Henkilön aura – tämä on energiakehomme

Mitä ihmisen aura todellisuudessa edustaa?

Käynnissä on suuri tieteellinen keskustelu siitä, onko olemassa ihmisen auraa ja missä määrin sillä on vaikutusta kohtaloomme ja käyttäytymiseemme. Ja vaikka pragmaattisesti on hyvin vaikea kuvitella, usko siihen näyttää saavan yhä enemmän kantaa.

Visuaalisesti aura esitetään aina eräänlaisena pienenä pilvenä, joka ympäröi kehoamme. Ulkonäkö, vahvuus ja väri osoittavat henkilön henkistä tilaa, hyvinvointia ja tunteita. Se muuttuu sen mukaan, miten henkinen tilamme muuttuu.

Onko auraa olemassa ja mitä tieteellistä näyttöä sille on??

Miehen kuvan aura

Tutkimusten mukaan terveen ihmisen aura on noin 10-15 senttimetriä. Kun yrität kehittyä hengellisesti, myös aura kasvaa.

Aura näyttää myös liittyvän ikään. Vanhemmat ihmiset “imevät” nuorempien energiaa. Lapset käytännössä antavat energiansa muille.

Tutkimusten mukaan aura on noin 10-15 senttimetriä

Aura ihmisen aura nähdä chakrat ihmiskehon energiaa

Näkymättömän energian voima

Ihmisen auran aura näkee chakrojen värit

Voiko auran nähdä?

Tutkijoiden mukaan vain osa ihmisistä voi nähdä muiden auran. Joillakin on tämä erityinen kyky syntymästään lähtien. Tämä liittyy hyvin usein ennustamiseen.

Kuka näkee ihmisen auran?

Katso ihmisen aura

Mistä aura on tehty?

Auralla on melko monimutkainen rakenne. Siinä on seitsemän eri kerrosta. Nämä ovat niin sanottuja chakroja. Heillä on eri tehtävät ja he ovat vastuussa erilaisista organismin järjestelmistä ja niihin liittyvistä ihmisten tunteista.

Ihmisissä on 2 tai 3 chakraa ja kunkin seuraavan avaaminen auttaa tuomaan henkilön henkiselle kehitykselle.

Mitä yhteistä auralla ja chakroilla on??

Ihmisen aura näkee aura chakrat

Kuinka voimme suojata auramme?

Terveydellemme on erittäin tärkeää, että ylläpidämme järkeämme. Ensinnäkin meidän pitäisi suojautua pahoilta tunteilta ja huolehtia henkisestä hyvinvoinnistamme. Meidän pitäisi myös suojella itseämme muiden ihmisten kielteiseltä vaikutukselta.

Suojaa aurasi negatiivisilta vaikutuksilta !

Katso ihmisen aura

Ne voivat vahingoittaa auramme, kun olemme vuorovaikutuksessa heidän negatiivisen vaikutuksensa kanssa

Sinun ei välttämättä tarvitse pitää fyysistä, mutta ehkä psykologista etäisyyttä siitä. Älä reagoi hyökkäyksiin, kateuteen, vihaan, vaan pidä sitä outona reaktiona, jolla ei ole mitään tekemistä kanssasi. Tällä tavalla et ota näitä tunteita aurasi etkä tunne niiden loukkaantumista.

Pysy positiivisena ja sinulla on terve aura

Aura ihmisen aura nähdä chakrat energiakeskukset


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80