Kuinka puhdistaa kehosi – 5 käytännön vinkkiä

Kehomme on varustettu useilla luonnollisilla vieroitusjärjestelmillä. Järjestelmät, kuten munuaiset, suolet, hikirauhaset, keuhkot ja maksa, kaikki poistavat myrkkyjä kehostamme. Ilma, jota hengitämme, juomamme vesi ja jopa syömämme ruoka voivat altistaa meidät saasteille, myrkyille ja tietyille kemikaaleille. Siksi munuaisten, ihon, keuhkojen ja maksan on oltava huippukunnossa! Valitettavasti tämä on harvinaista. Saatat olla ummetusta tai harvoin hikoilla! Nämä ovat esimerkkejä siitä, kuinka jumissa olevat järjestelmät estävät toksiinien optimaalisen erittymisen. Tässä on 5 vinkkiä, joiden avulla voit puhdistaa kehosi. Näin voit onnistuneesti tukea luonnollista vieroitusprosessia.

Kuinka voit puhdistaa kehosi?

Kehon vieroitus vieroitus kehon ruokavalio detox hoito

Koko kehon detoksifikaatiohoito

Kehon vieroitus vieroitus kehon vieroitusjärjestelmät

 1. Hikoilu on hyvä

Monet kemikaalit voidaan varastoida rasvasoluihimme. Liikunta on loistava tapa kutistaa ja muuttaa rasvasolujamme poistamalla niistä mahdollisesti epäpuhtaudet prosessin aikana. Ne voivat myös erittyä ihon läpi hikoillen – sekä liikunnan aikana että saunassa.

Mitä enemmän hikoilet, sitä paremmin kehosi pääsee eroon toksiineista

Body Detox Detox Vartaloharjoittelu ja hikoilu Detox

Kokeile myös joitain detox -joogaharjoituksia

Body Detox Detox Body Yoga -harjoitukset ja urheilullinen Detox -hoito

Sauna on vielä yksi miellyttävä tapa päästä eroon kehon myrkkyistä

Body detox detox kehon saunan detox -hoito

 1. Kiinnitä huomiota ravitsemukseen

Maksa on vahvasti mukana vieroitusprosessissa. Seuraavat elintarvikkeet voivat tukea maksaa sen vieroitustehtävissä:

 • Ristikukkaiset vihannekset (kaali, lehtikaali, kukkakaali, ruusukaali, bok choy, kukkakaali ja parsakaali)
 • Punajuuri
 • granaattiomena
 • Vihreä tee
 • pellavansiemenet
 • artisokka
 • Psyllium -kuorijauhe

Juo detox -smoothieita aamiaiseksi

Body Detox Detox Body Smoothies Detox -hoito

Riittävä fytoravinteiden, vitamiinien, kivennäisaineiden ja antioksidanttien saanti on myös välttämätöntä riittävän vieroituksen kannalta. Syö paljon kasvipohjaisia ​​hedelmiä ja vihanneksia – mitä rikkaampi ja kirkkaampi väri, sitä enemmän antioksidantteja. Etsi tapoja sisällyttää kaikki sateenkaaren värit ruokavalioosi varmistaaksesi, että saat laajan valikoiman ravintoaineita ja antioksidantteja. Varmista, että lautasellasi on 50-75% vihanneksia (ja joitakin hedelmiä) ja muita 25-50% täysjyvätuotteita ja / tai proteiinilähteitä.

Kiinnitä huomiota lautasillesi laskeutuviin elintarvikkeisiin

Kehon detox -detox -kehon elämäntapojen detox -hoito

 1. Opi hengitystekniikoita

Syvä hengitys, meditaatio, jooga ja liikunta ovat loistavia tapoja edistää terveitä ja normaaleja hengitysmalleja. Tavoitteena on optimoida keuhkojen kyky antaa hapen kiertää paremmin. Tämä auttaa tukemaan ei -toivottujen epäpuhtauksien poistamista. Yritä oppia erilaisia ​​hengitystekniikoita ja integroida ne jokapäiväiseen elämääsi.

