Kuinka tehdä ihostasi terveempi hunajan ansiosta

Kuinka tehdä ihostasi terveempi hunajan ansiosta

Legendat kertovat, että Kleopatra käytti eniten hunajaa säilyttääkseen luonnollisen kauneutensa. Näin luultavasti uskovat kaikki, jotka ovat kokeilleet erilaisia ​​DIY -reseptejä tämän herkullisen mehiläistuotteen kanssa. Tuskin on ihoärsytystä tai kehon sisäisiä olosuhteita, joita ei voida parantaa hunajalla.

Onko hunaja terveellistä?

on hunaja terve mehiläisten hunaja vaikutus

Hyödynnä hunajan terveelliset vaikutukset

on hunaja terve hieronta hunaja vaikutus

Esimerkiksi hunajalla on nuorentava vaikutus. Monet tehokkaat antioksidantit estävät ryppyjen muodostumisen tai voit kiristää joitain olemassa olevia.

Mutta nuori iho voi myös hyötyä paljon hunajasta. Tämä tuote avaa huokoset ja puhdistaa ne.

Kauneutta luonnosta

on hunaja terveellistä kauneutta luonnon hunajavaikutuksesta

Ihon naamarit kosteuttamiseen

Varmista, että hiuksesi eivät putoa kasvoillesi, kun käytät hunajamaskia. Joten kasvosi iho ei ole vain lempeä vaan myös puhdas eikä tahmea toimenpiteen jälkeen. Ota SL -hunaja ja levitä se kasvoillesi. Jätä hunajanaamio päälle 30 minuutiksi ja huuhtele pois viileällä vedellä.

Voit myös tehdä itse hunajaa sisältäviä iho- ja kasvonaamioita

Hunaja terve kasvonaamio hunaja vaikutus

Toinen kosteuttava naamio voidaan valmistaa myös kotona kolmesta tuotteesta. Tarvitset yhden SL -maidon, hunajan ja munankeltuaisen. Levitä koostumus puhtaalle iholle ja anna sen vaikuttaa uudelleen 20 minuuttia. Huuhtele pois haalealla vedellä.

Selkähieronta hunajalla

Hunaja terve hieronta hunaja vaikutuson-hunaja-terve-kasvot-hieronta-kasvonaamio-hunaja-vaikutus

Anna itsesi rentoutua täysin!

on hunaja terve hieronta hunaja vaikutus täydellinen rentoutuminen on hunaja terve kaunis ihonhoito hunaja vaikutus

Kasvojen puhdistus hunajalla

Seuraavalla luonnollisella kasvonaamarilla puhdistat ihon ja samalla lahjoitat sille enemmän kosteutta. Tätä varten tarvitset manteleita, ja ne tulisi jauhaa. Kahden SL: n pitäisi riittää. Sekoita hyvin kahden SL -hunajan kanssa. Levitä voidetta kasvoillesi pyöreillä hierontaliikkeillä. Puolen tunnin kuluttua huuhtele haalealla vedellä. Voit puhdistaa koko kehosi tällä tavalla. Tätä varten tarvitset sopivan määrän manteleita, hunajaa ja maitoa.

Kotitekoinen kasvonaamio hunajalla

Hunaja terve kasvonaamio kasvojen hoito hunaja vaikutus

Ihovoide hunajalla

Hunajavoide iholle on toinen kauneuskaava, joka on osoittautunut vuosisatojen ajan. Se on hyvä talveksi, kun ihomme on täysin kuiva. Sekoita kaksi lusikkaa hunajaa kahden ruokalusikallisen oliiviöljyn kanssa. Jos sinulla ei ole kuivaa ihoa ja haluat kirkastaa ihosi hieman, voit lisätä hieman sitruunaa. Levitä tätä ihovoidetta 20 minuutin ajan ja pese sitten huolellisesti.

Hellävarainen hoito koko vartalolle

on hunaja terveellinen vartalovoide hunaja vaikutus

Sitruunaa ja hunajaa kasvoille

Tämä kaava on erittäin hyvä kasvojen ihon puhdistamiseen. Se on melko aggressiivinen, joten sinun ei pitäisi käyttää sitä niin usein. Sitruunat sisältävät paljon C -vitamiinia ja paljon antioksidantteja, aivan kuten hunaja. Ne kaksinkertaistavat tuotteiden vaikutuksen, niin sanotusti, ja niillä on nopea ja hyvin näkyvä vaikutus. Iho on puhdas ja kostea, ihosi on täydellinen.

Sekoita munanvalkuaiset, tuore sitruunamehu ja hunaja

on hunaja terve hunaja vaikutus tee kasvonaamio itse

Käytä hunajaa saadaksesi hiuksesi loistamaan

Voit yksinkertaisesti sekoittaa kaksi lusikkaa hunajaa veteen ja hieroa tämän sakeuden hiuksiin. Tunnin kuluttua huuhtele hiukset neutraalilla shampoolla ja ihaile kiiltävää vaikutusta.

Luonnollinen hiustenhoitoaine hunajalla

on hunaja terve hunaja hiusnaamari hunaja vaikutus

Maito ja hunaja

Ei vain Kleopatra, vaan monet muut antiikin kauneudet kylpevät maidossa ja hunajassa. Sinun ei tarvitse olla niin tuhlaavaa näinä päivinä. Sen sijaan sinun on parempi sekoittaa puoli kupillista hunajaa puoleen kuppiin maitoa ja lisätä tämä seos kylpyyn. Vaikutus on erittäin hyvä myös tällä pienellä määrällä.

Kokeile Cleopatran kauneuden temppuja

Hunaja terveellinen maito hunajalla juo hunajaa

Syö hunajaa

Älä käytä koko purkkia hunajaa naamioihin ja vartalonhoitoon. Syö sitä useammin! Tämän tuotteen kulutus pitää sinut terveenä ja nuorena.

Hunaja ei ole vain terveellistä, vaan myös erittäin maukasta

on hunaja terve hunaja vaikutus terveys luonnosta

Herkullinen jälkiruoka hunajalla

Maito pana cotta hunajalla ja aprikoosihunajalla terveellistä