Hauraat kynnet – miksi näin tapahtuu ja mitä asialle voidaan tehdä?

Käsien kunto voi kertoa sinulle paljon enemmän terveydestäsi kuin luuletkaan. Jos kehosi sisäinen kunto on hyvä, kynnet eivät ole hauraita. Jos sinulla on näitä, se on jälleen merkki vitamiinien ja kivennäisaineiden puutteesta. Joissakin tapauksissa, mutta paljon harvemmin, ne osoittavat myös vakavampia terveysolosuhteita. Hauraat kynnet voidaan useimmissa tapauksissa palauttaa hyvään kuntoon melko helposti. Ennen kaikkea on tärkeää kiinnittää huomiota terveelliseen ruokavalioon ja pitää sitä tärkeänä.

Kauniit kynnet ovat välttämättömiä itseluottamuksellemme

suunnitteluvinkkejä ja ideoita kynsien terveysvinkkeihin

Hauraat kynnet ovat merkki raudan puutteesta

Onko kynsissä pieniä reikiä? Oletko usein huomannut, että ne jotenkin vain kuoriutuvat pois? Olet todennäköisesti tekemisissä raudanpuutteen kanssa. Tämä puolestaan ​​johtaa heikkoon hemoglobiinin synteesiin.

Punasolut kuljetetaan huonosti kehossa. Myös kynnet kärsivät.

Isot kynnet ovat merkki raudan puutteesta

vinkkejä kynsien terveyteen - ranskalaiset kynsivinkit

B -vitamiinin puutos

Hauraat kynnet voivat myös liittyä B -vitamiinin puutteeseen. Muita tämän oireita ovat ärtynyt hermosto ja kipu lihaksissa ja nivelissä. Tässä tapauksessa asiantuntijat suosittelevat enemmän B7 -vitamiinia ja biotiinia.

Levitä ihovoidetta tarpeeksi usein?

kynsien terveysvinkit violetti kiinteä kynsilakka

Kuiva iho

Kuinka hyvin todella hoidat käsien ihoa? Jos olet laiminlyönyt nämä asiat, on kiireellisesti ryhdyttävä toimiin. Ensinnäkin käsivoiteet tarjoavat kosteutta, mikä on myös erityisen tärkeää kynsille. Tämä luo myös suojakerroksen, joka suojaa sitä ulkoisilta vaikutuksilta. Muuten, juuri tämän takia on suuri virhe levittää voidetta vain illalla eikä aamulla. Tämä voi johtaa nopeasti hauraisiin kynsiin, etenkin kesällä.

Tietokoneella työskentely voi myös vahingoittaa kynsiä

kynsien terveysvinkkejä kauniiden käsien ideoita

Liian paljon antibakteerisia voiteita

Tätä ei tietenkään voi todella välttää nykyään koronakriisin aikana. Ehkä tässä tapauksessa sinun pitäisi valita tuotteet, jotka sisältävät myös ihonhoitoa edistäviä aktiivisia ainesosia. Desinfiointiaineita, jotka sisältävät pääasiassa alkoholia ja ilman hoitotuotteita, ei todellakaan suositella tältä osin.

Kynsien nesteytys on erittäin tärkeää

vinkkejä kynsien terveyteen - erittäin hauraat kädet

Vaihda kynsilakka aivan liian harvoin?

Tietenkin kynsilakan levittäminen on joskus haittaa ja sinulla on taipumus poistaa se mahdollisimman nopeasti. Tästä huolimatta sinun on ponnisteltava. Muuten ei-vaarattoman kynsilakan ainesosat tunkeutuvat kynsien rakenteeseen. Näistä tulee sitten heikompia ja hauraampia. Käytä varovasti kynsienpoistoaineita! Ennen uuden kynsilakan levittämistä sinun tulee levittää pohjalakka uudelleen. Voit nyt hyötyä monista tuotteista, joissa on hyödyllisiä aktiivisia ainesosia!

Käytä hellävaraisia ​​kynsienpoistoaineita!

vinkkejä kynsien terveyteen loistava kynsilakka

Työskentele toimistossa?

Lopuksi haluamme huomauttaa, että pitkä työ tietokoneella voi myös vahingoittaa kynsiä. Tämä vahingoittaa ihoa ja vaikuttaa myös kynsien rakenteeseen. Tämä voi tulla joillekin yllätyksenä, mutta tietenkin, jos kuulut tähän ryhmään, sinun on pidettävä erityistä huolta kynsistäsi.

Terveet kynnet ja kaunis manikyyri kulkevat käsi kädessä

kynsien terveysvinkit muotoilevat kynnet erittäin kauniisti

Älä aliarvioi kynsiesi terveyttä

Joten pääasia on, että sinun ei pitäisi aliarvioida kynsiesi terveyttä! Ensinnäkin sinun pitäisi nähdä tämä merkkinä hyvästä tai huonosta terveydestä. Kynsien hyvästä hoidosta on myös kaksi muuta plussaa – se saa sinut näyttämään nuoremmalta ja lisää itseluottamustasi mm.!

Hoitovoide voidaan korvata hoitoöljyillä

käsien hoito kynsien terveysvinkkejä

Terveellisellä ruokavaliolla kynnet eivät ole hauraita

erittäin hyviä vinkkejä käsien hoitoon kynsien terveydestä