Dormice ajaa pois yksinkertaisin, luonnollisin keinoin vahingoittamatta eläimiä

Aivan kuten oravat ja myyrät, asuntola on myös erittäin söpö ja ihana. Niiden suuret, ilmeikkäät silmät ja tuuhea pyrstö antavat eläimille uskomattoman söpön ilmeen. Kun he ovat siirtyneet katon alle, leikkisät jyrsijät todella hermostuvat. Pääasiassa johtuen melko ärsyttävistä äänistä, joita voidaan kuulla yöllä, kaikista paikoista. Dormice on pääasiassa aktiivinen yöllä, kun he etsivät ruokaa. Usein voi käydä niin, että he riitelevät ruoasta ja tuottavat erityisiä, ärsyttäviä ääniä. Lisäksi ajan myötä rehun jäännösten lisäksi kertyy myös jäämiä, jotka aiheuttavat epämiellyttäviä hajuja ja huonoa hygieniaa eivätkä ole oikeasti terveellisiä ja hyödyllisiä sinulle. Eli mikä neuvoksi?

Dormouse ajaa pois yksinkertaisilla, luonnollisilla tavoilla

asuntolan ajaa pois vinkkejä

Sen lisäksi, että asuntolat ovat uskomattoman söpöjä, sinun ei todellakaan pitäisi yrittää tappaa eläimiä, koska ne ovat suojattuja. Sakot lain rikkomisesta ovat 50 000 euroa. Jyrsijät saa siis korkeintaan saada kiinni elävillä ansoilla ja siirtää ne paikkaan, joka sopii heille hyvin.

Lisävinkki: Muista liikkuessasi, että asuntoloilla on erittäin vahva kodin tunne ja he voivat helposti löytää pesänsä uudelleen. Siksi sinun on siirrettävä ne mahdollisimman kauas, vähintään 25 kilometrin päässä kotoasi.

Dormice haluaa myös muuttaa kesämökeihin ja latoihin

ajaa asuntolan ulos puutarhavajasta

Dormouse ajaa pois luonnollisin keinoin

Näillä merkittävillä jyrsijöillä on poikkeukselliset kuulo- ja hajuaistit. Siksi voit yrittää ajaa asuntolan pois säännöllisin, voimakkain ääniin. Samanlainen kuin esimerkiksi myyrien ajaminen pois. Vielä tehokkaampaa ovat erilaiset, voimakkaasti tuoksuvat aineet ja yrtit, jotka ovat todella hyödyllisiä meille ihmisille. Yksi parhaista ja tehokkaimmista lääkkeistä asuntoloita vastaan ​​on suitsukkeet. Sen kiteet valaistaan ​​pienissä kulhoissa ja katon alla tai puutarhavajassa olevat huoneet savustetaan savulla. Pienet jyrsijät eivät kestä tätä hajua ja monissa tapauksissa he karkaavat pian.

Yhdistä suitsuketta laventeliin

Ajoi suitsukkeen ja laventelin pois asuntolasta

Mintun tuoksu on myös melko epäsuosittu asuntolan kanssa. Voit sirotella tuoreita mintunlehtiä ullakolle tai sijoittaa käytetyt teepussit kattotiilien alla olevien reikien viereen. Vedellä laimennettua minttuöljyä voidaan myös päästää ilmaan useammin suihkepulloja käyttämällä, jotta eläimet tuntevat hajua voimakkaasti ja juoksevat karkuun.

Mintun lisäksi voit kokeilla myös rosmariinia tai mustaa siemenöljyä

Dormouse ajaa mintun kanssa

Myös kevyesti suitsuttele tikkuja laventelin tai santelipuun kanssa. Voit myös kokeilla muita makuja, kuten Palo Santo jne. Asuntoloiden lisäksi useimmat hyönteiset, kuten hämähäkit ja hyttyset, eivät poista näitä hajuja ollenkaan. Tällä tavoin pääset eroon myös tuholaisista. Mahtava sivuvaikutus!

Suitsukkeet luovat huoneeseen meditatiivisen ja rennon ilmapiirin

ajaa suitsuketikkuja asuntoon

Lisävinkki: Koirat ja kissat talossa tai puutarhassa voivat tehdä melko paljon ajaakseen asuntolan pois.

Aja pois asuntola yksinkertaisilla kotilääkkeillä

Edellä mainittujen luonnollisten korjaustoimenpiteiden lisäksi voit käyttää menestyksekkäästi myös kotihoitoja asuntolan hoitoon. Esimerkiksi tavanomaisten yleispuhdistusaineiden tuoksu on eläimille melko epämiellyttävä. Nämä eivät pidä siitä ja jatkuvalla käytöllä he todennäköisesti karkaavat.

Siksi sinun tulisi suihkuttaa tällaisia ​​puhdistusaineita useammin, vaikka et puhdistaisi

Aja asuntola pois pesuaineilla

Huonekalujen kiillotusaineet ovat myös epäsuosittuja Siebenschläferin kanssa. Niiden voimakas haju pelottaa jyrsijöitä. Joten jos haluat ajaa pois asuntolan, sinun tulee muokata huonekalut katon alle tai jopa puupalkit itse kiillotuksella tai jopa kyllästää se puulakalla.

Tee kiillotus niin usein kuin mahdollista

Aja pois asuntola huonekalujen kiillotuksella

Jotta jyrsijöiden karkottaminen olisi kestävää, suosittelemme, että yhdistät nämä vaarattomat menetelmät ja käytät niitä useammin. Ole kärsivällinen ja ole johdonmukainen. Koska vain tällä tavalla voit lopulta ajaa pois asuntolan.

Ja jos et todella häiritse eläimiä, voit jopa ystävystyä niiden kanssa

glis glis dormice myy luonnontuotteita

  Dormouse syö mielellään pähkinöitä, siemeniä ja tuoreita hedelmiä

asuntolan ajaa pois glis glis

asuntola ajaa pois hedelmät ja siemenet

asuntola ajaa kotiin korjaustoimenpiteitä

Dormice ajaa pois saalista ja muuttaa elossa

Syksyllä he ovat valmiita valitsemaan lepotilansa

asuntola ajaa pois ansoja

Sitten nukut noin seitsemän kuukautta …

asuntola ajaa pois lepotilasta

… ja herää vasta huhti-toukokuussa

Dormice ajaa pois vain luonnollisin keinoin

Kesällä kasvatat pienokaisesi ja laitat pekonin päälle

Dormouse ajaa pois luonnonsuojelusta