Kallioiden poistaminen: Käsittele kovettumia jaloissa

Mitä tulee kauniiseen ihoon, ajattelemme yleensä kasvojemme ihoa. Jalkojen iho on usein laiminlyöty, ja tämä voi johtaa kovettumiin, jotka eivät ole lääketieteellinen ongelma, mutta voivat olla melko epämukavia. Rehellisesti, kovettumat näyttävät rumilta jaloillasi, mutta älä paniikkia! On olemassa joitakin tehokkaita menetelmiä ja kotihoitoja, jotka voivat auttaa sinua poistamaan ärsyttävän kalluksen.

Kuinka voit poistaa ärsyttävän sarveiskalvon?

Kallot poistavat kovettumat jaloista

Käsittele kovettumia jaloissa

Kallioiden poistaminen Käsittele kovettumia jaloissa

Kuinka poistaa kovettumat?

Vaikka kovettumat eivät ole juuri tervetulleita jalkaan, ne kehittyvät suojaamaan jalkaa lisävaurioilta. Paitsi että jalkamme iho on paljon kovempi, se on myös alttiimpi kuivumaan, halkeilemaan ja tulehtumaan. Kallot johtuvat epätasaisesta painon jakautumisesta, yleensä jalkaterän alapuolella tai kantapäässä. Kallot voivat johtua vääristä jalkineista tai ihon epänormaalisuudesta. Kuitenkin jonkin verran kalluksen muodostumista jalan pohjalle on aivan normaalia. Asianmukainen huolto on tarpeen, jos aiot poistaa sarveiskalvon.

Kallus jalan pohjalla

Kallioiden poistaminen Käsittele kovettumia jaloissa

Nauti jalkojen pehmeästä ihosta

Kallot Poista kovettumat jaloista

Jalkakylpy

Jalkakylpy on erittäin tärkeä “kovettumien poistamisessa”. Joten liota jalat illalla ämpäriin lämmintä vettä ja ruokasoodaa. Tämä liuottaa kuolleet ihosolut ja pehmentää sarveiskalvon. Voit myös ottaa Epsom -suolakylvyn rauhoittamaan ihoa. Joka tapauksessa on tärkeää kuivata iho kokonaan liotuksen jälkeen. Vaikka lämmin vesi tekee hyvää jalkojen iholle, jatkuva kosteus voi johtaa hiiva -infektioihin.

Jalkakylpy illalla tekee hyvää jaloillesi

Kallioiden poistaminen Käsittele kovettumia

Käsittele kovettumia ja kovettumia jaloissa

Hohkakivi

Hohkakivet ovat kevyitä, huokoisia kiviä, joita monet ihmiset käyttävät kuorimaan kuolleen ihon ja kovettumat. Nämä kivet toimivat parhaiten jalkakylvyn jälkeen. Epsom -suolojen lisääminen veteen voi vain parantaa tuloksia. Kun iho on pehmennyt, poista kallus hellävaraisin pyörivin liikkein tai sivuttain. Toista tämä useita päiviä peräkkäin saadaksesi haluamasi tulokset.

Poista kallus hohkakivellä

Kallioiden poistaminen Jalkojen kovettumat hoitavat hohkakiveä

Jalkatiedostot

Jalkatiedosto on toinen työkalu, jolla voidaan poistaa kovettumia. Kuten hohkakivien kanssa, on parasta liottaa kallus lämpimässä vedessä ennen tiedoston käyttöä. Monet ihmiset käyttävät jalkatappeja uidessaan tai suihkussa. Kalluksen jättämisen jälkeen kosteusvoiteen käyttö voi auttaa pitämään ihon pehmeänä.

Voit käyttää jalkaviiltoa suihkussa

Kallioiden poistaminen Jalkojen kovettumat käsittelevät jalkatiedostoja

Ruokasoodapasta

Ruokasoodapasta on vaihtoehto kaupallisille kuorintavoiteille.

Jos haluat tehdä tällaisen tahna itse, sekoita 2 rkl vettä ja tarpeeksi leivinjauhetta tahnaksi ja lisää sitten muutama tippa limetin mehua.

Levitä seos kovettuneille alueille ja vedä sukat pois. Toista tämä sovellus joka ilta, kunnes sarveiskalvo katoaa.

Kotitekoinen ruokasoodapasta

Kovettumien poistaminen jaloista

Kosteusvoiteet

Levitä sarveiskalvoon kosteuttava voide, laita sukat ja jätä kosteusvoide yön yli. Tämä voi pehmentää kovettumia ja estää ihon kuivumista.

 Älä unohda kosteusvoidetta!

Kallot poistavat jalan ihon

Jalkatyyny

Jalkatyynyt ovat eräänlainen pehmustettu side, joka voi suojata tai estää kovettumia. Ne on suunniteltu erityisesti tätä varten ja niitä on saatavana erikokoisina ja -muotoisina. Jalkatyynyt vähentävät maksimaalisesti sarveiskalvon aiheuttamaa kitkaa ja painetta. Ja siten ne edistävät jalkojen ihon luonnollista paranemista.

Jalkatyynyt suojaavat kovettumilta

Kallot poistavat kallusten jalkatyynyt

Miten voit estää kovettumia?

  • Pese jalat päivittäin saippualla ja vedellä, kuivaa ne huolellisesti ja levitä kosteuttava voide
  • käyttää sopivia kenkiä, koska liian tiukat tai erittäin korkeat korot voivat lisätä kitkaa
  • Käytä jalkatyynyjä tai vaahtomuoviosia estämään liiallista painetta iholle

Käytä aina mukavia kenkiä!

Kallioiden poistaminen Jalkojen kallukset aiheuttavat sopimattomia kenkiä

Kaiken kaikkiaan

Kallot johtuvat liiallisesta kitkasta tai paineesta tietyillä ihoalueilla. Ne voivat olla epämukavia ja epämukavia, mutta ovat harvoin huolestuttavia.

Useat yksinkertaiset kotihoidot voivat auttaa poistamaan kovettumia, mukaan lukien hoidot, jotka pehmentävät ihoa. Ennaltaehkäisevät toimenpiteet, kuten mukavat kengät, voivat auttaa vähentämään kovettumariskiä.

Rentoudu ja nauti lämpimästä jalkakylvystä!

Poista kovettumat jaloista jaloista, käsittele jalkakylpyä

Kaunis ja vauvan pehmeä jalkojen iho

Kallot poistavat kovettumat jaloista