Detox Cure – Tuoreita ja terveellisiä ideoita seuraavilla detox -mehuilla

Suunnittele oma detox -hoitoasi seuraavilla suurilla detox -mehuilla

Oletko suunnitellut tänä kesänä, että lisäät ruokalistaasi enemmän vettä ja salaatteja? Mutta tämä todella toimii vain, jos tarjoat monipuolisuutta. Kukaan ei kestä samaa makua joka päivä!

Detox -parannusideoita hedelmillä 

detox parannuskeino vesi hedelmät terveellinen elämä

Pian omistamme joitain artikkeleita herkullisille salaattiresepteille. Tänään aloitamme helpommalla osalla: Meillä on hienoja ideoita vesijuomiin, jotka virkistävät ja poistavat myrkkyjä.

Tee detox -hoito säännöllisesti

detox -hoito kotona kurkku sitruunat vesi

Vesi karhunvatukoilla ja appelsiineilla

Sekä karhunvatukat että appelsiinit ovat runsaasti antioksidantteja ja kuitua. Voit todella puhdistaa kehosi sillä. Puoli litraa varten tarvitset kaksi tai kolme viipaletta appelsiinia ja kourallinen karhunvatukkaa.

Tuoreita ideoita kesäksi

detox -hoito karhunvatukka -appelsiinivesi

Apple spritzer

Tarvitseeko sinun valmistaa juoma, joka auttaa sinua liuottamaan ylimääräiset hiilihydraatit? Apple spritzer on täydellinen tähän tarkoitukseen. Ne myös parantavat ruoansulatuskanavan tilaa ja laihduttavat muutaman kilon.

Ota 1 1/2 litraa vettä. Lisää lusikallinen omenaviinietikkaa, purista sitruuna. Lisää kanelia ja hunajaa lisätäksesi makua.

Paranna ruoansulatuskanavaa omenaspritzerilla

detox siideri omenaviinietikka kaneli hunaja sitruuna

Vettä vihreää teetä ja minttua

Tämä juoma on pakollinen osa detox -suunnitelmaa, ja se auttaa pitkälle painonpudotuksessa. Peset rasvat lähes pois kehostasi sillä. Tarvitset vihreää teetä ja joitain limettiviipaleita. Lisää 2-3 mintunlehteä. saattaa loppuun!

Tuoretta ja terveellistä samaan aikaan

detox -hoito sitruuna minttu terveellinen elämä

Vesi mustikoilla ja vadelmilla

Molemmat hedelmät poistavat tehokkaasti myrkkyjä kehosta. Loogisesti näiden kahden yhdistelmä on lyömätön. Jos juot tätä vettä laihdutuksen aikana, näytät pian hyvin hoikka.

Yhdistä mustikat ja vadelmat kaksinkertaistaaksesi terveellisen vaikutuksen

detox -hoito mustikoiden vadelmavesi

Vesimeloni minttuvedellä

Vesimeloni on erittäin terve maksalle ja munuaisille. Jos haluat vahvistaa näiden elinten toimintaa, leikkaa muutama viipale vesimelonia ja jätä ne veteen muutamaksi minuutiksi. Lisää muutama mintunlehti.

Parantaa maksan ja munuaisten toimintaa

detox -hoito kotona vesimeloni mintun vesi

Kurkku – basilika – vesijuoma

Leikkaa auki muutama kurkku, limetti ja sitruunaviipaleet korostaen tietysti ensimmäistä lisäystä. Lisää kuppi hienonnettua basilikanlehteä.

Nauti terveellisestä juomasta

detox -hoito kotona kurkkua basilikaa

Aloe vera vesi

60 grammaa Aloe Veran juomageeliä riittää puoleen litraan. Purista sitruuna tätä varten. Tämä on kesäjuoma, jonka avulla voit nauttia kaikista tämän terveellisen lääkekasvin eduista.

Aloe veralla on hyviä terveysvaikutuksia elimistöön

detox kotona lisää aloe vera sitruuna

Vettä ananas- ja sokeriruokomelassilla

Yllätimmekö sinut tällä yhdistelmällä? Tämä resepti kuulostaa aika yllättävältä monelle ensimmäistä kertaa. Mutta tällä voit saavuttaa upeita tuloksia myös kesän aikana Detox -hoito. Tarvitset kaksi palaa ananasta ja kaksi sokeriputkea litraa kohti. Detox -hoito kesällä voi olla niin yksinkertainen ja onnistunut!

Kesä on oikea aika ottaa detox -hoito

detox -hoito ananas sokeriruo'on melassista