Hengitys tarkoittaa elämää ja hengityksen laatu määrittelee elämänlaadun

Body Detox Detox -kehon hengitystekniikat

 1. Juo riittävästi vettä

Juo runsaasti vettä koko päivän ajan munuaisten huuhtelun helpottamiseksi. Kuinka paljon riittää, kysyt? On suositeltavaa juoda noin 30 ml vettä päivässä jokaista painokiloa kohti. Tämä tarkoittaa, että 60 kg painava henkilö tarvitsee noin 1800 ml tai 1,80 litraa vettä päivässä. Yleensä sinun tulee juoda riittävästi nesteitä, jotka tuntevat harvoin janoa ja virtsasi on väritöntä tai vaaleankeltaista.

Olet todennäköisesti hyvin tietoinen juomaveden merkityksestä

Body Detox Detox Vartalojuoma Vesi Detox

Sitruunavedellä on voimakas detoksifikaatiovaikutus

 1. Terve suoliston liike on erittäin tärkeää

Suolisto on kriittinen vieroitusprosessille. Päivittäinen, muotoiltu suolen liike on tärkeä edistääkseen terveellistä detox -toimintaa. Terve suolistoiminta edistää myös sapen erittymistä ja erittymistä maksasta ja sappirakosta, mikä edistää vieroitusprosessia.

Yksi tapa ylläpitää terveellistä päivittäistä suoliston liikettä on saada enemmän kuitua, erityisesti hedelmistä, vihanneksista ja jauhetusta pellavansiemenestä.

On terve suoliston kasvisto?

Kehon vieroitus Kehon vieroitus Suhlgangin vieroituskuuri

Usein suolisto -ongelmat ovat suurempia kuin kuitu yksin. Kaksi tärkeintä strategiaamme ruoansulatuksen parantamiseksi ovat:

 • Tasapainottaa suolistoflooraa hyvien bakteerien avulla probiooteilla ja oikealla ravinnolla ja poistaa ongelmalliset mikrobit erilaisilla hoidoilla.
 • Ruoka -yliherkkyyden tunnistaminen eliminaatioprosessin tai IgG / IgA -verikokeiden avulla. Yleisimmät ruoka -aineyliherkkyydet ovat maitotuotteet, gluteeni, munat, soija ja maissi – eivätkä kaukana pähkinät. Yritä välttää kaikkia, joitakin tai kaikkia näitä elintarvikkeita vähintään 3 viikon ajan ja katso, mitä tapahtuu ruoansulatuksellesi.

Mitä terveempi elämäntyyli on, sitä vahvempi kehosi on

Body detox detox kehon luomuruoan detox -hoito

Myös kehosi puhdistamiseksi älä unohda johtaa terveellisiä elämäntapoja

Tässä vielä muutama vinkki tämän tekemiseen:

 • Syö terveellisesti ja varastoi arvokkaita luomuruokaa. Lue ruoan etiketit. Arvioiden mukaan jalostetuissa elintarvikkeissa on 300 kemikaalia. Joten muista ostaa elintarvikkeita, joissa on “oikeita” ainesosia, jotka tunnistat.
 • Käytä ihonhoitotuotteita, jotka eivät sisällä ftalaatteja ja parabeeneja.
 • Vältä muovisia ja tarttumattomia pannuja. Jos mahdollista, valitse lasi, ruostumaton teräs ja valurauta.
 • Paranna kotisi ilmanlaatua kasveilla, jotka puhdistavat ilmaa ja avaa ikkunat usein (kyllä, myös talvella!) Parantaaksesi sisäilman laatua.

Pysy terveenä ja kohtele kehoasi kunnioituksella ja rakkaudella!

Myrkytyshoito on ehdottomasti sen arvoista

Kehon detox -detox -kehon detox -hoito