Engelbert Straussin työvaatteet – myymälä kaikkiin tilaisuuksiin

engelbert strauss verkkokauppa strauss työvaatteet

Laatu, toimivuus ja näkyvyys ovat välttämättömiä maataloudessa ja maataloudessa

 

Lähes kaikilla toimialoilla tietyt työvaatteet ovat pakollisia. Sitä ei käytetä vain katseluun, vaan ennen kaikkea käyttäjän suojaamiseen. Erityisesti teollisuudessa, joka työskentelee paljon ulkona, arvostetaan laatua, toimivuutta ja näkyvyyttä työvaatteiden suhteen.

Laatu alkaa materiaalin valinnasta. Laadukkaat materiaalit takaavat erinomaisen lopputuotteen. Lisäksi materiaalit takaavat vaatteiden pitkäikäisyyden. Lisäksi käsittelyyn on kiinnitettävä huomiota.

Engelbert-Straussin työvaatteet 

engelbert strauss työvaatteiden turvallisuus ja laatu

Saumojen käsittely tai eri kerrosten ja materiaalien yhdistelmä lisää kestävyyttä. Toimivuus on erittäin tärkeää etenkin työvaatteiden kanssa, koska monilla aloilla työkaluja on kuljetettava mukanasi tai polven alue on paksumpi. Tämä paitsi helpottaa työtä, myös suojaa polvinivelet.

Tämä on erittäin tärkeää maataloudessa ja maataloudessa. Polville on tehtävä paljon työtä, joten polvinivelet on säästettävä eniten. Näkyvyys on myös tärkeää, koska värit ovat erittäin selkeitä toiminnassa ja siten, että työntekijä tunnistetaan Engelbert Strauss Kiinnitä huomiota likaa hylkivien housujen ja näkyvien värien sekoitukseen.

engelbert straussin työvaatteet työskentelevät maassa

Takit ja housut metsätaloudelle ja maataloudelle

Metsätalouden ja maatalouden työvaatteet koostuvat useista yksittäisistä osista. Pitkät housut, joissa on suuret taskut, ovat erityisen tärkeitä kylminä päivinä. Haluttaessa housut voidaan ostaa vyötäröltä tai haalareina. Housuilla on se etu, että housutaskut työkaluille ja muille apuvälineille ovat paljon suurempia, kun taas taskut vyötäröllä olevissa housuissa ovat pienemmät.

Engelbert-Straussin housualueelta on saatavana eri värejä. Erityisesti maan sävyjä käytetään paljon teollisuudessa. Tummanruskeasta ruohonvihreään. Lisäksi kesäksi voidaan valita pitkät housut tai shortsit. Maa- ja metsätalouden työhousujen valikoima on vastaavasti suuri. Eri koot takaavat täydellisen istuvuuden.Takki on tärkeä vaatekappale, koska se ei ainoastaan ​​tarjoa optimaalista sääsuojaa vaan myös suojaa vammoilta.

engelbert strauss työvaatetakit ja housut

Engelbert-Strauss-takit ovat hengittävät, mutta säänkestävät. Ne on varustettu sivutaskuilla, rintataskuilla ja valinnaisesti hupulla. Takkeja on laaja valikoima värejä, hienoista beigen sävyistä helposti tunnistettaviin oransseihin sävyihin, takkeja voi ostaa.

engelbert strauss työvaatteet housut kengät tarvikkeet

engelbert strauss työvaatekengät shortsit sivutaskuilla

Enemmän kuin vain housut ja takit – Engelbert -Strauss tarjoaa lisävarusteita

Vaatteiden lisäksi Engelbert-Strauss tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia ​​lisävarusteita, joita käytetään metsätaloudessa ja maataloudessa. Ensiapulaukusta eri akseleihin, pakkauskoukkuihin ja tietyntyyppisiin saksiin kauppa tarjoaa monia tuotteita.

Käsineet ja yksityisyyden suoja ovat erityisen tärkeitä metsätaloudessa ja maataloudessa. Neulottuja käsineitä, talvihansikkaita tai kesäkäsineitä on saatavana eri väreinä ja malleina suurille ja pienille käsille.

engelbert strauss työvaatetarvikkeet ja työvaatteet

Turvakengät ja -saappaat maa- ja metsätaloudelle

Oikeat työkengät ovat tärkeitä. Ei vain turvallisen pidon, vaan myös suojan putoavilta puilta tai raskailta oksilta. Engelbert-Strauss-turvakengissä on teräskorkit. Tämä tarkoittaa, että raskaat esineet eivät voi vahingoittaa jalkoja.

Engelbert-Straussin käyttäjät löytävät kaikenlaiset ja erilaiset työkengät, jotka ovat hyödyllisiä metsätaloudessa ja maataloudessa turvakengistä maanviljelijöiden turvakengiksi. Erilaisten kenkien ja saappaiden lisäksi kaupasta voi tilata töihin sopivia sukkia. Sukat vaikuttavat materiaaleillaan, jotka varmistavat ilmansaannin kesällä ja suojaavat kylmältä talvella. Erikoissukkien lisäksi on saatavana myös toimivia sukkia.

engelbert strauss työvaatteet kumisaappaat keltainen

Engelbert -Strauss – kauppa jokaiseen tilanteeseen

Engelbert-Strauss-myymälä tarjoaa paitsi kaikenlaisia ​​työvälineitä metsätaloudelle ja maataloudelle. Lisäksi monissa kategorioissa on tuotteita catering -alalle, naisille, putkimiehille ja jopa lapsille. Engelbert-Straussilta on saatavana toiminnallisia vaatteita vapaa-ajan tuotteisiin ja jopa erityisiä säävaatteita.

engelbert strauss työvaatteet työhousut

engelbert strauss työvaatteet työjalkineet suojakengät