Kasvomaskit Halloweenille – näin juhlit kauhujuhlia Covid -19 -aikoina

Tiedätkö, mikään ei ole niin kuin tänä vuonna. Tämä koskee tietysti myös Halloweenia. Koska tartuntojen määrän kasvaessa useimmissa osavaltioissa kaikki ovat jo huolissaan siitä, miten juhlien pitäisi mennä. Koronapandemia ei valitettavasti ole vielä ohi, mutta nousee jälleen otsikoihin. Halloweenia ei kuitenkaan pidä perua. Sinun on kuitenkin oltava hieman varovaisempi ja vastuullisempi. Tämä sisältää kaikki tavanomaiset turvatoimenpiteet, jotka me kaikki tunnemme. Kasvot ovat selvästi yksi tärkeimmistä.

Halloween 2020 juhlitaan hieman eri tavalla

halloween 2020 suusuojat koronavirukselle

Juhli Halloween 2020 kasvonaamioilla?

Vielä ei ole selvää, mitkä suuret Halloween -tapahtumat perutaan tänä vuonna. Jotkut järjestäjät haluavat odottaa hetken ja päättää lyhyellä varoitusajalla. Monissa liittovaltioissa on naamiovaatimus, mutta jopa paikoissa, joissa sitä ei ole otettu käyttöön, on suositeltavaa käyttää kasvonaamioita seurustellessasi.

Tavallisia Halloween -naamioita, joita käytettiin vain kammottavina koristeina, ei ole tarkoitettu tähän. Näillä ei ole suojaavia ominaisuuksia, jotka suojaavat suun ja nenän kunnolla. Siksi on suositeltavaa käyttää korona-yhteensopivaa naamaria ja tulostaa se Halloween-aiheilla. Tai käyttää hengityssuojainta koristeellisen Halloween -naamion alla. Toisessa tapauksessa sinun on kokeiltava sitä etukäteen nähdäksesi, voitko hengittää helposti. Tätä vaihtoehtoa ei voi käyttää lapsille. Olisi paljon parempi käyttää normaalia kasvonaamaria, joka sitten vastaa pukua värin tai teeman suhteen.

Pukua voidaan jopa täydentää alkuperäisellä tavalla naamarilla

orignelle -halloween -puvut

Lisää Halloween -vinkkejä ja ideoita koronapandemian aikana

Jos juhlit kauhujuhlia vain pienen perheen kanssa tai tasapuoliesi kanssa, et tietenkään tarvitse kasvonaamaria. Tapahtumissa, joissa on useita ihmisiä, infektioriski kuitenkin kasvaa ja olet yksinkertaisesti paljon paremmin suojattu kasvomaskilla ja käsineillä. Vastuulliset juhlat sisältävät myös muita toimenpiteitä, joita sinun tulee harkita infektioriskin minimoimiseksi mahdollisimman paljon.

Voit taitavasti lisätä hengityssuojaimen Halloween -asuusi

vinkkejä halloween 2020 kasvonaamioihin

karkki vai kepponen?

Perinteinen makeisten kerääminen on yksinkertaisesti osa lasten Halloweenia. Pienellä varovaisuudella tämä voidaan toteuttaa myös tänä vuonna. On parasta olla lähettämättä lapsia talosta taloon yksin, vaan mieluummin heidän kanssaan. Jokaisen lapsen tulisi kantaa koria makeisille ja asettaa se jokaisen talon oven eteen ennen ovikelloa. Näin ihmiset tuntevat olonsa turvallisemmaksi ja täyttävät korin rauhallisesti makeisilla.

Joten lapsesi ovat paremmin suojattuja kerätessään makeisia

temppu tai herkku halloween 2020

Kun sinä ja lapsesi olette palanneet kotiin, on tärkeää desinfioida huolellisesti kaikki kädet. Älä anna pienten lopettaa kerättyjä makeisia heti, vaan jätä ne ilmavaan paikkaan talossa tai parvekkeelle noin viikoksi. Tämä minimoi virusten riskin pakkauksessa. Ja kyllä, tietysti kerää vain käärittyjä karkkeja!

Pelottava Halloween -aarteenetsintä

Lapsille, kuten munajahti pääsiäisenä tai aarteenetsintä lasten syntymäpäiväjuhlilla, voit myös järjestää kammottavan ja jännittävän Halloween -aarteenmetsästyksen puutarhassa. Varmista, että kutsut vain muutamia lapsia ja että he pitävät 1,5 metrin turvavälin. Piilota sitten maukkaita yllätyksiä ympäri puutarhaa, joissa on joitain kammottavia aiheita tai hahmoja. Tästä tulee varmasti lapsille hauskaa.

Jack O’Lantern ovat joitain suosittuja aiheita Halloween -naamioille

tunkki- ja lyhtykasvot lapsille

Halloween -paraati alueen läpi

Sen sijaan, että osallistuisit suurempiin Halloween -juhliin, voit tänä vuonna järjestää pienempiä Halloween -paraateja, jotka sitten tapahtuvat vain naapurustossa. Joten lapset eivät tule pettymään, koska he eivät voi näyttää upeita pukujaan. Raikkaassa ilmassa koko asia ei ole vain paljon turvallisempi, se on varmasti hauskaa ja jännittävää.

Joten naapurit voivat myös ihailla upeita asuja

halloween -paraati lasten kanssa 2020

Alta löydät runsaasti inspiraatiota omille kammottaville naamioille Halloweeniksi. Juhli kauniisti mutta vastuullisesti ja pysy terveenä!

Valmistaudu Halloween -iltaan perheen kanssa kotona

luovia naamioita halloweeniin

3D pelottavia aiheita kasvomaskiisi Halloweeniksi

3d kasvonaamarit halloween 2020

covid 19 suusuojat halloweeniksi

hirviön suun naamarit halloween 2020

Kallo ja luuranko ovat pakollisia kauhufestivaaleilla

halloween suun naamarit luuranko

koristeelliset naamarit halloween

kallon kasvonaamarit halloween 2020

Älykäs suusuoja idea väärennetyllä verellä

tee helpoista halloween -naamioista väärennetyn veren

Virkatut asiat voivat myös näyttää pelottavilta

kammottavat naamarit halloween -puku

Tämä idea kuuluu suunnittelija Mansha Friedrichille

virkatut kasvomaskit halloween -suunnittelija Mansha Friedrich

Mielikuvituksellasi ei ole rajoja Halloweenina

halloween 2020 diy -suun naamarit koronavirukselle      naamarit halloween 2020: lle halloween 3D -suusuojat

disneyn halloween -suusuojat 2020 covid 19   halloween -aiheiset suun naamarit covid 19

pelottavia halloween -naamioita 2020

hauskoja halloween -naamioita

naamarit halloween 2020

ideoita kasvonaamioihin halloween -asuihin

koira 3d suun naamarit halloween

suun naamarit pukuideoita halloween  alkuperäiset kammottavat naamioideat halloweenille