Juustot – Miksi homejuusto on terveellistä?

Juustolajit – mielenkiintoisia faktoja sinihomejuustosta

Alla Juustot Tänään haluamme kiinnittää hieman enemmän huomiota aurajuustoon. Usein pidättäydytään syömästä homejuustoa sen suuren rasvapitoisuuden vuoksi. Tämä asenne tuotteeseen on kuitenkin melko yksipuolinen. Aurajuusto on hyväksi terveydellemme monin tavoin. Tästä syystä sen pitäisi näkyä useammin valikossa. Ennen kaikkea se tarjoaa meille useita terveitä entsyymejä. Se sisältää myös runsaasti proteiinia ja terveellisiä rasvoja.

Juustot – Onko homejuusto vaarallinen vai ei?

juustotyypit, jotka sisältävät terveyttä

Juustot – Pidätkö homejuustosta? 

juustotyypit juusto terveellinen elämäntapa

Mielenkiintoisia faktoja sinihomejuustosta

100 grammassa homejuustoa on 30 grammaa rasvaa. Useimmat niistä ovat kylläisiä. Nämä ovat kumpikin noin puolet mono- ja poly-tyydyttyneitä. Muottijuusto sisältää paljon vitamiineja. Ne ovat ryhmistä A, B, D, E ja K. Se sisältää monia mineraaleja. Näitä ovat natrium, kalsium, kalium, fosfori, seleeni, magnesium, sinkki, rauta ja kupari. Muottijuustossa on paljon aminohappoja. Tämä sisältää glutamiinia, valiinia, proliinia, asparagiinihappoa, tyrosiinia, isoleusiinia, lysiiniä, leusiinia jne..

Mitä aurajuusto todella sisältää??

Juustolajit Muottijuustotyypit ovat vaarallisia tai eivät

Erilaisia ​​sinihomejuustoja

Sinihomejuustoa on erilaisia. Kokeile kaikkia, jos voit, jotta voit löytää jotain, joka parhaiten sopii makuusi.

Roquefort

Tunnetuin sinihomejuustolaji on Roquefort. Se on marmoroitu vihreä ja sininen. Resepti on edelleen salainen. Vain muutamat ihmiset alueella, jolla se luotiin, tietävät tämän-Roquefort-sur-Soulzonin alueen Ranskassa. On olemassa erityinen kypsymistekniikka. Tämä juustotyyppi sisältää jaloa Penicillium roqueforti -muottia. Maku on erityinen pähkinä vivahde.

Roquefortin sininen juusto

Juustot Muotijuusto Roquefort kuuluisa

Gorgonzola

Toinen tyypillinen homejuusto on Gorgonzola. Se on erittäin suosittu italialainen juustotyyppi. Tällä on kolme alalajia – makea, luonnollinen ja suolainen. Gorgonzola -sinihomejuuston tuotanto juontaa juurensa 1100 -luvulle. Suurin osa siitä tuotetaan edelleen tällä alueella. Lehmän ja vuohenmaito sekoitetaan juustoon. Sillä on pistävä maku ja aromi, ja sitä käytetään usein pastan ja pizzan kanssa.

Oletko kokeillut Gorgonzola -sinihomejuustoa?

Juustolajit Muottijuusto ostaa terveellistä tai ei -tyyppistä Gorgonzolaa

Bleu d’Auvergne

Bleu d’Auvergne on melko rasvainen sinihomejuusto. Sille on ominaista terävä maku ja aromi. Maussa voit tuntea kevyitä ruohoisia muistiinpanoja.

Bleu d’Auvergnen sinihomejuustoa

Juusto ostaa sinihomejuustolajikkeita Bleu d’Auvergne

Fourme d’Ambert

Fourme d’Ambert on toinen ranskalainen sinihomejuusto. Kaikista tunnetuista lajikkeista se on lempein sakeus ja varmasti paras maku. Sen väri on kelta-oranssi, sillä on erittäin hieno tuoksu. Ulkokuorta ei syödä.

Fourme d’Ambertin sinihomejuusto

Osta juustoja homejuustoa Fourme d’Ambert

Tunnista homejuuston tyypit?

Osta juustoa Fourme d’Ambertin sinihomejuustoa

Stilton

Lopuksi näytämme sinulle Stilton -homejuuston, jossa on tämän tyyppistä sinistä ja valkoista homejuustoa. Sillä on erittäin voimakas tuoksu, joten se on tarkoitettu vain todellisille ystäville.

Valkoinen homejuusto

osta juusto Stilton -muottijuusto

Sinihomejuusto

ostaa juustoa Stiltonin sinihomejuustoa

Miten valitsemme ja säilytämme sinihomejuustoa?

Aurajuusto on tuote ystäville. Jotta voit nauttia sen erinomaisesta mausta, sinun on tiedettävä, kuinka säilyttää se hyvin. Se on aina pakattava hyvin jääkaappiin.

Miten arvioit sinihomejuuston maun??

Juustolajit Muottijuustotyypit Ainesosat

Voit syödä sinihomejuustoa viinin kanssa sekä yhdessä eri hedelmien kanssa – tuoreena ja kuivana. Juusto sopii hyvin monien salaattien kanssa, joissa se leikataan kuutioiksi. Kokeile erilaisia ​​reseptejä sinihomejuustolla – se on todella sen arvoista!

Valmista voileipä sinihomejuustolla ja pinaatilla

osta juustoa Gorgonzola -muottijuusto voileipäpinaatti

Monia lajikkeita, eri makuja

tyyppiset juustomuottijuustot, jotka kannattaa tietää mielenkiintoisia