Jalkojen hoito ja kovettumien poistaminen kesällä: vinkkejä kotilääkkeillä

Kesällä tykkäämme juosta paljain jaloin tai sandaalien kanssa. Maan koskemista rannalla tai metsässä pidetään maadoituksena. Tätä suositellaan erittäin terveeksi kehollemme ja tunteillemme. Kuitenkin, kun se joutuu kosketuksiin maan karkean pinnan kanssa ja se kuivuu, ihomme on rikki. Monia kotihoitoja pidetään ennaltaehkäisynä, ja voit käyttää niitä jo muodostuneen sarveiskalvon poistamiseen. Älä unohda tätä aihetta millään tavalla! Rikkoutunut iho ei ole vain esteettinen ongelma. Syvemmät haavat voivat myös johtaa infektioihin ja muihin terveysongelmiin tunkeutuvien bakteerien vuoksi. Tämä, samoin kuin esteettiset näkökohdat, ovat vahvoja argumentteja, jotta voit huolehtia jaloistasi säännöllisesti.

Jalkojen hoito pitää meidät terveinä ja hyvällä tuulella

Jalkojen hoito terveellisiin hoito -ideoihin

Miksi sarveiskalvo muodostuu ollenkaan??

Harvinaisissa tapauksissa sarveiskalvo voi olla oire vakavista sairauksista, kuten diabeteksesta, korkeasta verenpaineesta tai hormonaalisista ongelmista. Sitä pidetään myös ennakkovaroituksena tällaisten sairauksien kehittymisriskistä.

Joka tapauksessa hyvä nesteytys ja ravitsemus ovat välttämättömiä, jos haluat välttää kalluksen muodostumisen.

Mutta jalkineet ovat tärkeämpiä. Jos tämä on epämukavaa tai valmistettu kestävistä materiaaleista, se aiheuttaa suuria kuormia jaloissa ja vastaavasti kovettumia. Loppujen lopuksi sandaalituulettimet ovat usein erittäin alttiita tälle. Tässä tapauksessa jalat altistuvat suoraan ulkoisille olosuhteille ja kuivuvat siten nopeammin.

Jos käytät sandaaleja usein, sinun on huolehdittava jaloistasi useammin

Jalat huolehtivat ilosta kesällä

Milloin sinun on huolehdittava jaloistasi??

Hoito on aloitettava ennen sarveiskalvon muodostumista. Tyypillisiä kuorintavälineitä ovat lentokoneet, hohkakivi tai viila. Pidä tämä ja hyvä ihonhoitovoide aina kotona. Käytännöllisesti katsoen joka päivä sinun on ensin hoidettava iho jollakin näistä aineista. Jos kallus on jo muodostunut, sinun on tehtävä sama. Toisessa tapauksessa ole kärsivällinen, koska tulokset tulevat hitaammin. Pinttyneille kovettumille auttaa jalkojen liottaminen lämpimässä kylvyssä erilaisilla hoitotuotteilla, kuten merisuolalla, ruokasoodalla ja hoitoöljyillä..

Kasviöljyt ovat tehokas keino jalkojen hoitoon

Vinkkejä jalkojen hoitoon kesän terveydelle

Voit hoitaa jalkasi itse seuraavilla tavoilla

Jos sinulla ei ole liikaa kallusta, voit yksinkertaisesti poistaa jalat lämpimällä vedellä ja hohkakivellä. Tässä tapauksessa sinun tulee yksinkertaisesti liottaa jalkasi vedessä 15-20 minuuttia. Tämä kosteuttaa ja liottaa ihon. Kalluksen poistaminen hohkakivellä on siksi melko helppoa.

