Epsom -suola – joitakin terveyshyötyjä, joita et ehkä tiedä

Epsom -suolan terveysvaikutukset

Epsom -suola koostuu magnesiumista ja sulfaatista, ja nämä kaksi ainesosaa ovat suuren kauneuden ystäviä. Epsom -suola on hieman unohdettu lääke, jolla on monia mahdollisia käyttötarkoituksia koti- ja ammattikäyttöön. Tänään keskitymme ensimmäiseen näkökohtaan ja näytämme sinulle erilaisia ​​reseptejä DIY -kauneudenhoitoon Epsom -suola. Kerromme myös sen kulutuksen eduista.

Epsom -suolalla on hyödyllisiä vaikutuksia kehoon

luovia elämänideoita korjaustoimenpiteitä terveysvaikutuksia vinkkejä elämäntapa

Sekoita Epsom -suolat veteen ja kastele kasvit

Epsom -suolakasvit viljelevät vesiseosta kaada

Paranna yleistä terveyttäsi

Yhä useammat tutkimukset osoittavat, että monet emotionaaliset ja fyysiset ongelmat voidaan jäljittää magnesiumin puutteeseen. Se voi selittää sydänsairaudet, osteoporoosin, niveltulehduksen ja nivelongelmat. Neurooseja, jopa masennusta ja jatkuvaa väsymystä voidaan parantaa myös suuremmilla magnesiumannoksilla.

Lääkkeitä erilaisiin sairauksiin

luovat kotiideat käyttävät epsom -suolavinkkejä

Ota mukava kylpy kahden kupin kanssa Epsom -suola. Tämän pitäisi imeytyä ihoon ja sieltä se leviää koko kehoon. Tällä tavalla voit torjua kaikkia lueteltuja oireita ja patologisia tiloja.

Hoida erilaisia ​​kipuja Epsom -suola

  • Krooninen kipu nivelissä ja luissa sekä jännitys selässä seuraa nykyaikaisia ​​ihmisiä lähes joka päivä stressaavassa ja dynaamisessa arkielämässämme. Aloita asianmukainen hoito ajoissa, jotta oireistasi ei tule liian suuria ongelmia. Epsom -suola kylvyn lisäaineiden muodossa voi myös olla erittäin hyödyllistä.

Käsittele kuoppia Epsom -suola

Jos sinulla on suuri kohouma, haluatko saada sen pois kasvoiltasi mahdollisimman pian? Pakkaa painamalla Epsom -suola on nopea keino, jolla saavutat haluamasi tuloksen.

Käsittele kuoppia tällä tavalla

Epsom -suolakuoppa hoitaa vinkkejä ja temppuja

Poista puun halkeamat

Upota vaurioitunut kehon alue veteen Epsom -suola a. Puuhake tulee joko pintaan itsestään tai liikkuu siihen suuntaan. Joka tapauksessa poisto on helpompaa ja terveellisempää.

Luo hiuksillesi lisää volyymia

Sekoita tavallinen hiustenhoitoaine Epsom -suola klo. Levitä ne hiuksiin ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Tämä antaa sinulle varmasti enemmän volyymia hiuksissasi. Lisäksi hiukset on helpompi muotoilla haluttuun muotoon.

Sovellus kauneustarkoituksiin

Epsom suola kauniit hiukset enemmän volyymia lifestyle

Kasvojen puhdistus

Lisää puoli lusikkaa väriaineeseen Epsom -suola lisätty. Käytä sitä kasvojen pesuun syväpuhdistukseen. Tee tämä vain rasvaiselle iholle ja älä liian usein, koska kaava on melko ankara ja voi kuivata kasvosi liikaa.

Puhdista kasvojen iho

luovat kodin ideat korjaavat ideat puhtaat kasvot

Käytä sitä huonekasvien hoitoon

Huonekasvit voivat hyvin muodostaa mineraaleja Epsom -suola sisältävä hyöty. Liuota kaksi lusikkaa sitä litraan vettä. Käytä sitä kasvien kastamiseen. Yksinkertaista ja erittäin käytännöllistä, eikö olekin?

Hyvä hoito kasveista

Epsom -suolakasvit kaatavat mineraaleja kotiin

Onko sinulla Epsom -suola Kotona? Mitä odotat? Kokeile sen vaikutuksia!

Luova elämä – ideoita katkeralla suolalla

luovia kotiideoita epsom -suolan käyttövinkkejä ja temppuja