Ero perus- ja pH-neutraalin ihonhoidon välillä

Ero perus- ja pH-neutraalin ihonhoidon välillä

Olemme kaikki kuulleet emäksisestä ruokavaliosta. Monet asiantuntijat suosittelevat sitä paremmaksi keinoksi saada hyvä fyysinen kunto ja näyttää nuoremmalta.

Vertailun vuoksi peruskosmeettinen hoito on suhteellisen uusi muoti. Haluamme omistautua tähän tänään, koska se voi monille ihmisille edustaa oikeaa tietä unelmaan.

Vinkkejä kauniille iholle 

perus ihonhoito kauniita ihon vinkkejä

Vertailulla selitämme alkalisen ihonhoidon erityispiirteet. Näytämme erot PH-neutraaliin ihonhoitoon, teemme tämän kahdesta syystä: Ensinnäkin tällaisen rinnakkaisuuden perusteella erityispiirteet tulevat selväksi. Lisäksi et enää sekoita emäksisiä ja PH -neutraaleja kauneudenhoitotuotteita – mitä on tapahtunut aivan liian usein viime aikoina.

Alkalisen ihonhoidon erityispiirteet

perus ihonhoito kauniit ihon vinkit kasvojen hoito

Itse asiassa nämä kaksi ovat erilaisia ​​teorioita kauneudenhoidossa. Ne perustuvat erilaisiin filosofioihin ja asenteisiin elämään.

Kuitenkin, jotta voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon, sinun on tiedettävä vastaukset seuraaviin kysymyksiin etukäteen: Millainen iho sinulla on?

Miksi ihonhoitotuotteilla on erilaiset pH -tasot??

ihonhoidon peruskosmetiikkatuotteet

Yli sata vuotta sitten tiedemiehet havaitsivat, että ihon happamuus oli korkea. PH -arvo on yleensä noin 5,5, kun taas veden pH on noin 7. Tämä arvo voi vaihdella iän, ihotyypin ja sukupuolen mukaan. Ihon happamuuden määrää se, mitä kutsutaan happovaippaksi.

PH-neutraali ihonhoito

Emäksinen ihonhoito kasvojenhoitoaine orgaaninen saippua

PH-neutraali viittaa pyrkimykseen neutraaliin eli happo- tai emästasoon. Iholle tyypillisiä pH -arvoja ei saa muuttaa radikaalisti.

Normaalisaippualla on PH 9. Mitä suurempi tämä arvo, sitä kuivemmat kasvot muuttuvat saippuaa käytettäessä. Vielä muutama vuosi sitten uskottiin, että happovaippa uudistui noin tunnin kuluttua. Nyt tiedämme, että tämä prosessi kestää paljon kauemmin.

Mikä on pH -neutraali saippua 

perus ihonhoito kasvojen hoito saippua neutraali ph

Emäksistä ihonhoitoa käytettäessä oletetaan, että ihon happoarvoa pidetään vaarattomana. Uskotaan, että keholla on luonnollinen kyky kompensoida tämä.

Emäksisellä ihonhoidolla ihon happamuutta pidetään vaarattomana

Alkalinen ihonhoito kasvojen hoito pese kasvot

Hän on tottunut siihen, koska käytämme enimmäkseen happamia ruokia jokapäiväisessä elämässä.

Happoilla on tärkeä tehtävä kehossa. Nämä leviävät iholle happovaipan muodossa. Tämä ympäristö estää bakteerit, sienet ja muut mikro-organismit, jotka ovat haitallisia ihmiskeholle.

Emäksisen ihonhoidon takana on myös paljon pidempi kokemus. Esimerkiksi on osoitettu, että tämä ei aiheuta allergioita. Näitä esiintyy varmasti PH -ihonhoidossa.

Kasvomaski virheettömälle iholle

perus ihonhoito kauniit ihon vinkit kasvonaamio

Emäksinen ihonhoito perustuu kehon luonnollisiin mekanismeihin ja sen kykyyn uudistua. Se vastaa enemmän kauneudenhoidon nykyisiä muotisuuntauksia: muutaman vuosikymmenen kokemuksen jälkeen liiallista puuttumista kehon luonnollisiin prosesseihin pidetään nyt vääränä.

Kasvojen hoito ja nykyiset muodin trendit

emäksinen ihonhoito kasvojen hoito kasvovoide