Päivittäinen rutiini on ratkaiseva hyvän jalkojen hoidon kannalta

Puhdista ja poista kovettumat, huolehdi jaloistasi

Hoito öljyillä

Jos hoidat jalkojasi säännöllisesti hoitoöljyllä, estät kovettumien muodostumisen. Kookos- ja oliiviöljy sopivat erityisesti tähän. Koska niitä käytetään usein keittiössä, niitä on yleensä saatavilla kotona. Käytännöllistä, eikö? Levitä näitä öljyjä runsaasti jalkojesi pohjaan ja laita sitten puuvillasukat. Näin sinun pitäisi mieluiten viettää yö.

Joskus vesi ja hohkakivi riittävät huoltoon

Keinot hyvään jalkojen hoitoon

Vaseliini sitruunamehulla

Ennen kuin käytät näitä kahta tuotetta, liota jalkasi vedessä noin 20 minuuttia. Kuivaa ne sitten kylpypyyhkeellä. Sekoita pieni määrä vaseliinia hieman sitruunamehua. Levitä iholle ja laita puuvillasukat takaisin.

Voit hoitaa jalkasi hunajalla, sitruunalla ja muilla yksinkertaisilla tavoilla

Jalkojen hoito kovettumia Vinkkejä

hunaja

Voit käyttää hunajaa ihon kosteuttamiseen, liottamiseen ja myös desinfiointiin. On kaksi tapaa tehdä tämä. Ensimmäiseksi sinun tulee levittää hunajaa sarveiskalvoon ja antaa sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Sitten sinun tulee huuhdella ja hoitaa hohkakivellä. Vaihtoehtoisesti voit liottaa jalkasi lämpimässä vesihauteessa, jossa on hieman hunajaa noin 15-20 minuuttia.

Jalkojen hyvinvointi on erittäin tärkeää yleisesti ottaen hyvälle tuulelle

Jalkojen hoito Poista karheat ideat

Käsittele jalkoja parafiinilla, sinappiöljyllä tai kookosvahalla

Voit myös hoitaa jalkasi helposti parafiinilla. Parhaan vaikutuksen saat yhdistämällä sen kookosvahaan tai sinappiöljyyn. Sekoita parafiini johonkin kahdesta ainesosasta ja lämmitä se hieman. Lämpötila ei saa olla liian kuuma tai liian kylmä. Anna myös jalkasi, laita sukat ja viettää yö heidän kanssaan.

On tärkeää pitää huolta jaloistasi, kun harjoittelet maadoitusta

Poista terveinä elävät kovettumat

Riisijauho, hunaja ja omenaviinietikka

Sekoita 2 rkl kutakin näistä ainesosista keskenään. Lisää tämä lämpimään veteen ja liota jalat. 20 minuutin kuluttua sinun tulee hoitaa hohkakiveä ja sopivaa jalkavoidetta.

Aitoa kauraa ja jojobaöljyä

Sekoita 3-5 ruokalusikallista oikeaa kauraa jojobaöljyllä ja levitä vaurioituneille jalka -alueille. Laita sukat päähän ja on parasta viettää yö heidän kanssaan.

Toivotamme sinulle lämpimiä päiviä ilman kovettumia!

Terve jalkahoito terveys kesä

Soda ja merisuola hoitokylpyyn

Soda on yleinen hoito- ja puhdistusaine. Se auttaa myös paljon sarveiskalvon kanssa. Ihannetapauksessa sinun tulisi sekoittaa 2-3 ruokalusikallista sitä samaan määrään merisuolaa tai oikeaa kauraa. Lisää seos kylpyyn, jossa liotat jalkojasi 15-20 minuuttia. Käsittele sitten hohkakivellä ja kermalla.

Jotkut näistä hoitomenetelmistä voitaisiin yhdistää toisiinsa. Tietyssä mielessä tämä on jopa suositeltavaa, jotta voit antaa ihollesi erilaisia ​​hyödyllisiä aineita. Muista seuraavat asiat: Kun hoidat jalkojasi, teet myös jotain yleisen hyvinvointisi ja itseluottamuksesi hyväksi! Toivotamme sinulle edelleen hyvää kesää monien kanssa Maadoitus- ja maadoitushetket!