!

On myös kosmetiikkaa, jossa on chaga

Chaga -teetä kosmeettinen superruoka

Käsittelystä Chaga -teen voittamiseen

Chaga -sieni voidaan syödä tuoreena, mutta suurimman osan ajasta se kuivataan ensin. Tätä varten se on leikattava pieniksi paloiksi ja pidettävä 43–51 asteen lämpötilassa 24 tuntia. Mutta kuten ymmärretään, tämä on lähes mahdollista vain tavallisille kuluttajille talvella, taloissa, joissa on takka tai puuhella. Toinen sopiva lähestymistapa olisi jättää lokero, jossa on sienipaloja hajallaan, jäähdyttimellä 24 tunnin ajan. Hieman monimutkaista, eikö? Joten useimmille niistä jo kuivat palat olisivat parempi idea! Näitä löytyy yhä useammin luomuliikkeistä ja viljelijöiden markkinoilta. Kuivaamisen jälkeen chaga -sieniä voidaan käsitellä, kunnes se on jauhemaista. Voit tehdä sen tehosekoittimessa. Nyt voit tehdä siitä teetä ja tinktuuraa itse.

Ensi silmäyksellä voisi ajatella, että chaga on puun sairaus

Chaga Tea Luontovinkkejä terveelliseen elämään

Kuinka valmistaa Chaga -tee

Noin 500 ml vettä tarvitset 8–12 grammaa chagaa. Mitä kauemmin keität tätä, sitä voimakkaampi maku on. Mutta vain 15 minuutissa saavutat hyvän vaikutuksen. Kypsennysaika saa olla enintään 2 tuntia. Suurin osa ihmisistä pitää chaga -teen mausta. Sitä kuvataan runsaana ja voimakkaana. Jotkut löytävät suhteen kahvin makuun. Joten chaga -teetä voidaan käyttää sen terveellisenä korvikkeena.

Chaga -tee vahvistaa immuunijärjestelmää

Chaga -tee superfoods terveellistä elämää

Löydät chagan itse metsästä!

Chaga -tee -tee terveellisiä ideoita

Jälleen tekstuurin väri sisältä!

Chaga -tee vinkkejä terveelliseen ruokavalioon

Chaga -tee on myös vieroitusaine

Chaga -tee kaksi kappaletta terveelliseen elämään

Monet väittävät, että Chaga -tee maistuu melkein kahville!

syö terveellisesti elää terveellisesti Chaga -teetä

Valmiita jauheita voi ostaa kaupoista

elää terveellistä superruokaa chaga -teetä

Chaga -teetä on keitettävä 15 minuutin ja 2 tunnin välillä

vinkkejä terveelliseen elämään chaga -teetä

Monet pitävät chagan makua erittäin maukkaana

Pieni kuppi - loistava idea chaga -teetä varten

Chaga auttaa jopa ehkäisemään syöpää!

Terapeuttinen tee Chaga -sienellä.

Chaga -teetä ei voi melkein koskaan yliannostaa!

Tee - superruokaideoita Chaga -tee