Ihonhoito kesällä – hyödyllisiä vinkkejä kauniille iholle ja hiuksille

Näin oikea kesäinen ihonhoito toimii

Kesällä on aivan luonnollista, että käytämme löysiä ja mukavia vaatteita, joissa näkyy paljon kehoamme. Tämä ei välttämättä ole terveellisin tapa pukeutua kuumalla säällä. Mutta se on osa kulttuuriamme, joten meillä on hauskaa tällä kaudella. Meidän ei tarvitse muuttaa siihen mitään, mutta samalla sinun on ryhdyttävä suojatoimenpiteisiin. Muuten iho ja hiukset palavat ja menettävät kiinteytensä ja viehätyksensä. Kesäinen ihonhoito voi olla helppoa, jos kehität tiettyjä tapoja. Tässä on sinulle hyödyllisiä vinkkejä.

Ihonhoito on tärkeää kesällä

elävä terve kesäinen iho kunnolla huolehtien ihosi vinkistä

Ihonhoito – Jalkasi ansaitsevat myös asianmukaista hoitoa kesällä

terveen elämän vinkit jalat kesän terveys

Hyvät kuorinnat

Ihomme altistuu ankarille kesäolosuhteille. Pöly ja lika kerääntyvät, ja siksi on välttämätöntä tehdä säännöllisesti hellävaraisia ​​kuorintoja. Valitse luonnonkosmetiikka, joka auttaa rentoutumaan ja antaa ihollesi rauhoittavia mineraaleja ja muita ainesosia.

Oikean kosmetiikan valinta kauniille iholle

ihonhoitovinkit kesän terveydelle

Kuolleenmeren mineraalikuorinta on tullut erityisen suosittuksi viime vuosina. Jos vietät kesälomaasi meren rannalla, tämä hoito on täysin luonnollista. Säännöllinen vierailu kylpylöissä tavallisten altaiden lisäksi on myös erittäin suositeltavaa. Säännölliset kuorinnat varmistavat myös sen, että kehosi näyttää tasaisesti ruskettuneelta.

Suojaa tietoisesti UV -säteiltä

Yllättävä määrä ihmisiä aliarvioi edelleen nämä arkipäivän vinkit. UV -säteet ovat todellakin erittäin haitallisia ihollemme, ja tunnet sen pian omasta kokemuksestasi. Älä kuitenkaan odota, että ihosi palaa kirkkaassa auringossa. Tämä voi johtaa suuriin suuriin ongelmiin.

Suojaa iho ja hiukset auringon haitallisilta säteiltä

ihonhoito kesällä kauniita hiuksia vastaava shampoo

On parempi käyttää aurinkovoidetta, jolla on korkea aurinkosuojakerroin kuin tavallisesti kauden alussa. Aloita 30. Kun olet saanut hieman rusketusta, voit vähentää suojakerrointa.

Tavallisten aurinkovoiteiden ja aurinkovoiteiden lisäksi voit käyttää myös eteerisiä öljyjä, jotka rajoittavat UV -säteiden haitallisia vaikutuksia. Jos sinulla on orgaaninen ajattelutapa, tämä on tietysti myös erittäin hyvä ratkaisu.

Päivittäinen hoito

Yksi kauniin ihon salaisuuksista kesällä on päivittäinen hoito. Sinun on poistettava meikki illalla, levitä suojavoide aamulla.

Oikea päivittäinen hoito on erittäin tärkeää, jos haluat kauniin ihon

ihonhoito meikki poistaa kauniin ihon

Käytä kasvovoidetta

terveen elämän vinkit kaunis iho käytä ihovoidetta

Kesällä kannattaa myös pestä kasvot ja vartalo usein. Vain jos otat kaikki nämä vinkit huomioon ja teet niistä tavan, ihonhoitorutiinisi tuottaa haluamasi tulokset pitkällä aikavälillä.

Kesähoito silmille

Silmien ympärillä oleva iho on erittäin herkkä. Valitse sopivat aurinkolasit. Sinun ei tarvitse valita uusimpien muotitrendien mukaan. On tärkeää, että lasi on parasta laatua. Vaaditko molempia, hyvää laatua ja modernia ulkoasua? Kompromissi voidaan sallia lasikehyksen ja sen materiaalin kanssa, mutta ei linssin kanssa. Joten voit ostaa halpoja malleja, joissa on nykyaikaiset kehykset. Vie kuitenkin optiikkakauppaan ja käytä silmälaseja, jotka todella suojaavat silmäsi ja niiden ympärillä oleva iho.

Oikean aurinkolasimallin valinta

ihonhoitotuotteet suojaavat kesän aurinkolaseja

hiukset

Kesän ihon ja hiustenhoidolla on paljon yhteistä. Käyttämäsi shampoot eivät saa olla aggressiivisia. Niiden on oltava lempeitä hiuksille eivätkä ärsytä kasvoja.

Käytä shampoita, jotka ovat hellävaraisia ​​hiuksillesi

terveet elämä kauniit hiukset ihonhoito kesä

Jalat

Jalkojen iho on erittäin rasittunut kesällä. Se vaatii myös erityistä hoitoa. Jalkojen hyvä kuorinta on välttämätöntä ja aina hyödyllistä kesällä. Lisäksi sinun tulee pestä jalat hyvin ja levittää voidetta.

Lisähoitoa jaloille kesällä

terveet elävät kesäjalkojen hoito

Älä käytä keinotekoista rusketusta

Rusketustuotteet eivät ole enää moderneja. Ensinnäkin luonnollinen kauneus on mukana, ja toisaalta nämä kosmetiikat ovat todella haitallisia ja saavat ihosi täynnä myrkkyjä. Tämä saa sinut näyttämään vanhemmalta. Se on päinvastoin kuin haluat saavuttaa tai olla saavuttamatta?

Pidä iho ja hiukset terveinä ja näytä hyvältä

ihonhoito kesä vinkkejä kaunis iho